- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.901
Son haftada iyice azalır hareketleri demişti dr banada.O yüzdendir.Zaten waves de yazmış yaşadığı için daha deneyimli o bu konuda.İnşallah bu hafta içinde gelir senin kuzucuk da.kizlar dunden beri bebek hareketleri eskisinden az 39+1 iz normal mi? En son cuma doblerde iyiydi.
Maşallah Tubiloosh çok tatlısınız ikinizde.Allah nazarlardan saklasın ana oğullarıselam kızlarrr nasılsınız bakalım?
avatar resmimi değiştirdim kısa süreliğine. bakın oğluşum aynı ben dimi
Oooh alışverişaişemmm kuzu maşaallah senin kıza
cadıozy kuzum bendede var o problem şlk aylarda kanamlarım hiç bitmed.hassas diş fırçası ve macunu al olurmu? en kısa zamanda.
Epeck canım eğer azalma varsa hareketlerinde bence git en yakın zamanda. veya yapman gereken hareketlerini saymak.
Kızlare bizde bugün pazara gittik. bebeişe bişyler aldım ucuz ucuz çok ciciler. hediye aldım bir arkadaşın bebişine.
mutfağıma bişiler aldım.
veeeeeeeee en önemlisi çok ama çok güzel bir gecelik takımı aldım. alt üst pijama. kırık beyaz dantelli çok şeker ve hoş bişey.
Aslında lohusa takımı değil ama düğmesi var diye kullanışlı geldi.40tlye aldım. çok beğendik eşimle maşaallah
Oğluma çok hoşbir ayakkabı aldım deri çokta ucuzdu 7.buçuk tl.
İnşaallah hepsini sağlıkla kullandığımız günlerimiz gelir...
Sizde durumlar nasıl bakemmm ???
Öptümm siziii
Güle güle kullan süslü geceliğini
Ay DilekNasılsınız bakalım guzel annelere ve bebeklerı sıze bı soru sorcaktım benım bat 10 eyluldu 10 ekımde adet olmadı asa yukarı ben 30 - 40 gunde oluyorum bellı olmuyor yanı gene duzensızlık vardı streesten dolayı falan derken bu tarıh oldu hala olmadım normaldfır dıyorum esımden uzaktım hanı yanındayım ılıskı falan oluyo dıye dıyorumda sızce mılyonda bır ıhtımal bıle olsa hamıle kalmıs olabılır mıyım kı ?
Portbebeniz çok güzelmiş.İnşallah çok işine yarar.Bizim sülalede bebekler portbebeyi hiç sevmedi o yüzden ben almadım.Kundak olan battaniyelerden aldım 2 tane şimdilik işimizi görüyor.Bu kışı çıkarırız inşallah,seneye de kocaman abla olmuş olacağız paltomuz olur.Kızlar bir çalışkanlık geldi eşimle bana
E maaş yaklaşınca tabi eksiklerimizi tamamlayalım dedik
Hani sizlere bahsetmiştim daha önce,bir arkadaşım ana kucağını ben alacağım dedi.
Bizimde arabamız yok diye puseti almayacaktık zaten,inş ilerde arabamız olursa oto koltuğu alırız almışken.
Neyse dün çıktık bakındık ebebekten vs. beğenmedik.
Ev tipi anakucağı alalım en iyisi olur dedi arkadaşım. denin beğendiğin bişey olsun dedi.
Bende baktım netten bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Biz çok beğendik modelini verdik arkadaşa heralde aynısı gelir nasibimizse
birde şunu düşündük hastaneden çıkınca bebişimizi nasıl eve getireceğiz onu geçtik ilk aylarda taşıma sorunu olacak.
Bizde portbebe alalım dedik ama dandik olanları sevmedim ben en iyisi olsun istedim beğendiklerimde 120 küsürden aşağı değil.
Sonra sahibindende gezinirken buldum birtane 2.el ama bebek pramematura doğunca 3 kez falan kullanmışlar belli zaten.
Graconun ürünü tam istediğimiz gibi 75tl idi.onuda ekliyorum kızlar ben çok beğendim. bence en mantıklısını yaptık.satıcı İzmrdeymiş tevafuk Çarşamba günü istanbula gelelecek ozaman alacağız 70tlye indirdi.
ekleyemedim portbebeyi size linkini veriyorum bir bakın zahmet olmazsa
GRACO portbebe cok temiz.. - Portbebe sahibinden.com'da - 141536752
Anakucağınızı da çok beğendim ben.Güle güle kullanın canım.Tam yatıyormu?Çünkü 6.aya kadar tam yatması lazım bebişin.Hem içinde uyuduğunda kaldırmak zorunda kalmazsın.
Bende link açılmadı göremedim arabanızı.Modelini yazarsan bakarım netten.Merak ettimBirtek Eksiğimiz bebek rabamız kızlar onuda beğendik http://http://www.youtube.com/watch?v=ERQHRo0fHGE
eşim pek bebğnmedi ama ben beğendim.
Sizce nasıl ?
Ayy ne güzel.4.ay gaz sorunlarınız sona yaklaşmışmerhaba kızlar hemen hemen her gün girip msjları okuyorum yazamasamda.Dualarımdasınız.Oğluşum da 4 ayını dolduracak.Gülücükler bol bol maşalah.Yeni düzen kurduk ev telaşı filan oldu yazamadım çok.İyi geceler herkese.
Senin zeytin de gelsin görürüm ben seniAyyy maşaallah [SUB]gecelerde uzadı baya.Neler neler yaptık bu vakte geldik hayırlısıylaaaaa. tabi Epeck doğurmak üzere anası yanında gelmiyor özlem ve aişe kızıyla uğraşıyor. tubishi hç saymıyorum 2 bebeği ile gezmelerde halaaaaaaaaaaaa
Kerdelen hanımda oğluyla uğraşıyor.
İnci nerelerde onu bilmiyorum.
bir ben kaldım böyle yanlız
Benimde oğlum geleydi iyiydiiii[SUB][/SUB][/SUB]
Ay evet gecelerin uzamasına bayılıyorum.Uykumuzu alıyoruz mis gibi.Akşam oturup sohbet edecek fırsatımız oluyor eşimizle,dostlarımızla.Gezmeler apartopar olmuyor.İlk kez bebişle akşam oturmaları yapacağız bu yıl.Bakalım neler bekliyor bizi
Son 3 haftaya kadar olmamıştı bendede.Kızım aşağı indikten sonra özellikle sol tarafım çok çatladı maalesef.Lierac da kullanmıştım 2 tüp pek işe yaramadı sanırım.Anneminkilerle karşılaştırınca baya az ama var.Belki krem o kadar etki etmiştir.Genetikmiş çatlak durumu.Cildiyeci söylemişti.İnşallah seninki çatlamaz.Merhaba kızlar.
Dilekçim, bende buralardayım. Okuyorum yazdıklarınızı. Eksikleri tamamlama çabasındayım. Telaşlar sardı anlayacağın.
Maşallah senin eksiklerin kalmamış sanırım. Bizde bi bitirebilsek Allah'ın izniyle.
Benim bebiş 29+5 de 1213 gramdı. :Az geldi bana kilosu ama bilemiyorum yinede.
Özlemcim; zor olsada güzel dimi annelik. Tatlı bir bebişiniz var. Ne güzel. Artık vaktin dolu dolu geçiyordur. Hele bi ayaklansa , yarım yamalak konuşsa tatlılıgndan yenilmezler.
Birde kızlar; çatlaklarınız oldu mu? Ayşe, tubiş,özlem, dilek... Benim maşallah daha bişi yok. Son ayda yırtmasın bu sıpa benim göbüşümü
Ahh Feyza.Allahım evlatlarına eşine bağışlasın kadıncağızı.Çok üzüldüm inan.Allah sabır versin sizlerede.Rabbim tez zamanda sağlık sıhhat versin inşallah.Kızkardeşini de aydınlığına çıkarsın bi an önce Rabbim.Canım benim sleykümselam.gerçekten yoğun günler yaşıyorum kızkardeşimle çocuklarla uğraşırken görümcem aniden beyin kanaması geçirdi sol tarafına inme geldi. Hastanede sürekli başındayız. Daha 35 yaşında enküçüğü 1.5 yaşında 4 çocuğu var çok üzüntülüyğz canım
Sen nasılsın delikanlılar nasıllar?Kaç parça oldun kardeşim sen?Ne kadar güçlüsün maşaallah.