Bol bebiş topiği

canım azalmışsa doğumun çok yaklaşmış demektir. ben son iki günde neredeyse çok az hissetmiştim. 39 hafta 2 günde sancılandım. sende son saatlerindesin inşallah.

canim cuma gunune gore az daha az. Yani bazen eskisi gibi oldu diyorum ama yine azaliyor gibi. Alt bolgede hafif adet sancisi da vardi dun. Hayirlisi..

selam kızlarrr nasılsınız bakalım?
avatar resmimi değiştirdim kısa süreliğine. bakın oğluşum aynı ben dimi
Tubisim pek guzelsiniz ikiniz de. Oglusun da ani sana benziyor. Senin sarisin versiyonun.

Canim gule gule iyi gunlerde guyun oglusunla cicileriniz. Dugmeli seyler araniyor canim ya. Yoks yuri dogru acmak zor geliyor hele cocuk da benim kiz gibi tezcanliysa. Ayakkabi da pek uygunmus canimya ne guzel. Cok iyi yapmissin.

Nasılsınız bakalım guzel annelere ve bebeklerı sıze bı soru sorcaktım benım bat 10 eyluldu 10 ekımde adet olmadı asa yukarı ben 30 - 40 gunde oluyorum bellı olmuyor yanı gene duzensızlık vardı streesten dolayı falan derken bu tarıh oldu hala olmadım normaldfır dıyorum esımden uzaktım hanı yanındayım ılıskı falan oluyo dıye dıyorumda sızce mılyonda bır ıhtımal bıle olsa hamıle kalmıs olabılır mıyım kı ?

canim cuma gunune gore az daha az. Yani bazen eskisi gibi oldu diyorum ama yine azaliyor gibi. Alt bolgede hafif adet sancisi da vardi dun. Hayirlisi..

O pek belli olmaz. Birden başlar hiçbirşey yokken bile. Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısı olduğunu anlarsın. Benim ilk başladığında 2 saat aralıklarla gelmeye başladı. Ertesi sabah ancak 15 dakika aralarla gelmeye başladı. Ben daha evde kimseye haber vermemiştim o saate kadar:) Sonrası zaten birden gelişti herşey apar topar. İnşallah seninde kolay olur. Hiç telaş yapma öyle abartıldığı gibi hiçte zor birşey değil normal doğum. İçinde sıkıntı varsada rahat ol derim. Keşke banada böyle rahatlık veren olsaydı hiç korkmazdım valla.

Hogeldin canim. Epey gecmis gunun. Yumurtlama gunune denk geldiyse hamile kalmis olabilirsin niye olmasinki.
Moralin bozulmazsa sabah birtest yap derim ben. Hayirlisi olsun insallahhamilesindir.

Hogeldin canim. Epey gecmis gunun. Yumurtlama gunune denk geldiyse hamile kalmis olabilirsin niye olmasinki.
Moralin bozulmazsa sabah birtest yap derim ben. Hayirlisi olsun insallahhamilesindir.

tatlım eşımı umutlendırmek ıstemedım ıcın soyleyemedım test al dıye de ne bılıym belkı dıyorum belım de agrı var kac gundur olmuyoda bu kadar hıc uzamadıydıda ondan merak ettım bıde grıp gıbıyım ılac alıcaktım almaktan vazgectım bılmıyorum belkı yarın test alırım, ınsallah hamıleyınmdır

canim benim cok sagol destegin icin insallah dedigin gibi olur. Demek birden oluyor tabi kiminin farkli bazilari onceden anliyor insallah benim de kolay olur. sagol canim

Kızlar bir çalışkanlık geldi eşimle bana
E maaş yaklaşınca tabi eksiklerimizi tamamlayalım dedik
Hani sizlere bahsetmiştim daha önce,bir arkadaşım ana kucağını ben alacağım dedi.
Bizimde arabamız yok diye puseti almayacaktık zaten,inş ilerde arabamız olursa oto koltuğu alırız almışken.
Neyse dün çıktık bakındık ebebekten vs. beğenmedik.
Ev tipi anakucağı alalım en iyisi olur dedi arkadaşım. denin beğendiğin bişey olsun dedi.
Bende baktım netten bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Biz çok beğendik modelini verdik arkadaşa heralde aynısı gelir nasibimizse
birde şunu düşündük hastaneden çıkınca bebişimizi nasıl eve getireceğiz onu geçtik ilk aylarda taşıma sorunu olacak.
Bizde portbebe alalım dedik ama dandik olanları sevmedim ben en iyisi olsun istedim beğendiklerimde 120 küsürden aşağı değil.
Sonra sahibindende gezinirken buldum birtane 2.el ama bebek pramematura doğunca 3 kez falan kullanmışlar belli zaten.
Graconun ürünü tam istediğimiz gibi 75tl idi.onuda ekliyorum kızlar ben çok beğendim . bence en mantıklısını yaptık.satıcı İzmrdeymiş tevafuk Çarşamba günü istanbula gelelecek ozaman alacağız 70tlye indirdi.
ekleyemedim portbebeyi size linkini veriyorum bir bakın zahmet olmazsa
GRACO portbebe cok temiz.. - Portbebe sahibinden.com'da - 141536752

Eklentiler

• $Casaul-Activity-Rocker-Anakucagi-989.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 50
merhaba kızlar hemen hemen her gün girip msjları okuyorum yazamasamda.Dualarımdasınız.Oğluşum da 4 ayını dolduracak.Gülücükler bol bol maşalah.Yeni düzen kurduk ev telaşı filan oldu yazamadım çok.İyi geceler herkese.

Hoşgeldin canım Maşaallah oğluşuna tam sevilecek ele gelecek zamanıııı
Darısı bizlere hayırlısıyla
Allah sağlıllı huzurla bol bereketiyle şenlendirsin yuvanızı
Yeni düzen derken ne yaptınız canım ev değişimimi ?
Sanada iyi geceler

selamun aleykümmm canım nasılsın yaw gelmiyorsun hiç.
3 çocukla uğraşmak zor demi Allah gücüne güç katsın dadlımmm.
geldiğini görüyorum heppp ama konuşamadık baya oldu...
Neler yaptın bakalım kız kardeşinin işi ne oldu. inşaallah yuvasına geri döndü demi ?

Ayyy maşaallah [SUB]gecelerde uzadı baya.Neler neler yaptık bu vakte geldik hayırlısıylaaaaa. tabi Epeck doğurmak üzere anası yanında gelmiyor özlem ve aişe kızıyla uğraşıyor. tubishi hç saymıyorum 2 bebeği ile gezmelerde halaaaaaaaaaaaa
Kerdelen hanımda oğluyla uğraşıyor.
İnci nerelerde onu bilmiyorum.
bir ben kaldım böyle yanlız
Benimde oğlum geleydi iyiydiiii [SUB][/SUB][/SUB]

canim selam geliyorum yaziyorum da arada. Beklemede olunca stres olmamaya calisiyorum nezaman nasil olacagi belli deil ya o da biraz germiyor desem yalan olur dusunmemeye calisiyorum. opuyorum iyi bak kendine ve zeytine

Ben cok begebdim canim fiyati da iyi. Gule gule iyi gunlerde kullanin insallah zeytin cok sansli. Ne guzlel seyler aliyor annesi ona.
Oy masallaha size kocamsn olmussunuz rtik. Darisi basimibasimiza.

Canim hep bakiyorum buralardayim ama yazamiyorum. Kucuk canavarla ugrasiorum malum. Bugun emzik verdim agzina. Surekli emmek istiyor karni tok olsa bile. Emzik iyi olacak gibi bakalim. Ben 4 yasinyasina kadar emmisim insallah ben gibi tiryaki olmaz
Zeytin gelince bu sakin gunleri arayabilirsin ama. Ben soyle deliksiz uyudugum gunleri ozledim rahar rahat yemek yedigim tv izledigim zamanlari ozluyorum. Hamilelik zor ama bebis dogunca da zor kisacasi anne olmak zor...

Merhaba kızlar.

Dilekçim, bende buralardayım. Okuyorum yazdıklarınızı. Eksikleri tamamlama çabasındayım. Telaşlar sardı anlayacağın.

Maşallah senin eksiklerin kalmamış sanırım. Bizde bi bitirebilsek Allah'ın izniyle.

Benim bebiş 29+5 de 1213 gramdı. :Az geldi bana kilosu ama bilemiyorum yinede.

Özlemcim; zor olsada güzel dimi annelik. Tatlı bir bebişiniz var. Ne güzel. Artık vaktin dolu dolu geçiyordur. Hele bi ayaklansa , yarım yamalak konuşsa tatlılıgndan yenilmezler.

Birde kızlar; çatlaklarınız oldu mu? Ayşe, tubiş,özlem, dilek... Benim maşallah daha bişi yok. Son ayda yırtmasın bu sıpa benim göbüşümü

Canım benim sleykümselam.gerçekten yoğun günler yaşıyorum kızkardeşimle çocuklarla uğraşırken görümcem aniden beyin kanaması geçirdi sol tarafına inme geldi. Hastanede sürekli başındayız. Daha 35 yaşında enküçüğü 1.5 yaşında 4 çocuğu var çok üzüntülüyğz canım

Belki seninki öyle olmaz canim. Tubisin oglan gece uyuyordu hep. Bizim kiz gece bekcisi. Gunduz aliyor uykuyu gece sabaha kadar saat basi kalkiyor. Dalmiyor uykuya. Babasina cekmis uykusuz ben olsam hep uyurum

inşallah canım şimdiden korkmaya başladım..

canım geçmiş olsun neden şimdi doktora gitmiyorsun
inşallah ciddi bir şey değildir sol koldaki uyuşma genelde kalple alakalı problemin olduğunu
gösterir inşallah senin öyle değildir ihmal etme çok geçmiş olsun...

canım çok güzel hayırlı olsun maşallah Rabbim ne güzel denk getirmiş
uygun fiyata almışsınız şimdiden hayırlı olsun sağlıkla içinde büyüsün
yalnız bebek arabasının fotosunu göremedim

canim selam geliyorum yaziyorum da arada. Beklemede olunca stres olmamaya calisiyorum nezaman nasil olacagi belli deil ya o da biraz germiyor desem yalan olur dusunmemeye calisiyorum. opuyorum iyi bak kendine ve zeytine

slm canım nasıl oldun?
halen beklemedesin sanırım senin bebiş yerinden memnun sanırım gelmeye niyeti yok:)

Olur canim biter hepsi. Bitmiycek gibi oluyor ama bitiyor.
Sorma canim wcye vakit bulamiyorum kirkimiz ciksa diyorum ben o bile yetecek. Bu ara cok huzursuz. Gaz derdimiz var. Ben de rezene cvericem artik yoksa uyumuyor.
Ben de catlak olmadi canim hergun yaglandim. Ben de olur diye bekledim ama cok sukur olmadi. Insallah sende de olmaz canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…