Bol bebiş topiği

aşkolsun ayşem ne kusuru olur mu öyle şey :)) dur daha biz senin tecrübelerinle doğuma gidicez inşallah,bebek büyütecez :)) gazlı bezi yaptım çok şükür bakalım akıntı sızıntı olmadı dünden beri :))

rica ederim canım , doktorum aynı zamanda hem yağ sür dedi hem de günlük balık yağı hapını sür dedi, göğüs ucun hiç yara olmazmış bebek emzirirken güçlendiriyormuş canım. sen de doğuma kadar hergün yap bakalım inşallah şifa olsun :))

Son düzenleme:
Anladim canim belki biri gelir yanina. Belki de geldi de gittiniz...
Ne utu yaptim ne utu uyudum simdi kalktim camasir asarken tansiyon dustu gittim yattim.simdi kalktim sutumuzu icelim basliyalim utuye.
Oyle yapayim bari ayakta yapmiyorum zaten. Utu masasini ayarlayip koltukta oturarak yapiyorum ama belim agriyor oyle. Eniyisi dedigin gibiyapmak.
Cok sukur canim insallah son 5 gun dinlenicem sonra. Dayanamazsam senelik izin alirim. Oda arkadasim donuyor nihayet..
Neyse canim hadi bana iyi utuler.

Ben dedusunmedim degil birok seyi yapiyorsa alet kolay bozuluyor. Ama bu urunu arastirdim bira geneli memnun. Henuz almadim ama bakalim...

kızlar; nerelerdesiniz bakim

Ben çamaşır astım; vakumlu hurç almıştım giymediklerimi içine doldurdum. Bazanın altındaki yastıklarıda içine koyup istif yapıcam. Ev küçük olunca bu hurçlar kurtarıcım oluyor.

Allah'ım bizede nasi petsin geniş bir ev. Sadece mutfak ve yatak odası geniş olsun başka bişi istemem.

Aynen canim o hurclar buyuk kolaylik. Aminnn canim.
Bebek sepetlerine ben de baktim. Cok begenmistim bence almayi dusunebilirsin.

Sağol özlemcim öyle görünüyor bakalım izmirde ki Dr sorucam Pazartesi günü ama T3 T4 ne oluyor canım öyle bişi istemedi benden onudamı yaptırsam acaba? Burda bi tıp merkezi buldum :) süper rahat girip çıkıyorum hemen hiç sıra yok inci biliyordur belki burasını olimpos tıp merkezi diye bi yer olmazsa gidip onlarıda yaptırayım sağol özlemcim

Canımmm kayrolanızı güle güle kullanın hayırlısı olsun canım benim...
bu arada ütüyü sen ver bana valla yaparım canım benim yakın olsak keşke sen gezmeye git valla Kıyamam sana bebişle ne zor oluyordur hem iş hem ev ne zaman izne çıkıcan canım az kalmadımı doğuma... Dikkat et kendine öpüyorum çok Allah'a emanet ol canım...

Kızlar sepet beşik hakkında ne düşünüyorsunuz? geçen gün bi abla anlattı. Çok rahat oldugunu söyledi.

Kararsız kaldım alsam mı diye ?

Eki Görüntüle 796658

Selam hamarat inci :) canım naber... beşiği gördümde valla işlevi nasıldır hiç bir fikrim yok ama çok güzel çok cici görünüyor tatlım...

Bebişinde çok yakışır içine
Hayırlısı olsun canım....

T3 ve t4 troid bezinden salgilanan hormonlar. Tsh hormonu uyariyor troid bezide bu iki hormonusalgiliyor. Vucutta cok fazla gorevleri var. Adet duzeniden vucut kalsiyum dengesie kadar bircok gorevleri var. Benim doktorum tsh t3 ve t4 u birlikte istiyor hep. Baktirmani tavsiye ederim.
Oy kiyamam canim dusunmen yeter. Oturdugum yerden yaptim canim ne yapayim.
Yatagimizi yapalim karyolamizi gostericez. Tesekkur ederim canim daha iyileri sizlerin olsun insallah.
Onumuzdeki hafta son 5 gun caliscam canim. Sonra izin. Ondan 3 hafta sonra da dogum geldi valla canim. Allah saglik versin gunler cabucak geciyor. Opuyorum canim seni. Allaha emanet ol.

İnşallah bir daha olmaz akıntın falan canım.Allahım hepimize sıkıntısız doğumlar nasip etsin

Gelmedi kimse yanıma Çok bekledim ama gelen olmadı.Benimki de karanlıkta göz kırpmak oldu bugün.Kime haber versem koşardı ama ben denk gelsin,emri vaki olmasın istemedim. Akşam eşimle yerim demiştim akşamki programını unutmuşum.Onun da bugün 2 yemekli düğün var uğraması gereken.İşyerinden de olunca gitmek farz Bugün kaldı anlayacağın benim börek

Ooooh maşallah inci hanım.Hamaratlığımız üstümüzde bugün Aman dikkat et,yorma kendini.İnşallah gönlüne göre bi evin olur canım benim

Kizlar geldik cok sukur sonuclar yolunda. 32+0 dayiz 2,200 ciktik FL 6,10 booy sanirim 42,7 cm oluyor. foto eklerim cok yorgunum az dinleneyim..
Maşallah takvimine göre kilolu bi bebek.Gözün aydın canım.İnşallah hep böyle güzel sonuçlar alırsın kuzunla ilgili.İyi dinlenmeler

1de bi yattım 6da uyandım
Bu kadar uyumam çok garip.:44::44::44::44:Allah'tan kimse arayıp uykumu bölmedi.
Gazım var felaket halde.
Bugün garip garip şeyler yaşıyorum bedensel olarak.Bakalım neye alamet

inciiimmm anem kızın mı oluyor çok sevindim sağlıkla doğurun sizlerde bian önce bak biz 3 ayımıza giriyoruz :) mis kokulularınıza kavuşun bian önce sizlerde

ayşem nasılsın tatlım az kalmış bi avazda kurtul inş minnoşun iyimi :)

Nasıl olayım gvncim ya her an değişik bi durum.Artık kendimi tanıyamaz oldum.Gündüz gözünü kırpamayan ben bugün 5 saat uyudum. Çok az bel ve kasık sızılarım var.Kesilmiyorlar hiç.Göbeğim hergün biraz daha aşağıda duruyor.Ne zaman başlayacak doğum merak içinde beklemedeyim.9una kadar başlamazsa kontrole gel dedi drum.Ptesiyi bekliyoruz artık. Sence kaç gün daha beklerim?:44::44:
Kuzum iyi çok şükür.Kıpır kıpır içerde.Canımı acıtıyor artık hareket ettikçe.Özleyeceğim bu duyguları

Selamun Aleyküm Kılar biz bugün şeker yüklemesine gittik Allahımmm ne kötü saatlerdi anlatamam
Neyseki şekerim yok. ama kanım alt sınırda 11.1
Veeeeeeeeeeeee şokk haberrr 3 hafta önce 64 kilo 100 gr olan ben bugün aç karnına 66 kilo 600gr olmuşumm
Allahım tammm 7 kilo almışım hamileliğimden beri ama son 3 haftadaki artış şaşırttı doktorumu fazla almışsın dedi 1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi
nelerden uzak durmam lazım şimdi yaaaaaaaaaaaaa
Oğluşum 3 haftada 300 gr almış.
500 gr.dan 808 grama çıkmış
Kanım içinde pakmez siyah üzüm ve kırmızı et ye dedi
Sizlerde yoğunsunuz heralde
Ben 1 gibi eve geldim kışlık konserve ile uğraştım bitmedi hala.
Yapacaklarım var daha.
Kışa misafirim olur lazım dedim ve yapmaya başladım.
Yoksa yorulmamak için yapmam diyordum ani karar verdimm
Kız Aişeeeeeeeeee yedinmi börekkk

Hoşgeldin kuzum.Şekerinin çıkmaması ne güzel.Çok zormuş onun diyetini uygulamak hamileyken.Bunu da atlattın çok şükür.
Çok tatlı meyvelerden uzak duracaksın çok kilo almamak için.(ben sadece çok meyve yediğim için ayda 4 kilo almıştım)Beyaz un,hamur işleri,tatlılar,börekler mümkün olduğunca uzak durman gereken şeyler.Meyveyi ye hemen üstüne 1 çay bardağı süt iç.İnan o kadar tok tutuyorki anlatamam.Az ve sık yemeye devam her zamanki gibi.
Kansızlığın içinde kesinlikle KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ kuzum.Her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı.Ve hep sol tarafına yat.Bebeğe daha fazla kan ve oksijen gitmesi için.İmkanın varsa her yediğinden sonra 15 dk bile olsa sol tarafına uzan.İnan çok farkediyor bunları uyguladığında.
Maşallah kışa hazırlıklar yapmışsın.Bende kıl biber kurutayım diyorum.Dolmalık var hala.Zaten sadece eşim yer dolmayı.Kıl bibere ölürüm.Yarın acılarından alayım 2 kg kadar iyi olur kışa.Minik çilek bulursam bir de reçel yapasım var.Hazır reçelleri sevmiyorum.Kokusu bile yok. Bakalım gece doğurmazsam

Yaaa hadi kızlar gelin biriniz bari.Ben çok sıkıldım tek başıma.Sohbet edecek birilerini arıyorum

1de bi yattım 6da uyandım
Bu kadar uyumam çok garip.:44::44::44::44:Allah'tan kimse arayıp uykumu bölmedi.
Gazım var felaket halde.
Bugün garip garip şeyler yaşıyorum bedensel olarak.Bakalım neye alamet
Ben geldimmm Aysem burda misin bilmiyorum.
Ne guzel uyumussun dinlen soyle. Huy degistiriyoruz anacim hamilelikte. Ben de neler degisti neler. Cikolataya alerjisi olan ben kasikla cikolata yiyorum

Aleykum selam canim, cok sukur sekerin iyi cikmis. Cok zor dimi ya ben yedim valla doktora da soyledim ne yapayim gozlerim karardi tansiyonum dustu bayilacaktim..
Oy masallah zeytine. buyuyor annesi.
Canim ekmegi ve hamur islerini azaltirsan yavaslar kilo alman. Takma kafana. Iyi olunda.
Cok yorma kendini kuzum.

Ben geldimm. Cok is yapmis gibi aksamustu yuruyuse gittim
Neyse minik cadinin cicileri utulendi yerlesti. Son olarak orgu cicilerimizi atacagim makineye. Bitmis olacak.
Hava serinlemis aksam ustu usudum. En iyisi ihlamur iceyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…