Bol bebiş topiği

kizlar dunden beri bebek hareketleri eskisinden az 39+1 iz normal mi? En son cuma doblerde iyiydi.
Son haftada iyice azalır hareketleri demişti dr banada.O yüzdendir.Zaten waves de yazmış yaşadığı için daha deneyimli o bu konuda.İnşallah bu hafta içinde gelir senin kuzucuk da.

selam kızlarrr nasılsınız bakalım?
avatar resmimi değiştirdim kısa süreliğine. bakın oğluşum aynı ben dimi
Maşallah Tubiloosh çok tatlısınız ikinizde.Allah nazarlardan saklasın ana oğulları

Oooh alışveriş Bayılıyorum alışverişe.Bu bebek hayatıma girdi gireli alışverişkolik oldum valla.Ne alırsam alayım çok seviniyorum para harcayınca
Güle güle kullan süslü geceliğiniFiyatı da iyiymiş.Pabuçlarınızı da yesin teyzesi.Güle güle giysin paşa bey

Ay Dilek Avrupa sana yaramış olsun hadi.Yumurtlama tarihin geçse denk gelmiş olabilir neden olmasın.İnşallah olmuştur

Portbebeniz çok güzelmiş.İnşallah çok işine yarar.Bizim sülalede bebekler portbebeyi hiç sevmedi o yüzden ben almadım.Kundak olan battaniyelerden aldım 2 tane şimdilik işimizi görüyor.Bu kışı çıkarırız inşallah,seneye de kocaman abla olmuş olacağız paltomuz olur.
Anakucağınızı da çok beğendim ben.Güle güle kullanın canım.Tam yatıyormu?Çünkü 6.aya kadar tam yatması lazım bebişin.Hem içinde uyuduğunda kaldırmak zorunda kalmazsın.
Birtek Eksiğimiz bebek rabamız kızlar onuda beğendik http://http://www.youtube.com/watch?v=ERQHRo0fHGE
eşim pek bebğnmedi ama ben beğendim.
Sizce nasıl ?
Bende link açılmadı göremedim arabanızı.Modelini yazarsan bakarım netten.Merak ettim

Ayy ne güzel.4.ay gaz sorunlarınız sona yaklaşmış Nice nice 4.aylara inşallah. Yeni evmi aldınız?Hayırlı olsun.Güle güle oturun inşallah.Allah kolaylık versin.

Senin zeytin de gelsin görürüm ben seni İnşallah uslu bi bebek olur gelirsin sende sık sık.
Ay evet gecelerin uzamasına bayılıyorum.Uykumuzu alıyoruz mis gibi.Akşam oturup sohbet edecek fırsatımız oluyor eşimizle,dostlarımızla.Gezmeler apartopar olmuyor.İlk kez bebişle akşam oturmaları yapacağız bu yıl.Bakalım neler bekliyor bizi

Son 3 haftaya kadar olmamıştı bendede.Kızım aşağı indikten sonra özellikle sol tarafım çok çatladı maalesef.Lierac da kullanmıştım 2 tüp pek işe yaramadı sanırım.Anneminkilerle karşılaştırınca baya az ama var.Belki krem o kadar etki etmiştir.Genetikmiş çatlak durumu.Cildiyeci söylemişti.İnşallah seninki çatlamaz.

Ahh Feyza.Allahım evlatlarına eşine bağışlasın kadıncağızı.Çok üzüldüm inan.Allah sabır versin sizlerede.Rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin inşallah.Kızkardeşini de aydınlığına çıkarsın bi an önce Rabbim.
Sen nasılsın delikanlılar nasıllar?Kaç parça oldun kardeşim sen?Ne kadar güçlüsün maşaallah.

Günaydınlar herkese
Dün 2ye kadar eşimin "az bi işi"nin bitmesini ve eve dönmesini bekledik kızımla.1-2 saatliğine gitti sabah 8de 2de geldi.Elektrik kesilmiş işyerinde kapatamamışlar işyerini.Hava güneşliydi,biraz dolaşırız parkta diye düşünmüştüm.Geldi yemek yedik derken 1 haftadır çektiğim ayak ağrılarım dayanılmaz boyutlara geldi.Artık kızımın bezini değiştirirken bile oturur oldum.Bir adım atmamak için aç kalmaya başladım o derece yani.5te kızımı anneme bırakarak hastaneye gittik.Serum verdiler.İdrar yolları iltihabı varmış.İdrarın yanmasından bilmiştim zaten.Ağrıyı azalttılar ama tam manasıyla geçiremediler.Ortopediye gdeceğim randevu alıp.Yoksa ne eve ne de bebeğime yetebileceğim

İpeğim her an doğurdum diye gelebilir onun heyecanı sardı artık beni de
İncim epeydir yazmıyorsun,nasılsın?
cevo da hamişse ooohhh Gelsin çıbık krakerler gitsin kuru ekmekler
Dilek kendini alışverişe vurdu Batıracak herifini
Tubilosh yaz demeden kış demeden gezmelerde oğluşlarıyla
Phia hep dualarımdaydı hep de olacak
Feyzam 40 parça olmuş yine,öbür dünyasını da inşaa ediyor güzel kalbiyle.Yuvası,kardeşi,görümcesi...Rabbim hastanıza şifa versin,dertlileri aydınlığına çıkarsın.
Mutlu sonlara az kalan bütün hamişlere Allah güç versin.Sağlıkla kolayca alsınlar kuzucuklarını kucaklarına.

Cok gecmis olsun Aysem insallah cabucak atlatirsin. Bizim iyi olmamiz lazim bebislerimiz icin. Allahim sifa versin.

cevo da hamişse ooohhh Gelsin çıbık krakerler gitsin kuru ekmekler

canım iyi oldugunuza sevındim. inşallah dızlerındekı agrılar gecer gıt ortopedıye ıhmal etme sakın cunku yenıyken agrıların tedavı ol canım mutlaka.

valla ayşem hamıle olma ıhtımalim çok çok duşuk bence cunku gecmış olması gerektı ovulasyn tarıhım.
ama ınanılmaz bı bel ve kasık agrılarım var bugun ıyı degilim bı cıksam test alcam ve sabah yapcam agrı kesıcıde alamıyorum kafam cok karısık ve hastayım.

nasılsınız yazdıklarınızı olkuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı side beni hemen unuttunuz
bebişlerinizi gördüm hepsi birbirinden tatlı..allah size ve islama bağışlasın yavrucuklarınızı..

topikte herkes hamile kalınca ben ve cevo kaldık galiba..bende bat beklemekteyim..kasım 12 de 2. yılımız doluyor artık.bende eşime aşılama konusunda ısrar ediyorum ama tutmazsa kısmını düşünmek bile istemiyorum..dua edin beim için..

kızlar size bişey sorcam ben adetimi 4gün geçince yani cuma günü kan testi yaptırdım ve değerim 507.14 çıktı bu normalmi dahamı yüksek olması lazımdı testi yaptıralı 3 gün geçti şimdi dahada yükselmiştir değilmi off allahım hayırlısını versin herkese

Parol veya minoset içebilirsin canım.O kadar şartlama kendini 1.aydan.Yarın çıkarsın test almaya.
Aşkolsun unuturmuyuz?Sık gelmeyenler veya gelip konuşmadan gidenler oluyor.Ben hep dua ettim sizler için.İsimlerinizi bilmesem bile gözlerimi kapattığımda bütün kullanıcı isimleri aklıma geliyor.Aklıma gelmeyenlere de diyorum en son.Ya olmazsa diye düşünürsek hiçbir işi güzel sonlandıramayızki.Aşılamaya tüp bebeğe niyet edip de kesesini görenler var aramızda.Allahım sizlere de tattırsın bu zor ama güzel günleri.

Değerin kaç çıktığının bi önemi yok.Önemli olan düzenli artış göstermesi.Benim 22 çıkmıştı.1 gün arayla 98e yükseldi.Seninki de 3 gün sonra 1000ni geçmiş olması lazım.En az 2 kat yükselmesi lazım.İnşallah çok çok yüksek bi değer çıkar da rahatlarsın.Hayırlı olsun şimdiden bebişin

çok sağol ayşecim güzel yüreğine sağlık..hifa hanımda cilveleşmeye başlamış maşallah..benimm yerimede koklaa cennet kokulu prensesi..

allah razı olsun ayşe rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Unutur muyuz canim benim hic. Hep dualarjmdasiniz. Evdeki trafigigorsen tuvalete gidemiyorjm bazen.
Hayirlisi olsun canim belki asilamaya gerek kalmadan glir bebisin. Dualarim sizinle...

Canımm çok sağol çok zor bilinci açık ama mama ile besleniyor, altı bezleniyor ondan çok üzülüyor tabi.ama beyinde ki ödem dağılmış sadece bir tıkalı damar kalmış tedavi etmeye çalışıyorlar işte. Bir de fena halde boğaz enfeksiyonu geçiriyorum ((Delikanlılar hepsi çok iyi . Küçük artık kahkahalara başladı bu ay aşı yoktu 7.200 kg 65 cm olmuş. Hemşire mamayı kes dedi dedim anne sütü emiyor . Gündüz çok uzun uyumuyor emzik de almadığından oyun oynadığı saatler dışındahep memede o yüzden kilo alıyor herhalde ama gece 10 da yatıyor sabah 8-8,30 gibi kalkıyor .neyse böyle işte.
Ayşem senin de ağrıların varmış geçmiş olsun canım ihmal etme. Hifa kuzu da iyi inşallah .öpüyorum onu

Gazla savas...
Rezene cayi ictim kendim. Papatya cayi da aldim onu da icecegim.
Yemegime kimyon ekledim..
Ayaklarinin altina aci elma yagi surdum....
Zeytinyagini poposuna surdum bakalim bugecemiz nasil gececek....
Varsa baska fikri olan onu da deneyeyim. Bugun gaza karsi topyekun savas ilan ettim...

Canım gazan mübarek olsun sıcak su torbası da iyi geliyor

Unutur muyuz canim benim hic. Hep dualarjmdasiniz. Evdeki trafigigorsen tuvalete gidemiyorjm bazen.
Hayirlisi olsun canim belki asilamaya gerek kalmadan glir bebisin. Dualarim sizinle...

tuvalete gidememe olayında yalnız değilsin adaşım:)

Canım gazan mübarek olsun sıcak su torbası da iyi geliyor
Onu neresine koycam canim ayaklarina mi yoksa yataginin icnine mi? Onu da yapayim.
tuvalete gidememe olayında yalnız değilsin adaşım:)
neler ediyor buufaakliklar bize.

Kuzucuga bak hele ha yerimben seni minik adam... masallah ALLAHIM nazarlardan korusun.

Onu neresine koycam canim ayaklarina mi yoksa yataginin icnine mi? Onu da yapayim.

neler ediyor buufaakliklar bize.

Kuzucuga bak hele ha yerimben seni minik adam... masallah ALLAHIM nazarlardan korusun.

Bir havluya sarıp karnına yakın bir yere ya da ayaklarına koyuyorum ben canım.sağol canım büyüyorlar ya sanki dün doğmuş gibi ama 100 günü geçti neredeyse kahkahalar atıyoruz artık

Kızlar malum bugün yarımgün tatildi eşim evdeydi falan filan derken geldim okudum ama cevaplayamadım.
Canlarım eklediklerimizi beğenmişsiniz çok teşekkürler.
Aişecim canım rabanın modeline bakayım hemen ekliyorum.
İnş biz portbebeyi kullnırız gibime geliyor neden dersen başka alternetifimiz yokk 70 tl gözüme geldi ama bebeğimiz ilk aylarında kucağımda taşıyamam vede taşıtmam. çok korkarım kucaktan düşer diye.
İnci çatlak varmı diye sormuşsun 33+3 günlük olduk ama maşaallah bendede çatlak yok. hergün 2 kez bebe yağı ile masaj yapıyorum karnıma.
Ama dediğin gibi sonzamanda belli olacak çatlayıp çatlamayacağı.
Çokğu kişide son haftada çatlıyor. hayırlsıı yaaa...
Fmfm çok geçmiş olsun görümcene Allah acl şiflar versin.
Mervanurrr canım seni h,ç unutmadım ona göre ben seni görünce halni soruyorum ama sen beni unutuun bence
Allah en yakın zamanda göndersin meleğini.
aşlama içinde haklısın endişe etmekte e ama başka çaren yoksa yapacn kuzu rahat ol dularla yaptır bence ;?
aklıma gelmeyeb hatunlarrr sizler nasılsınız ?
Ben bir iyi bir limoni geçiyor zamanımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…