- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.761
Eveeet.Son çeyizlerimizde dün geldi.Hazırlık falan kalmadı artık.Ufak tefek ayrıntılara giriyorum artık,evde vakit geçsin diye
Drun ne dediyse onu yap o zaman canım.Ben göğüs ucndan akıyor diye anlamışım kusuruma bakma.
Çatı 37de yapılıyormuş.Benim drum gerek yok dedi.Doğum başladığında nasılsa bakılır,sorun çıkacağını sanmıyorum diyip yolladı beni.Bu boyla bu vücutla çatı sorunun olacağını sanmıyrum dedi.
Onu bende duydum.Son zamanlarda da sıkıntıyla uğraşmaktan kendime bile bakamaz oldum.İnşallah bende de olmaz böyle bi sıkıntı:18::18:
1 saatliğine geldi kız.Ne ara sarılacan uyuyacan
Ne korkunçmuş doktorun.Ben olsam gitmezdim bi daha.Dr da ebe de çatı muayenesi erken doğum tehdidi oluşturabilir,zorunlu olmadıkça yapılmamalı demişlerdi banada.Allah kolaylık versin.Çok yaklaşmış günün.Bi avazda kurtarsın Rabbim seni de.
Takviminde yazandan ilerde kilosu.Bence gayet güzel izelcim.Sağlıkla doğsun inşallah kuzun.
Ne güzel haberlerle dönmüşsün kuzum.Bizde fiyatlar 500-750 şeklinde.Hastaneden hastaneye değişiyor ama az çok yakın birbirine rakamlar.Bu fiyatlar özel oda + 1 adet refakatçi+ doğum olarak belirlenmiş.
Ben cepli battaniye aldım yanıma.Zaten portbebe yada elde taşıma pusetimiz yok.El kadar bebe taşınır elde nolcak
Ben hiç duymadım canım.Sadece 5 tane tetanoz aşısı olacaksın dedi sağlık ocağındaki ebe.Kadın doğumcum da olabilirsin dedi.2 tanesini vurundum.3 tanesini de doğumdan sonra vuracaklarmış.Onun dışında aşı duymadım hiç.Kadın doğumcun ol diyorsa ol bence.Hangi branşta ne kadar uzman olursa olsun kadın doğumcunun onayı olmadan bişey yapmak yanlış geliyor bana
selam canım 2 gündür flan bende çektim o göğüs ucundaki kaşıntıyı ama nasıl tatlı bir kaşıntı bir yandan da göğüslerim acıyor kaşıyamıyorum mahvoldum resmen evde kaşıntı kremi vardı onu sürdüm birazda kaşıdım geçti gibi ama senin bu yazını okuyunca evde balık hapı vardı hemen uyguladım gerçekten çok kötü kokuyor ama olsun bir zaman sonra geçmiş sende bende geçer die uyguladım hemen yeter ki o kaşıntı gelmesinpaylaşımın için saol tatlım..
sağolun teyzoşları çok teşekkür ederiz
Anladim canim belki biri gelir yanina. Belki de geldi de gittiniz...Eşimin işyeri çok uzak.Annemin evi çok uzak.Lokanta çok yakın ama tek başıma gitmek istemiyorum.Eve sipariş vermek istemiyorum,eve gelinceye kadar soğuyor sevmiyorum o yüzden.Anneme bugün iyiyim yatcam gelmene gerek yok dedim,kadın da evini temizleyecek bugün.Biri gelse de onunla gidip yesem diye düşünüyorum.Bakalım Rabbim nasıl bir güzellik yapacak
Ütüye burun kıvırıyor gezmeye göz kırpıyor hınzır anne
Bence yere yada masaya bi havlu ser.Üstünde yap.Ayakta durmamış olursun.Zaten 1 karış şeyler hemencecik biter.Önemli olan mikrobunun kırılması.Son haftan seninde kuzum.Maşallah son güne kadar çalıştın.Bol bol dinlenirsin artık doğuma kadar.
canım hepsini yapan seylerde, acaba performans sorunu olur mu diyorum ben. mama ısıtıcıyı kullanmadım ama sterilizatöründen ve buharlı pişiricisinden çok memnun kaldım. buharlı pişiriciyi hala da kullanıyorum hatta bizim için bile. Plastiği iyi olsun bir de alacaksan, ben aventinkine guvenmiştim bpasızlar çünkü.
kızlar; nerelerdesiniz bakim
Ben çamaşır astım; vakumlu hurç almıştım giymediklerimi içine doldurdum. Bazanın altındaki yastıklarıda içine koyup istif yapıcam. Ev küçük olunca bu hurçlar kurtarıcım oluyor.
Allah'ım bizede nasi petsin geniş bir ev. Sadece mutfak ve yatak odası geniş olsun başka bişi istemem.
iyi bari canım aman gelmesin o doktor seni üzmüş.
hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah canım..
oy maşallah bizden küçüksünüz ama bizden kilolosunuz maşallah canım ama bizim boyumuz 48 cm hıhh :))
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın....
sakın kaşıma canım daha doğrusu kaşımamaya çalış. bak ben de geçen dedim Ayşeyhe kaşınıyor diye o da sakın kaşıma dedi çatlamasın. avucunun içiyle ovala dedi..
aa hiç duymamıştım göbeğime sürsem o kaşıntıya fayda eder mi acaba :))
mis gibi balık kokarım..
İncim ne güzel habeler bunlar. Maşallah küçük prensese.. kızlar hep nazlı herhalde seninki de benimki gibi yüzünü kapatıyor..
canım bizim hastanede normal 1250 sezeryan 1750.
canım bunların hepsi normal sınırlarda.. T3 ve T4 e de bakıldı mı? benim doktorum üçünü birden istiyor hep. geçmiş olsun canımcım. hepsi çok güzel.. kistler de gitmiş mis gibi tertermiz olmuş.. hayırlısı olsun canım..
Canımmm kayrolanızı güle güle kullanın hayırlısı olsun canım benim...Gunaydin kizlar. Nabersiniz?
Evde olmak ne guzelmis. Ama yan gelip yatamiycam. Bir dunya utu var. Ufakligin cicileri yerlesecek. Cok sukur karyolamizin kurulumu da bitti. Yatagimizi yapicaz. Butun bunlari aksamustuye kadar bitirmem lazim ki gezmeye cikabileyim
Kızlar sepet beşik hakkında ne düşünüyorsunuz? geçen gün bi abla anlattı. Çok rahat oldugunu söyledi.
Kararsız kaldım alsam mı diye ?
Eki Görüntüle 796658
Ben çamaşır astım; vakumlu hurç almıştım giymediklerimi içine doldurdum. Bazanın altındaki yastıklarıda içine koyup istif yapıcam. Ev küçük olunca bu hurçlar kurtarıcım oluyor.
Allah'ım bizede nasi petsin geniş bir ev. Sadece mutfak ve yatak odası geniş olsun başka bişi istemem.
Sağol özlemcim öyle görünüyor bakalım izmirde ki Dr sorucam Pazartesi günü ama T3 T4 ne oluyor canım öyle bişi istemedi benden onudamı yaptırsam acaba? Burda bi tıp merkezi buldum :) süper rahat girip çıkıyorum hemen hiç sıra yok inci biliyordur belki burasını olimpos tıp merkezi diye bi yer olmazsa gidip onlarıda yaptırayım sağol özlemcim
Canımmm kayrolanızı güle güle kullanın hayırlısı olsun canım benim...
bu arada ütüyü sen ver bana valla yaparım canım benim yakın olsak keşke sen gezmeye git valla Kıyamam sana bebişle ne zor oluyordur hem iş hem evne zaman izne çıkıcan canım az kalmadımı doğuma... Dikkat et kendine öpüyorum çok Allah'a emanet ol canım...
Selam hamarat inci :) canım naber... beşiği gördümde valla işlevi nasıldır hiç bir fikrim yok ama çok güzel çok cici görünüyor tatlım...
Bebişinde çok yakışır içine
Hayırlısı olsun canım....
İnşallah bir daha olmaz akıntın falan canım.Allahım hepimize sıkıntısız doğumlar nasip etsinaşkolsun ayşem ne kusuru olur mu öyle şey :)) dur daha biz senin tecrübelerinle doğuma gidicez inşallah,bebek büyütecez :)) gazlı bezi yaptım çok şükür bakalım akıntı sızıntı olmadı dünden beri :))
Gelmedi kimse yanımaAnladim canim belki biri gelir yanina. Belki de geldi de gittiniz...
Ne utu yaptim ne utuuyudum simdi kalktim camasir asarken tansiyon dustu gittim yattim.simdi kalktim sutumuzu icelim basliyalim utuye.
Oyle yapayim bari ayakta yapmiyorum zaten. Utu masasini ayarlayip koltukta oturarak yapiyorum ama belim agriyor oyle. Eniyisi dedigin gibiyapmak.
Cok sukur canim insallah son 5 gun dinlenicem sonra. Dayanamazsam senelik izin alirim. Oda arkadasim donuyor nihayet..
Neyse canim hadi bana iyi utuler.
Ben dedusunmedim degil birok seyi yapiyorsa alet kolay bozuluyor. Ama bu urunu arastirdim bira geneli memnun. Henuz almadim ama bakalim...
Ooooh maşallah inci hanım.Hamaratlığımız üstümüzde bugünkızlar; nerelerdesiniz bakim
Maşallah takvimine göre kilolu bi bebek.Gözün aydın canım.İnşallah hep böyle güzel sonuçlar alırsın kuzunla ilgili.İyi dinlenmelerKizlar geldik cok sukur sonuclar yolunda. 32+0 dayiz 2,200 ciktik FL 6,10 booy sanirim 42,7 cm oluyor. foto eklerim cok yorgunum az dinleneyim..
Yaaa hadi kızlar gelin biriniz bari.Ben çok sıkıldım tek başıma.Sohbet edecek birilerini arıyorum
ayşem nasılsın tatlım az kalmış bi avazda kurtul inş minnoşun iyimi :)
Hoşgeldin kuzum.Şekerinin çıkmaması ne güzel.Çok zormuş onun diyetini uygulamak hamileyken.Bunu da atlattın çok şükür.Selamun Aleyküm Kılar biz bugün şeker yüklemesine gittik Allahımmm ne kötü saatlerdi anlatamam
Neyseki şekerim yok. ama kanım alt sınırda 11.1
Veeeeeeeeeeeee şokk haberrr 3 hafta önce 64 kilo 100 gr olan ben bugün aç karnına 66 kilo 600gr olmuşumm
Allahım tammm 7 kilo almışım hamileliğimden beri ama son 3 haftadaki artış şaşırttı doktorumu fazla almışsın dedi 1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi
nelerden uzak durmam lazım şimdi yaaaaaaaaaaaaa
Oğluşum 3 haftada 300 gr almış.
500 gr.dan 808 grama çıkmış
Kanım içinde pakmez siyah üzüm ve kırmızı et ye dedi
Sizlerde yoğunsunuz heralde
Ben 1 gibi eve geldim kışlık konserve ile uğraştım bitmedi hala.
Yapacaklarım var daha.
Kışa misafirim olur lazım dedim ve yapmaya başladım.
Yoksa yorulmamak için yapmam diyordum ani karar verdimm
Kız Aişeeeeeeeeee yedinmi börekkk
Yaaa hadi kızlar gelin biriniz bari.Ben çok sıkıldım tek başıma.Sohbet edecek birilerini arıyorum
Ben geldimmm Aysem burda misin bilmiyorum.1de bi yattım 6da uyandım
Bu kadar uyumam çok garip.:44::44::44::44:Allah'tan kimse arayıp uykumu bölmedi.
Gazım var felaket halde.
Bugün garip garip şeyler yaşıyorum bedensel olarak.Bakalım neye alamet
Selamun Aleyküm Kılar biz bugün şeker yüklemesine gittik Allahımmm ne kötü saatlerdi anlatamam
Neyseki şekerim yok. ama kanım alt sınırda 11.1
Veeeeeeeeeeeee şokk haberrr 3 hafta önce 64 kilo 100 gr olan ben bugün aç karnına 66 kilo 600gr olmuşumm
Allahım tammm 7 kilo almışım hamileliğimden beri ama son 3 haftadaki artış şaşırttı doktorumu fazla almışsın dedi 1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi
nelerden uzak durmam lazım şimdi yaaaaaaaaaaaaa
Oğluşum 3 haftada 300 gr almış.
500 gr.dan 808 grama çıkmış
Kanım içinde pakmez siyah üzüm ve kırmızı et ye dedi
Sizlerde yoğunsunuz heralde
Ben 1 gibi eve geldim kışlık konserve ile uğraştım bitmedi hala.
Yapacaklarım var daha.
Kışa misafirim olur lazım dedim ve yapmaya başladım.
Yoksa yorulmamak için yapmam diyordum ani karar verdimm
Kız Aişeeeeeeeeee yedinmi börekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?