- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.781
Burdaydım kuzuum.Baktım boş boş ekrana bakıyorum kendime mama hazırladım (canınız çekmesin diye ayrıntı vermeyim,önüm arkam sağım solum hamişBen geldimmm Aysem burda misin bilmiyorum.
Ne guzel uyumussun dinlen soyle. Huy degistiriyoruz anacim hamilelikte. Ben de neler degisti neler. Cikolataya alerjisi olan ben kasikla cikolata yiyorum
Aleykum selam canim, cok sukur sekerin iyi cikmis. Cok zor dimi ya ben yedim valla doktora da soyledimne yapayim gozlerim karardi tansiyonum dustu bayilacaktim..
Oy masallah zeytine. buyuyor annesi.
Canim ekmegi ve hamur islerini azaltirsan yavaslar kilo alman. Takma kafana. Iyi olunda.
Cok yorma kendini kuzum.
Ohh kolaylamışsın.Yarın uzan dinlen artık.Ama dikkat et,ben sabah bile hırkasız çıkmıyorum artık.Evde kışlık giymeye başladım,dar bile olsa:26:Ben geldimm. Cok is yapmis gibi aksamustu yuruyuse gittim
Neyse minik cadinin cicileri utulendi yerlesti. Son olarak orgu cicilerimizi atacagim makineye. Bitmis olacak.
Hava serinlemis aksam ustu usudum. En iyisi ihlamur iceyim ben.
:26::26::26::26::26::26::26::26: Tüh yaaa.Hiç mi dikkat etmiyorsun kızım sen,yoksa bünyenmi zayıf?Dra git önlem alsınlar hemen ilerlemeden.Tüh valla çok zor olacak senin için.Ballı sıcak su iç bari.imdatttt gene gebeyken hasta oldum bademciklerim şiştiii
Gecmis olsiun seyide. Bol bol ilik limonlu su ic. Bende ilk ayimda cok fena hastaolmustum.imdatttt gene gebeyken hasta oldum bademciklerim şiştiii
Burdaydım kuzuum.Baktım boş boş ekrana bakıyorum kendime mama hazırladım (canınız çekmesin diye ayrıntı vermeyim,önüm arkam sağım solum hamiş),fasulye ve nohut haşlamıştım,soğumuşlar onları az az poşetleyip buzluğa attım.Piyaza,yemeğe haşlanmış olarak çıkarıvermek iyi oluyor kurubaklagilleri.Hemen pişiyor.
Şimdi eşim aradı geliyormuş,dondurma yemeğe gitcez yemekten sonra
Bende çikolata delisi biri olarak 9 ayda 3 kez ısırmamışımdır çikolataNeler yaşıyor insan 9ayda.
Ohh kolaylamışsın.Yarın uzan dinlen artık.Ama dikkat et,ben sabah bile hırkasız çıkmıyorum artık.Evde kışlık giymeye başladım,dar bile olsa:26:
:26::26::26::26::26::26::26::26: Tüh yaaa.Hiç mi dikkat etmiyorsun kızım sen,yoksa bünyenmi zayıf?Dra git önlem alsınlar hemen ilerlemeden.Tüh valla çok zor olacak senin için.Ballı sıcak su iç bari.
Kizlar raporda bas gelisi pozisyon yaziyor ama ben bebegi hep yan yatiyor olarak hissediyorum. COk nadir ayaklar yukarida oluyor. Bas gelisi demek acaba kafa daha asagida anlamina da geliyor mu?
Cadiozy kolaylamissin isler..
Ipekcim sen gittin dimi doktora bugun? Kucuk pasa nasil? Gordun mu oglusunu?
Canim donmus demek ki bas asagi. Kafa degil de poposudur belki hissettigin. Ayaklarini topluyordur ondan hissetmiyorsundur. Benimkinin ayagi yuzundeydi en son.
Ipekcim sen gittin dimi doktora bugun? Kucuk pasa nasil? Gordun mu oglusunu?
Canim donmus demek ki bas asagi. Kafa degil de poposudur belki hissettigin. Ayaklarini topluyordur ondan hissetmiyorsundur. Benimkinin ayagi yuzundeydi en son.
Canim ben alt sag-solda hissediyorum ilginc:)
Canim yazdim gormedin sanirim. 32+0 iz bugun 2,200 olmusuz fl de 6,10 sanirim 42,70 cm. Fotomuz
Masallahhh
Eki Görüntüle 797084
Oy masallah kucuk adam ya cok tatli Allahim nazarlardan korusun sizi. Ne guzel kilosu da masallah.
Canim sag ve solda hissettigin kollari olabilir. Ya da hareket ediyordur yani hep bas asagi durmuyordur. Kanala indikce degismez belki daha kanala girmemistir basi.
Minyon boyumuz:)
Gerci ben de 153-154 civariyim.
Okadar kollar uzaniyor mu sag sol.
Peki ultrasonda hep yan mu goruuyor seninki bas asagi kanalda deil mi? Dr hep sag yanima bakior kafasini olcmek icin
Kayiyordur ki icerde o bence sabit durmuyordur.
Yoo benim doktor onden cekti. Bir yanaginda eli var digerinde ayagi. Ama inan hic hatirlamiyorum nerden cekti fotoyu..oylece ekrana bakakaliyorum ben aptallasiyorum onu gordugum an
Canim seninki de 1 hafta ilerde demi? Sen oncekine gore az almis osn gittigimde diyordun ama sanirim 35 e kadar mi haftada ortalama 200 gr sonra daha mi az aliyor
Canim bir onceki gittigimde ondeydi. En son gittigimde normal zamanina donmus. Bir ileri cikiyorbir normal.bakalim ne zaman gelecek.
sen foto koymus muydun? en son 34 te mi gitmistin kac gr olmustu unuttum. Bu ara unutuyorum kusura bakma
epack canım maşallah diyorum ne kadar güzel bir tosuncuk
Estağfurullah canim koymadim busefer foto. Yuzunu gostermedi ki. Kapatti eliyle ayagi ile.
2300 duk canim en son. 34 de gitmistim. Bu sefer az kilo almistik. Ben sicaklardan fazla yiyemeyince geriledik. Bu sefer iyi yedim bakalim haftay pzt randevumuz.
sen foto koymus muydun? en son 34 te mi gitmistin kac gr olmustu unuttum. Bu ara unutuyorum kusura bakma
peki fotosu var mi bidikin? erkeklerde kafa buyuk cikiyor kilo ondan cok cikiyormus. Dr kafa buyukse erkek diyor:) koca kafali oglus..
bekliyorum sonucu canim daha 10 gun var demi gitmenize. Insallah normal ciksin da her sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?