- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.801
ben kactim canim gorusuruz.. iyi pazarlar..
T3 ve t4 troid bezinden salgilanan hormonlar. Tsh hormonu uyariyor troid bezide bu iki hormonusalgiliyor. Vucutta cok fazla gorevleri var. Adet duzeniden vucut kalsiyum dengesie kadar bircok gorevleri var. Benim doktorum tsh t3 ve t4 u birlikte istiyor hep. Baktirmani tavsiye ederim.
Oy kiyamam canim dusunmen yeter. Oturdugum yerden yaptim canim ne yapayim.
Yatagimizi yapalim karyolamizi gostericez. Tesekkur ederim canim daha iyileri sizlerin olsun insallah.
Onumuzdeki hafta son 5 gun caliscam canim. Sonra izin. Ondan 3 hafta sonra da dogumgeldi valla canim. Allah saglik versin gunler cabucak geciyor. Opuyorum canim seni. Allaha emanet ol.
Selamun Aleyküm Kılar biz bugün şeker yüklemesine gittik Allahımmm ne kötü saatlerdi anlatamam
Neyseki şekerim yok. ama kanım alt sınırda 11.1
Veeeeeeeeeeeee şokk haberrr 3 hafta önce 64 kilo 100 gr olan ben bugün aç karnına 66 kilo 600gr olmuşumm
Allahım tammm 7 kilo almışım hamileliğimden beri ama son 3 haftadaki artış şaşırttı doktorumu fazla almışsın dedi 1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi
nelerden uzak durmam lazım şimdi yaaaaaaaaaaaaa
Oğluşum 3 haftada 300 gr almış.
500 gr.dan 808 grama çıkmış
Kanım içinde pakmez siyah üzüm ve kırmızı et ye dedi
Sizlerde yoğunsunuz heralde
Ben 1 gibi eve geldim kışlık konserve ile uğraştım bitmedi hala.
Yapacaklarım var daha.
Kışa misafirim olur lazım dedim ve yapmaya başladım.
Yoksa yorulmamak için yapmam diyordum ani karar verdimm
Kız Aişeeeeeeeeee yedinmi börekkk
Evet şeker çıkmadı çok güzelllHoşgeldin kuzum.Şekerinin çıkmaması ne güzel.Çok zormuş onun diyetini uygulamak hamileyken.Bunu da atlattın çok şükür.
Çok tatlı meyvelerden uzak duracaksın çok kilo almamak için.(ben sadece çok meyve yediğim için ayda 4 kilo almıştım)Beyaz un,hamur işleri,tatlılar,börekler mümkün olduğunca uzak durman gereken şeyler.Meyveyi ye hemen üstüne 1 çay bardağı süt iç.İnan o kadar tok tutuyorki anlatamam.Az ve sık yemeye devam her zamanki gibi.
Kansızlığın içinde kesinlikle KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ kuzum.Her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı.Ve hep sol tarafına yat.Bebeğe daha fazla kan ve oksijen gitmesi için.İmkanın varsa her yediğinden sonra 15 dk bile olsa sol tarafına uzan.İnan çok farkediyor bunları uyguladığında.
Maşallah kışa hazırlıklar yapmışsın.Bende kıl biber kurutayım diyorum.Dolmalık var hala.Zaten sadece eşim yer dolmayı.Kıl bibere ölürüm.Yarın acılarından alayım 2 kg kadar iyi olur kışa.Minik çilek bulursam bir de reçel yapasım var.Hazır reçelleri sevmiyorum.Kokusu bile yok.Bakalım gece doğurmazsam
Sağol tatlımm iyiki varsınızBen geldimmm Aysem burda misin bilmiyorum.
Ne guzel uyumussun dinlen soyle. Huy degistiriyoruz anacim hamilelikte. Ben de neler degisti neler. Cikolataya alerjisi olan ben kasikla cikolata yiyorum
Aleykum selam canim, cok sukur sekerin iyi cikmis. Cok zor dimi ya ben yedim valla doktora da soyledimne yapayim gozlerim karardi tansiyonum dustu bayilacaktim..
Oy masallah zeytine. buyuyor annesi.
Canim ekmegi ve hamur islerini azaltirsan yavaslar kilo alman. Takma kafana. Iyi olunda.
Cok yorma kendini kuzum.
Ellerine sağlık sağlıkla giyer inşaallahBen geldimm. Cok is yapmis gibi aksamustu yuruyuse gittim
Neyse minik cadinin cicileri utulendi yerlesti. Son olarak orgu cicilerimizi atacagim makineye. Bitmis olacak.
Hava serinlemis aksam ustu usudum. En iyisi ihlamur iceyim ben.
Oyy canımmm dikket et kendineimdatttt gene gebeyken hasta oldum bademciklerim şiştiii
Maşaallahhh köfte dudaklı kız bebeğinnnCanim yazdim gormedin sanirim. 32+0 iz bugun 2,200 olmusuz fl de 6,10 sanirim 42,70 cm. Fotomuz
Masallahhh
Eki Görüntüle 797084
Evet canım haklısın inşaallah takmamaya çalışıyorum.Şekercimm gözünaydın çok iyi canım çok sevindim senin adına şekerin çıkmamış... Herşeyim hep yolunda gitsin inşallah... Kiloyoda sıkma canını dikkat edersin bu ay akşamları yürüyüşe çıkarsınız koçişinle yoluna girer canım... Sen ve bebeğin sağlıklı olsun gerisi boş.. Öpüyorum çok Allah'a emanet olun canım...
Kızlar 25+5 günlik olduk.
59 kşlo ile gebe kaldım şimdi 67 kilo olmuşum çokmuu sizce ?
Cadıozy Aişemm bişi deeeeeeeeeeeyin bana
Görenler sadece karnın çımış diyorlar.
hakkettende öyle yani başka yerde büyüme yokk
İnşaallahta olmaz
selam canım 2 gündür flan bende çektim o göğüs ucundaki kaşıntıyı ama nasıl tatlı bir kaşıntı bir yandan da göğüslerim acıyor kaşıyamıyorum mahvoldum resmen evde kaşıntı kremi vardı onu sürdüm birazda kaşıdım geçti gibi ama senin bu yazını okuyunca evde balık hapı vardı hemen uyguladım gerçekten çok kötü kokuyor ama olsun bir zaman sonra geçmiş sende bende geçer die uyguladım hemen yeter ki o kaşıntı gelmesinpaylaşımın için saol tatlım..
Kızlar 25+5 günlik olduk.
İnşaallahta olmaz
Ütü de radyasyon varmış haberin varmıydı ÖzlemGecmis olsiun seyide. Bol bol ilik limonlu su ic. Bende ilk ayimda cok fena hastaolmustum.
Eline saglik canim. Afiyet olsun. Yarasin ikinize de. Isleri de bitirmissin ne guzel. Simdi enisteyle romantik bir aksam yuruyusu..
Yarin dinlenememki kuzum ev temizlenecek. Ama buyuk kismini kocise satacagimpek duzgun yapmiyor ama ne yapalim oldugu kadar..
Haklisin valla su kisliklari cikarayim ben. Son zamanlar artik. Hasta olmayalim. En azindan uzun kollulari cikarsam yeter. Bu ev isi hic bitmez mi....
Normal kilolu biriysen 9-15 alman gereken kilo aralığıymış.Normal kilondan fazlaysan 12yi geçmemen gerekiyormuş.Sitelerde okumuştum.Son trimester döneminde daha fazla kilo alıyormuşsun,o yüzden ilk 6 ayda çok kilo almamaya çalış demişti drum.Kızlar 25+5 günlik olduk.
İnşaallahta olmaz
Aaa ben de bilmiyordum.Ütü de radyasyon varmış haberin varmıydı ÖzlemBen ilk kez duydumda paylaşmak istedim.Aman kendini yorma.Son virajdayız artık.Hastalık falan çok sıkıntı olur.ilk günlerinde çektin en iyisini sen bilirsin.
Normal kilolu biriysen 9-15 alman gereken kilo aralığıymış.Normal kilondan fazlaysan 12yi geçmemen gerekiyormuş.Sitelerde okumuştum.Son trimester döneminde daha fazla kilo alıyormuşsun,o yüzden ilk 6 ayda çok kilo almamaya çalış demişti drum.
Erkek çocuğunda göbek sivrilir,kilo göbekte toplanır derler zaten.Gerçi bende de öyle oldu ama prensesim oluyor
Günaydın cici anneler ve bebişler.
Bol bölmeli bir gecenin ardından bana pek gün aymadı.
Tarif edilemez bir huzurluk var bende.Her yerim sızlıyor,kramplar yok ama ağrı var.Adetim yaklaşmış gibi baldırlarım,kasıklarım sızlıyor.
Nişan dedikleri olayın bazen sadece akıntı olarak geldiğini öğrendim az önce.Yani pembemsi yada kahvemsi olarak gelmeyebiliyormuş.Bende de losyon şeklindeki akıntı arttı dünden beri.Koku falan yok,3-4 saatte bir çamaşır değiştirir oldum.Ayrıca su sızıntısı oluyor çamaşırımda.Resmen ıslanıyor ama devamlı gelen bi sıvı yok.Sanırım tubiloshun dediği ıslaklık buydu.:44:
İlk 3 ayda ağzımızda oluşan kekremsi tat geri geldi.Ne yersem geçmiyor artık
Bugün kıl biber kurutmak istiyorum,çilek reçeli yapmak istiyorum.Hastane çantamı son kez kontrol edeceğim.Vücut temizliğimi elden geçirmek istiyorum.Kocacık da evi temizlesin bu arada.Planlarım bu ama bakalım yapabilecekmiyim.
Yarın randevu alırım drdan.Tabi yarına kadar doğurmazsam.
İnşallah bir daha olmaz akıntın falan canım.Allahım hepimize sıkıntısız doğumlar nasip etsin:29
Selamun Aleyküm Kılar biz bugün şeker yüklemesine gittik Allahımmm ne kötü saatlerdi anlatamam
Neyseki şekerim yok. ama kanım alt sınırda 11.1
Veeeeeeeeeeeee şokk haberrr 3 hafta önce 64 kilo 100 gr olan ben bugün aç karnına 66 kilo 600gr olmuşumm
Allahım tammm 7 kilo almışım hamileliğimden beri ama son 3 haftadaki artış şaşırttı doktorumu fazla almışsın dedi 1 ay sonra 1 kilo almış olarak gel dedi
nelerden uzak durmam lazım şimdi yaaaaaaaaaaaaa
Oğluşum 3 haftada 300 gr almış.
500 gr.dan 808 grama çıkmış
Kanım içinde pakmez siyah üzüm ve kırmızı et ye dedi
Sizlerde yoğunsunuz heralde
Ben 1 gibi eve geldim kışlık konserve ile uğraştım bitmedi hala.
Yapacaklarım var daha.
Kışa misafirim olur lazım dedim ve yapmaya başladım.
Yoksa yorulmamak için yapmam diyordum ani karar verdimm
Kız Aişeeeeeeeeee yedinmi börekkk
Canim yazdim gormedin sanirim. 32+0 iz bugun 2,200 olmusuz fl de 6,10 sanirim 42,70 cm. Fotomuz
Masallahhh
Eki Görüntüle 797084
maşallah maşallah :)) nası tontiş görünüyor ,nazar değmesin :)
Doktor 9u dedi ama yarın pazartesi ya hastane çok kalabalık olur diye Salı gidelim diyoruz.Zaten dr 9 ile 15i arasında bi tarihte gel demişti.Yarın akşama kadar da gelmezse Salıya randevu alırım herhalde.Gece doğmazsa tabiAaa ben de bilmiyordum.
Evet sona yaklastik artik hayirlisiyla kurtulacağız inşallah..
Gunaydin canim. Her gecen gun daha da yaklasiyorsun bebisine. Yarin randevunuz var hayirli haberler ver bize insallah.
Zor gunler bunlar. Allah yardimcimiz olsun. Ben de temizleniyorum sık sık. Ne olur ne olmaz.
Benim de cok planlarim var bugun icin ama bakalim ne kadarini yapabilecegim.
Bebe biskuvisi yiyip cocuk filmi izliyorum.
Minik cadi ruhumu ele geciriyor galiba
Amiiin sırayla sağlıkla doğururuz pıtır pıtır inşallahamin canımm inşallah :)) öncelikle senin güzel haberlerini alırız inşallah :)
Eve yeni girdim,ılık duşla biraz dinleneyim çantamı kontrol etmeden yatmam bu gece.Hurma,zemzem,soda,fotoğraf makinası,tülbent yeniden gözden geçireyim listeyle çantaları.Bi de koca bebeğime eşofman takımı alayım.Dırdır etmesin sonramerhaba kızlarr... iyi pazarlar...
nasılsınız bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz. oğluşlarımla geçiyor işte günlerim :)
bugün diyetimde son günüm.
4 günde 4 kilo verdim
yarın ve ertesi gün mola günlerim...
ayşem aman dikkat et kendine kuzum. demek senin de radyatör su sızdırıyor
az kaldı kuzum azz... çantanı kontrol et temizliğini de ihmal etme. zemzem suyu koydunmu bakiim?
bebişe ilk zemzem verdik biz 1 damla. sonra emzirdim.
bende içtim doğumdan sonra.
hepinizi çok öpüyorummm babamız bizi şirinler e götürcek sinemayaçocuklarla izlicess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?