Bol bebiş topiği

Hımm anladım canım... Olmazsa onlarıda yaptırırım...

Geri sayım başlıyor desene
Allah yardımcın olsun canım benim
Herşey gönlünce olsun canım benim
Öptüm çok görüşürüz canım..:

Şekercimm gözünaydın çok iyi canım çok sevindim senin adına şekerin çıkmamış... Herşeyim hep yolunda gitsin inşallah... Kiloyoda sıkma canını dikkat edersin bu ay akşamları yürüyüşe çıkarsınız koçişinle yoluna girer canım... Sen ve bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş.. Öpüyorum çok Allah'a emanet olun canım...

Evet şeker çıkmadı çok güzelll
Elhamdülillah
Allah razı olsun dikkat edeceğim bundan sonra.
Yürüyüşe başlarım herşey yoluna girer inşaallah
Meleğim iyi olsunda kiloyu veririm bir şekilde
Sağol tatlımm iyiki varsınız
İyiyki bu şeker yüklemesi sadece bir kere yapılıyor yoksa ne ederdik bacım yaaaaaa
Ben geldimm. Cok is yapmis gibi aksamustu yuruyuse gittim
Neyse minik cadinin cicileri utulendi yerlesti. Son olarak orgu cicilerimizi atacagim makineye. Bitmis olacak.
Hava serinlemis aksam ustu usudum. En iyisi ihlamur iceyim ben.
Ellerine sağlık sağlıkla giyer inşaallah
imdatttt gene gebeyken hasta oldum bademciklerim şiştiii
Oyy canımmm dikket et kendine
Canim yazdim gormedin sanirim. 32+0 iz bugun 2,200 olmusuz fl de 6,10 sanirim 42,70 cm. Fotomuz
Masallahhh
Eki Görüntüle 797084
Maşaallahhh köfte dudaklı kız bebeğinnn
Allahım maşaallah çok şeker bi oğluş bu.
Sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Evet canım haklısın inşaallah takmamaya çalışıyorum.
Darısı sana ama kilo almadannn

Kızlar 25+5 günlik olduk.
59 kşlo ile gebe kaldım şimdi 67 kilo olmuşum çokmuu sizce ?
Cadıozy Aişemm bişi deeeeeeeeeeeyin bana
Görenler sadece karnın çımış diyorlar.
hakkettende öyle yani başka yerde büyüme yokk
İnşaallahta olmaz

Canim sagol masallah tum bebislere:)
Canim zayif misin yani boy da varsa kilon cok deil gibi bence. Ben cok zayif olunca epey aldim ama bende de gobek var.

selam deep. duydum denizden hayırlı uğurlu olsunnn sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini inşallahhh canımmm

Canimm hic kafana takma. Senin sagligin yerindeyse bebis iyise hic uzulme bence. Bak sekerin de yok. Bundan sonra biraz dikkat etmeye calisirsin hamur isleri ve ekmege. Biraz yuruyus yaparsin yavaslar.. ama bazen hizlanior kilo alimi. Artan sivi ve kan miktari sutlukler filan bize kilo olarak yansiyor..

Ütü de radyasyon varmış haberin varmıydı Özlem Ben ilk kez duydumda paylaşmak istedim.Aman kendini yorma.Son virajdayız artık.Hastalık falan çok sıkıntı olur.ilk günlerinde çektin en iyisini sen bilirsin.

Normal kilolu biriysen 9-15 alman gereken kilo aralığıymış.Normal kilondan fazlaysan 12yi geçmemen gerekiyormuş.Sitelerde okumuştum.Son trimester döneminde daha fazla kilo alıyormuşsun,o yüzden ilk 6 ayda çok kilo almamaya çalış demişti drum.
Erkek çocuğunda göbek sivrilir,kilo göbekte toplanır derler zaten.Gerçi bende de öyle oldu ama prensesim oluyor

Günaydın cici anneler ve bebişler.
Bol bölmeli bir gecenin ardından bana pek gün aymadı.
Tarif edilemez bir huzurluk var bende.Her yerim sızlıyor,kramplar yok ama ağrı var.Adetim yaklaşmış gibi baldırlarım,kasıklarım sızlıyor.
Nişan dedikleri olayın bazen sadece akıntı olarak geldiğini öğrendim az önce.Yani pembemsi yada kahvemsi olarak gelmeyebiliyormuş.Bende de losyon şeklindeki akıntı arttı dünden beri.Koku falan yok,3-4 saatte bir çamaşır değiştirir oldum.Ayrıca su sızıntısı oluyor çamaşırımda.Resmen ıslanıyor ama devamlı gelen bi sıvı yok.Sanırım tubiloshun dediği ıslaklık buydu.:44:
İlk 3 ayda ağzımızda oluşan kekremsi tat geri geldi.Ne yersem geçmiyor artık
Bugün kıl biber kurutmak istiyorum,çilek reçeli yapmak istiyorum.Hastane çantamı son kez kontrol edeceğim.Vücut temizliğimi elden geçirmek istiyorum.Kocacık da evi temizlesin bu arada.Planlarım bu ama bakalım yapabilecekmiyim.
Yarın randevu alırım drdan.Tabi yarına kadar doğurmazsam.

Aaa ben de bilmiyordum.
Evet sona yaklastik artik hayirlisiyla kurtulacağız inşallah..

Gunaydin canim. Her gecen gun daha da yaklasiyorsun bebisine. Yarin randevunuz var hayirli haberler ver bize insallah.
Zor gunler bunlar. Allah yardimcimiz olsun. Ben de temizleniyorum sık sık. Ne olur ne olmaz.
Benim de cok planlarim var bugun icin ama bakalim ne kadarini yapabilecegim.

maşallah büyümüş epey tosuncuk :) çok şükür bişi çıkmamış ,ama pekmezi ihmal etme madem hem bebişe hem sana, iyi gelir kansızlığına. sen doktoru çok takma bence canım ben 10 kilo aldım hamileliğimden bu yana ve hiç belli değil sanki bitek karnım varmış gibi.oda çok büyük bi göbekte değil hani. ekmeği çok abartma ama canın ne istiyorsa ye bence. banada hemşirem çok hızlı gidiyosun dedi kendisi 25 kilo almış :)) ama hiçbişey kalmamış vermiş yanii :))

merhaba kızlarr... iyi pazarlar...

nasılsınız bakalım?

biz hamd olsun iyiyiz. oğluşlarımla geçiyor işte günlerim :)

bugün diyetimde son günüm.
4 günde 4 kilo verdim
yarın ve ertesi gün mola günlerim...

ayşem aman dikkat et kendine kuzum. demek senin de radyatör su sızdırıyor
az kaldı kuzum azz... çantanı kontrol et temizliğini de ihmal etme. zemzem suyu koydunmu bakiim?
bebişe ilk zemzem verdik biz 1 damla. sonra emzirdim.
bende içtim doğumdan sonra.

hepinizi çok öpüyorummm babamız bizi şirinler e götürcek sinemaya çocuklarla izlicess

Doktor 9u dedi ama yarın pazartesi ya hastane çok kalabalık olur diye Salı gidelim diyoruz.Zaten dr 9 ile 15i arasında bi tarihte gel demişti.Yarın akşama kadar da gelmezse Salıya randevu alırım herhalde.Gece doğmazsa tabi

Bebe biskuvisi yiyip cocuk filmi izliyorum.
Minik cadi ruhumu ele geciriyor galiba
Yerim ben o minik cadıyı.Bugün ruhunu yarın ömrünü ele geçirecek o cadı.

amin canımm inşallah :)) öncelikle senin güzel haberlerini alırız inşallah :)
Amiiin sırayla sağlıkla doğururuz pıtır pıtır inşallah

Eve yeni girdim,ılık duşla biraz dinleneyim çantamı kontrol etmeden yatmam bu gece.Hurma,zemzem,soda,fotoğraf makinası,tülbent yeniden gözden geçireyim listeyle çantaları.Bi de koca bebeğime eşofman takımı alayım.Dırdır etmesin sonra

Benim kızımında gelmeye hiç niyeti yok. Ne bir sancı, ne bir kramp en ufak bir belirtim bile yok.

Kızlar merhaba :)
Gebelikler ilerledikçe konuşulan konular değişti doğal olarak .. Biz de erkenden baya bilinçlendik. Yazmasamda okudum bende ara sıra .. Uzak kalmak istedim eşim yanımda yoktu bende biraz psikolojimi dinlendirmek istedim ..

Konuya geliyim :) eşim bu ay yanımdaydı dün bat günümdü.. Gelen giden olmayınca test yapıyım dedim silik çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…