Bol bebiş topiği

geldimm geldim benn geldimmmm

hoşgeldin gudikkommm
özledim kızzz
naılsın bakalım?

Kuzulaaarrrr, ben de çok özledim sizleri yaaavvvv, görüşemedik bi türlüüü
Benim regl bugün geldi, ama ilk kez sevindim bu ay hamiş olmadığıma...

Çünkü tatildeyken amaannn zaten bu kadar zamanda gelmedi bebiş bu ay mı gelecek diye hopladım zıpladım, alkol aldım, aquadan kaydım, voleybol oynadım

Sonra memlekete dönünce hastalandım, 1 gün sadece parol kullanabildim, onda da iyileşemeyince acile gittim, BHCG bakıp negatif olunca iğne vurdular, sonra antibiyotik, aferin sinüs falan ilaçlar aldım, yoksa ayaklanamazdım valla. Bu ay böyle olduğu daha hayırlı oldu açıkçası....

Şimdi yeni BAT 1 EKİM, hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

kızlar bebişime maşallah demeyi unutmayın

Yavruuuummmmm, yerim ben seniiiiii, MAŞALLAH SUBHANALLAH
Ömrün de senin gibi güzel olsun inşallah yavrum benimmmm
İsmi ne oldu yeğenimizin annesi?
Bu arada sana tebrik mesajı yazmıştım canım, alıntılarında görebilirsin

sağol canım benim adı ayşe şevval tatlı yavrum benim rabbim sizlerde nasip etsin tez zamnda inş bu arada rus çin yüzük bide sen bakmıştınya hepsi kız çıkmıştı doğru yani

kizlar deneyin bakalim nette de bulmustum egzersiz
kramp geldigi anda kas ters yone gerilmeli. Yani cok basit bacak duz tutulup ayak parmaklari ice dogru bukun. gecmesi lazim bende ise yariyor simdilik..
Sağolasın canım yaparım inşaallah gerek kalmaz ama :26:
maşaallah kuzum.
Darısı bize ya şimdi doğumdan sonra bide kilo derdi olacak demi :18:
Bende ozaman seni bulur tarifini alırım. sirkeli suyu öğrendim gerisinide zmaanı gelince öğrenirimm
geldimm geldim benn geldimmmm
Hoşgeldin canımmmm
Maşaallah Allah Ömrünü bahtını çok güzel eylesin Annesi.
Allah size bağışlasınnn

Yarın değil de 9 Eylül'e kadar doğum başlamazsa 9-15 eylül arası bi tarihte randevu al demişti dr.Benim içimden hep 5 eylül geçiyordu ama olmadı
Humana diye bi çay varmış,arkadaşın çok işine yaramış.Markette bulamadım şimdi baktımda.Ezcanede vardır sanırım.

günaydın kızarrrr
çok mutluyum çünki diyetim çok güzel gidiyor...
1 kilodan fazla gitmişşş
Tebrikler tubişeee Ayda 5 kgdan fazla vermek sakıncalı diye duymuştum ben.Sıkıntı olmasın sana:18::18::18::18:

Allah kolaylık versin.Biraz zorlanırsın toplamakta ama düzene girdikçe de hoşuna gider.Fotoları merakla bekliyorum kuşum

Amiin Ebrucum.Allahım en kısa zamanda sana da nasip edecek inşallah bu günleri.Dualarım hep seninle

Cinsiyette değişiklik olurmu diye sormuştum ben.Yüzde doğruluk payı nedir demiştim.
Beklenen doğum tarihi sata göre girildiği için değişmedi bende.Ölçümlerden sonraki tarih değişti 7.aydan sonra.15 gün önden gidince tarih öne geldi çünkü.Bugün yarın doğması lazım gelişimine göre ama sanırım kuzum annesinin doğumgünü hediyesi olacak 15inde...

Maşallah tebareke Allah Allah nazarlardan korusun ne kadar güzel bir bebek.Rabbim yüzü gibi güzel yazsın kaderini de.

sağol canım benim allahım razı olsun darısı sizlere inş

Allah şükreden azmayan kullardan eylesin cümlemizi ve Zürriyetlerimizi

Eklentiler

• $1185557_10151638189637759_1448524823_n.webp
    48,1 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
kızlar acil bir sorum olacak ,akşam göğsüm kaşındığı için biraz kaşırken küçük bi yer yara demiyim de hani kabuk bağlamış biyer açılmış ama çok küçük bi yer. daha sonra tekrar kaşınıpta elimi oraya götürdüğümde sütyenin tamamen ıslandığını ve o küçük yerden şeffaf sıvı geliyo sürekli, tam olarak kahverengi bölgeye yakın biyerde .kızlar neden olur bu çok korktum ben görünce.

bide ben onsuz bir yere gidemiyorumkaynanam cagirdi gel 15 gun kal o orda calissinama gidemedim.sanirim arada bir geliyorlar bana
bu arada diyetin hayirli olsunbende cok sisko oldum.1.64 boy 65 kilo.:18::18::18::18:dahada kilo almam umarim/cok fazla yiyorumdoguma giderken 60 dimdogumdan sonra 54..her kes hamileyken alir ben dogumdan sonra
kizlar kusura bakmayin ya topiginize hemencecik geldim yaziyorum.destursuz filantopiginiz cok cici gercekden..inshallah adi gibi bol bebishli olur .RABBIM hepinize saglikli,sihatli,salih evlatlar nasip eylesin

ay Allahım Yarabbim yerim o yanakları ben... Maşallah Allahım nazarlardan korusun
Allah sağlıklı uzun ömürler versin... Darısı başımıza. Biz de böyle kucağımıza alıp fotoğraf çekilebilecek miyiz acaba?

canım ucundan geliyor benim.. geçen gece de gelmişti. Çamaşırımda lekelenme oluyor sarı renkte..
süt vermeye hazırlanıyor vücut. ama ben anlamadım senin de ucundan mı geldi? benim de kaşıntı oluyordu büyüdüğü için oluyor kaşıntı.

Yaaaa kızım bu ne böyle ya...Anacım buna maşallah demek de kesmez ki.... Bayıldım bayıldım. Yeni doğmuş bir sıpa böyle mi olur yav. Sabah sabah içim gitti inan ki... Allahım bize de böylesine güzel sağlıklı bir kız nasip etsin.. Memleketine geldiğinde bize de uğra yav. Yerim ben onu yerim...

Günaydın kızlar. Hayırlı Cumalar..
Haftanın son iş günü. Nihayet bitti. Bu hafta çok yoruldum işte koştur git eve evde koştur..
Neyse yarın akşama kadar yatarım artık
Nereye yatıyorsun Özlem. bidünya iş var. Çocuğun eşyaları ütülenecek yerleşecek..
Bitmeezzzz bu askerlik bitmezzzzzzzzzz..........

Göğsün büyüdüğü için kaşınıyor canım.Sıvının gelmesi de süt hormonlarının çalışmaya başladığını gösteriyor.Sıkma sakın göğsünü.O akan sarı sıvı bebeğin ilk antibiyotiğiymiş.Boşa harcama sakın.İnşallah kuzun emecek ve sapasağlam büyüyüp gidecek Herkese de söyleme sıvı geldiğini.Nazar değerse süt kesilirmiş.Göğüs pedi aldıysan önlem için koyabilirsin.Sıkmadığın sürece geçiyor zaten sıvının gelmesi.

Günaydın tatlım.
Askerlik yeni başlıyor bizler için Allah kolaylık versin.İnsan yorulduğunu hissetmiyor eşyalarını yerleştirirken.Allahım herkese nasip etsin bu güzel koşturmacayı

Kalbimizden doğan,dilimizden dökülen bütün dualarımız bizlere hayırlı kılınsın.Allah (cc) dualarımızı kabul etsin...

Durgun,moralsiz,kendini yalnız hisseden biri olarak hepinize günaydın...

Kesilmeyen kasık ve bel ağrılarıyla,hiçbişey yapmak istemeyen bir ruhla güzel haftasonları diliyorum sizlere.
Eşimin işe gitmesini hiç istemedim bugün.Yanımda olsun sarılıp yatayım hep istedim.:26: Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş.O misal benimki de.

Pek neşeli değilim bugün.Kusuruma bakmayın o yüzden.Doktorun verdiği tarihe 3 gün kaldı.Pek yanıldığı görülmez diyorlar drum için.Hayırlısı artık...

Aminnn canımmm...Yorucu ama güzel telaş bunlar. Eşyaları gördükçe insan daha da mutlu oluyor..

Aminn canım hayırlısı olsun belki de annesine doğum günü sürprizi yapacak..

Aminnn canımmm...Yorucu ama güzel telaş bunlar. Eşyaları gördükçe insan daha da mutlu oluyor..

Aynen öyle.Dün son çeyizlerimizde geldi.Annannemiz harika şeyler hazırlatmış.Mama setleri,pike takımları,bana yatak örtüsü,altın yastığı vs vs.Elişi başka bişey ya.Ne kadar kaliteli olursa olsun hazırlar,el emeği gibi olmuyor.Baktıkça dua ediyorum herkese.Rabbim herkese yaşatsın bu güzellikleri..

Aminn canım hayırlısı olsun belki de annesine doğum günü sürprizi yapacak..

Dr erken gelir dedi ya o yüzden heyecanlıyız bizde.Normalde 19unu beklemeliyiz dedi dr.Ama o tarihe kalmaz dedi gülerek.Druma güveniyorum.Suni sancıya gerek kalmaz inşallah.Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim
Sen nasılsın?Zor olmuyormu işyerinde sürekli sandalyede oturmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…