- 8 Temmuz 2009
- 3.189
- 56
- 358
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.661
geldimm geldim benn geldimmmm
hoşgeldin gudikkommm
özledim kızzz
naılsın bakalım?
aminn canım arkdaşım ....
inşallah...bir sıkıntımız yok şükürler olsun beklemek kalıyo geriye
phia yaylada konuşamadım nezamandır
oda donmuş tatilden okullar acılmış
bu arada akşam misafirim var kuşum şimdi cıkıyım sonra fırsat bulursam gelirim yine
azıcıkta olsa sohbetimiz dünyaya bedeldii kuşum su msn olayınada bi çözüm bulalım arrtık
hasret giderelim tamamm mı??
cok öpüyorum seniii kenan ı yusuf u benim yerime öper mıncırırsın
sende kendine dikkat et seviyorum seni hemide cok cancım
bende seni çok seviyorum arkadaşım
bende çıkıyorum kuzum. görüşürüz inşallah kısa zamanda tekrar.
evet bende phiayla görüşemedim uzun uzadıya. özledim ama onu da
çok çok öptüm kuzummmm Allah a emanet ol
özlemişim sohbetini
Yavruuuummmmm, yerim ben seniiiiii, MAŞALLAH SUBHANALLAH
Ömrün de senin gibi güzel olsun inşallah yavrum benimmmm
İsmi ne oldu yeğenimizin annesi?
Bu arada sana tebrik mesajı yazmıştım canım, alıntılarında görebilirsin
Sağolasın canım yaparım inşaallah gerek kalmaz ama :26:kizlar deneyin bakalim nette de bulmustum egzersiz
kramp geldigi anda kas ters yone gerilmeli. Yani cok basit bacak duz tutulup ayak parmaklari ice dogru bukun. gecmesi lazim bende ise yariyor simdilik..
maşaallah kuzum.yok karapissom etkilemiyor. çünki sürekli yiyorum.
5 günde 5 kilo diyeti yapıyorum.
sadece tek tip beslenmeyle veriosun kiloları.
1 gün sadece patates,2. gün sadece meyve,3. gün sadece sebze vs...
su,bitki çayları,şekersiz kahve herdaim serbest.
extradan emziriyorum ve sirkeli su içiyorum :)
1 günde 1.400 gr vermişim
yılmak yok yola devam
Hoşgeldin canımmmmgeldimm geldim benn geldimmmm
Maşaallah Allah Ömrünü bahtını çok güzel eylesin Annesi.
Yarın değil de 9 Eylül'e kadar doğum başlamazsa 9-15 eylül arası bi tarihte randevu al demişti dr.Benim içimden hep 5 eylül geçiyordu ama olmadıgünaydın ayşem. dünden beri aklımdaydın canımcım.
aceba doğuma mı gitti diye düşüdüm.
agrıların artmış.Rabbim kolay doğum nasip eylesin.
yarına kadar doğum başlamazsa dr gel demiş ya?
suni sancıylamı başlatıcak aceba?
bu arada süt hemen inmiyor evet.ama yeni doğan bir bebeğin miğdesi 1 çay kaşıgı kadar sıvı alırmış zaten.
süt inene kadar yetiyor.zaten ucunu sıkıyor bebek hemşiresi.çıkarsa tamam bebege yeter diyor.ki senin de erken gelmeye başlamış.
demem o ki çay alamazsan bile sıkıntı yapma.sütün boll bolll olup bebişine yeticek Rabbimin izniyle.
günaydın kızarrrr
çok mutluyum çünki diyetim çok güzel gidiyor...
1 kilodan fazla gitmişşş
Allah kolaylık versin.Biraz zorlanırsın toplamakta ama düzene girdikçe de hoşuna gider.Fotoları merakla bekliyorum kuşumSelam kızlar. Nasılsınız? dünden beri yazamadım.
İşler yoğundu bu hafta malum ay başı..
Bir de evde işler yoğun. Karyolamızı kurmaya çalışıyoruz. Şifonyerimizi kurduk.Ev curcuna.
Taç dan uyku setimiz de geldi.. Hafta sonu bitirmeyi planlıyorum.. Fırsat bulursam paylaşırım..
Ayşem iyi olmana sevindim canım..Dün göremedim seni merak etmiştim..
Çok öptüm sizleri. Görüşmek üzere....
Amiin Ebrucum.Allahım en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah bu günleri.Dualarım hep seninlemerhaba canım doğuma çok az kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğuma girerken bana dua et canım olur mu bende bugün doktora gittim çatlama iğnesi verdi onu vurulacam akşam inşallah bu ay bizimde olur
Cinsiyette değişiklik olurmu diye sormuştum ben.Yüzde doğruluk payı nedir demiştim.Merhaba kızlar.
Hava birden bire sogudu. Üşüdük biz kızımla
Kış erken mi gelecek bilemedim.
Dilekçim; bizim babamızda göbeğimize bakıyor hareket edince eşim bi seviniyor ki.. Allah ' ım ne güzel bir mutluluk. Rabbim onların yokluklarını, acılarını göstermesin. AMİN.
Bişi dicem kızlar; Doktorunuz size cinsiyetini söylediğinde tekrar gittiğinizde sordunuz mu değişme var mı diye ? Benim eşim tam emin olmak istiyorum diyor.
Bu usg kağıdında beklenen dogum tarihi herzaman aynı mı? Yoksa değişme oluyor mu ? Kafam karışık. Yarın doktora gidicem. Doktora en baştan beri olan usg kagıtlarını göstereceğim. Başından beri mi böyle diye bakacakmış. İnşallah bi sorun yoktur. doktor gerçi herşey normal gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.
Ama ben nasıl endişeleniyorum tahmin edersiniz. kuzumu çok seviyorum bi gelse pamuk ellerini öpsem.
Dualarınızı eksik etmeyin benim kuzumdan kızlar.
Öpüyorum sizleri.
Yarın değil de 9 Eylül'e kadar doğum başlamazsa 9-15 eylül arası bi tarihte randevu al demişti dr.Benim içimden hep 5 eylül geçiyordu ama olmadı
Humana diye bi çay varmış,arkadaşın çok işine yaramış.Markette bulamadım şimdi baktımda.Ezcanede vardır sanırım.
Tebrikler tubişeee Ayda 5 kgdan fazla vermek sakıncalı diye duymuştum ben.Sıkıntı olmasın sana:18::18::18::18:
Allah kolaylık versin.Biraz zorlanırsın toplamakta ama düzene girdikçe de hoşuna gider.Fotoları merakla bekliyorum kuşum
Amiin Ebrucum.Allahım en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah bu günleri.Dualarım hep seninle
Cinsiyette değişiklik olurmu diye sormuştum ben.Yüzde doğruluk payı nedir demiştim.
Beklenen doğum tarihi sata göre girildiği için değişmedi bende.Ölçümlerden sonraki tarih değişti 7.aydan sonra.15 gün önden gidince tarih öne geldi çünkü.Bugün yarın doğması lazım gelişimine göre ama sanırım kuzum annesinin doğumgünü hediyesi olacak 15inde...
Maşallah tebareke Allah Allah nazarlardan korusun ne kadar güzel bir bebek.Rabbim yüzü gibi güzel yazsın kaderini de.
canım benim bak en güzel sonuca sen kendin ulaşmışsın...
hamd olsun Rabbimize.aşılmayacak dertlerimiz yok çok şükür.
eşlerimiz olmazsa hayatımız nasıl olur bilmiyorum...
bizi koruyup kollayan,bizim için akşama kadar çalışıp didinen,kimi zaman bizi çok sinir edip kızdırsalarda kısa süre sora işi şakaya vuran,arada bir boğazlayasımız gelsede,yanımızdan eksik olmasını istemediğimiz hayat arkadaşımız...
arada o seni sinir eder arada sen onu.hayat böyle değilmidir zaten?
bir kadının dünyadaki en büyük imtihanı eşidir.ona sabetmek Allah yolunda cihada koşmak kadar sevaptır.
varsın herşeye söylensin, he de geç,gül gitsinhayat kısa.her anın tadını çıkartmaya bakmak lazım
ay Allahım Yarabbim yerim o yanakları ben... Maşallah Allahım nazarlardan korusun
kızlar acil bir sorum olacak ,akşam göğsüm kaşındığı için biraz kaşırken küçük bi yer yara demiyim de hani kabuk bağlamış biyer açılmış ama çok küçük bi yer. daha sonra tekrar kaşınıpta elimi oraya götürdüğümde sütyenin tamamen ıslandığını ve o küçük yerden şeffaf sıvı geliyo sürekli, tam olarak kahverengi bölgeye yakın biyerde .kızlar neden olur bu çok korktum ben görünce.
Göğsün büyüdüğü için kaşınıyor canım.Sıvının gelmesi de süt hormonlarının çalışmaya başladığını gösteriyor.Sıkma sakın göğsünü.O akan sarı sıvı bebeğin ilk antibiyotiğiymiş.Boşa harcama sakın.İnşallah kuzun emecek ve sapasağlam büyüyüp gidecekkızlar acil bir sorum olacak ,akşam göğsüm kaşındığı için biraz kaşırken küçük bi yer yara demiyim de hani kabuk bağlamış biyer açılmış ama çok küçük bi yer. daha sonra tekrar kaşınıpta elimi oraya götürdüğümde sütyenin tamamen ıslandığını ve o küçük yerden şeffaf sıvı geliyo sürekli, tam olarak kahverengi bölgeye yakın biyerde .kızlar neden olur bu çok korktum ben görünce.
Günaydın tatlım.Günaydın kızlar. Hayırlı Cumalar..
Haftanın son iş günü. Nihayet bitti. Bu hafta çok yoruldum işte koştur git eve evde koştur..
Neyse yarın akşama kadar yatarım artık
Nereye yatıyorsun Özlem. bidünya iş var. Çocuğun eşyaları ütülenecek yerleşecek..
Bitmeezzzz bu askerlik bitmezzzzzzzzzz..........
Göğsün büyüdüğü için kaşınıyor canım.Sıvının gelmesi de süt hormonlarının çalışmaya başladığını gösteriyor.Sıkma sakın göğsünü.O akan sarı sıvı bebeğin ilk antibiyotiğiymiş.Boşa harcama sakın.İnşallah kuzun emecek ve sapasağlam büyüyüp gidecekHerkese de söyleme sıvı geldiğini.Nazar değerse süt kesilirmiş.Göğüs pedi aldıysan önlem için koyabilirsin.Sıkmadığın sürece geçiyor zaten sıvının gelmesi.
Günaydın tatlım.
Askerlik yeni başlıyor bizler içinAllah kolaylık versin.İnsan yorulduğunu hissetmiyor eşyalarını yerleştirirken.Allahım herkese nasip etsin bu güzel koşturmacayı
Kalbimizden doğan,dilimizden dökülen bütün dualarımız bizlere hayırlı kılınsın.Allah (cc) dualarımızı kabul etsin...
Durgun,moralsiz,kendini yalnız hisseden biri olarak hepinize günaydın...
Kesilmeyen kasık ve bel ağrılarıyla,hiçbişey yapmak istemeyen bir ruhla güzel haftasonları diliyorum sizlere.
Eşimin işe gitmesini hiç istemedim bugün.Yanımda olsun sarılıp yatayım hep istedim.:26: Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.O misal benimki de.
Pek neşeli değilim bugün.Kusuruma bakmayın o yüzden.Doktorun verdiği tarihe 3 gün kaldı.Pek yanıldığı görülmez diyorlar drum için.Hayırlısı artık...
Aminnn canımmm...Yorucu ama güzel telaş bunlar. Eşyaları gördükçe insan daha da mutlu oluyor..
Aminn canım hayırlısı olsun belki de annesine doğum günü sürprizi yapacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?