- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.881
canım azalmışsa doğumun çok yaklaşmış demektir. ben son iki günde neredeyse çok az hissetmiştim. 39 hafta 2 günde sancılandım. sende son saatlerindesin inşallah.
Tubisim pek guzelsiniz ikiniz de. Oglusun da ani sana benziyor. Senin sarisin versiyonun.selam kızlarrr nasılsınız bakalım?
avatar resmimi değiştirdim kısa süreliğine. bakın oğluşum aynı ben dimi
aişemmm kuzu maşaallah senin kıza
cadıozy kuzum bendede var o problem şlk aylarda kanamlarım hiç bitmed.hassas diş fırçası ve macunu al olurmu? en kısa zamanda.
Epeck canım eğer azalma varsa hareketlerinde bence git en yakın zamanda. veya yapman gereken hareketlerini saymak.
Kızlare bizde bugün pazara gittik. bebeişe bişyler aldım ucuz ucuz çok ciciler. hediye aldım bir arkadaşın bebişine.
mutfağıma bişiler aldım.
veeeeeeeee en önemlisi çok ama çok güzel bir gecelik takımı aldım. alt üst pijama. kırık beyaz dantelli çok şeker ve hoş bişey.
Aslında lohusa takımı değil ama düğmesi var diye kullanışlı geldi.40tlye aldım. çok beğendik eşimle maşaallah
Oğluma çok hoşbir ayakkabı aldım deri çokta ucuzdu 7.buçuk tl.
İnşaallah hepsini sağlıkla kullandığımız günlerimiz gelir...
Sizde durumlar nasıl bakemmm ???
Öptümm siziii
canim cuma gunune gore az daha az. Yani bazen eskisi gibi oldu diyorum ama yine azaliyor gibi. Alt bolgede hafif adet sancisi da vardi dun. Hayirlisi..
canim cuma gunune gore az daha az. Yani bazen eskisi gibi oldu diyorum ama yine azaliyor gibi. Alt bolgede hafif adet sancisi da vardi dun. Hayirlisi..
Nasılsınız bakalım guzel annelere ve bebeklerı sıze bı soru sorcaktım benım bat 10 eyluldu 10 ekımde adet olmadı asa yukarı ben 30 - 40 gunde oluyorum bellı olmuyor yanı gene duzensızlık vardı streesten dolayı falan derken bu tarıh oldu hala olmadım normaldfır dıyorum esımden uzaktım hanı yanındayım ılıskı falan oluyo dıye dıyorumda sızce mılyonda bır ıhtımal bıle olsa hamıle kalmıs olabılır mıyım kı ?
Hogeldin canim. Epey gecmis gunun. Yumurtlama gunune denk geldiyse hamile kalmis olabilirsin niye olmasinki.
Moralin bozulmazsa sabah birtest yap derim ben. Hayirlisi olsun insallahhamilesindir.
O pek belli olmaz. Birden başlar hiçbirşey yokken bile. Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancısı olduğunu anlarsın. Benim ilk başladığında 2 saat aralıklarla gelmeye başladı. Ertesi sabah ancak 15 dakika aralarla gelmeye başladı. Ben daha evde kimseye haber vermemiştim o saate kadar:) Sonrası zaten birden gelişti herşey apar topar. İnşallah seninde kolay olur. Hiç telaş yapma öyle abartıldığı gibi hiçte zor birşey değil normal doğum. İçinde sıkıntı varsada rahat ol derim. Keşke banada böyle rahatlık veren olsaydı hiç korkmazdım valla.
merhaba kızlar hemen hemen her gün girip msjları okuyorum yazamasamda.Dualarımdasınız.Oğluşum da 4 ayını dolduracak.Gülücükler bol bol maşalah.Yeni düzen kurduk ev telaşı filan oldu yazamadım çok.İyi geceler herkese.
Ayyy maşaallah [SUB]gecelerde uzadı baya.Neler neler yaptık bu vakte geldik hayırlısıylaaaaa. tabi Epeck doğurmak üzere anası yanında gelmiyor özlem ve aişe kızıyla uğraşıyor. tubishi hç saymıyorum 2 bebeği ile gezmelerde halaaaaaaaaaaaa
Kerdelen hanımda oğluyla uğraşıyor.
İnci nerelerde onu bilmiyorum.
bir ben kaldım böyle yanlız
Benimde oğlum geleydi iyiydiiii[SUB][/SUB][/SUB]
Ben cok begebdim canim fiyati da iyi. Gule gule iyi gunlerde kullanin insallah zeytin cok sansli. Ne guzlel seyler aliyor annesi ona.Kızlar bir çalışkanlık geldi eşimle bana
E maaş yaklaşınca tabi eksiklerimizi tamamlayalım dedik
Hani sizlere bahsetmiştim daha önce,bir arkadaşım ana kucağını ben alacağım dedi.
Bizimde arabamız yok diye puseti almayacaktık zaten,inş ilerde arabamız olursa oto koltuğu alırız almışken.
Neyse dün çıktık bakındık ebebekten vs. beğenmedik.
Ev tipi anakucağı alalım en iyisi olur dedi arkadaşım. denin beğendiğin bişey olsun dedi.
Bende baktım netten bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Biz çok beğendik modelini verdik arkadaşa heralde aynısı gelir nasibimizse
birde şunu düşündük hastaneden çıkınca bebişimizi nasıl eve getireceğiz onu geçtik ilk aylarda taşıma sorunu olacak.
Bizde portbebe alalım dedik ama dandik olanları sevmedim ben en iyisi olsun istedim beğendiklerimde 120 küsürden aşağı değil.
Sonra sahibindende gezinirken buldum birtane 2.el ama bebek pramematura doğunca 3 kez falan kullanmışlar belli 0zaten.
Graconun ürünü tam istediğimiz gibi 75tl idi.onuda ekliyorum kızlar ben çok beğendim. bence en mantıklısını yaptık.satıcı İzmrdeymiş tevafuk Çarşamba günü istanbula gelelecek ozaman alacağız 70tlye indirdi.
ekleyemedim portbebeyi size linkini veriyorum bir bakın zahmet olmazsa
GRACO portbebe cok temiz.. - Portbebe sahibinden.com'da - 141536752
Oy masallaha size kocamsn olmussunuz rtik. Darisi basimibasimiza.merhaba kızlar hemen hemen her gün girip msjları okuyorum yazamasamda.Dualarımdasınız.Oğluşum da 4 ayını dolduracak.Gülücükler bol bol maşalah.Yeni düzen kurduk ev telaşı filan oldu yazamadım çok.İyi geceler herkese.
Ayyy maşaallah [SUB]gecelerde uzadı baya.Neler neler yaptık bu vakte geldik hayırlısıylaaaaa. tabi Epeck doğurmak üzere anası yanında gelmiyor özlem ve aişe kızıyla uğraşıyor. tubishi hç saymıyorum 2 bebeği ile gezmelerde halaaaaaaaaaaaa
Kerdelen hanımda oğluyla uğraşıyor.
İnci nerelerde onu bilmiyorum.
bir ben kaldım böyle yanlız
Benimde oğlum geleydi iyiydiiii[SUB][/SUB][/SUB]
selamun aleykümmm canım nasılsın yaw gelmiyorsun hiç.
3 çocukla uğraşmak zor demi Allah gücüne güç katsın dadlımmm.
geldiğini görüyorum heppp ama konuşamadık baya oldu...
Neler yaptın bakalım kız kardeşinin işi ne oldu. inşaallah yuvasına geri döndü demi ?
Belki seninki öyle olmaz canim. Tubisin oglan gece uyuyordu hep. Bizim kiz gece bekcisi. Gunduz aliyor uykuyu gece sabaha kadar saat basi kalkiyor. Dalmiyor uykuya. Babasina cekmis uykusuz ben olsam hep uyurum
kızlar nasılsınız bakalımmm?
Ben iyi olmaya çalışıyorum. şunu çoook ama çoook iyi anladım Mevlam beni çok seviyor Bende Mevlamı...
Beni imtihandan imtihana tabi tutuyor inşaallah isyana düşmeden sabredip atlatanlardan olurum ne diyeyim.
Yine sol kolumun ağrısı başladı ve iliğim ağrıyor.hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım gideceğim doktora baksın neyin nesi bu ağrı?
İştahım yok zorla yiyorum bişeyler...
Oğluşum için bol su içiyorum okadar
epeckkuzu dua ediyorum sana inşa sağlıkla doğurursun.
duygubaby canım ya allah yardımcın olsun. erkekelrde cimrilik varsa kadının işi çok zor oluyor ne diyeceğimi bilemiyorum dua edelim...
Aişemm canım Allah korumuş bebeğini ayyy ben olsam bende vermezdim artık kimsenin eline
Cadıozy canımsınnnn sen nasılsın bakalım ?
Seyyidecim Maşaallah bir erkeğin vardı şimdi tatlı bir kızın oluyor ne güzellllhayırlı olsun canım.
Kılzar ben gelemiyorum sık sık baya fenayım dualarınıza ihtiyacımız var bizi unutmayın
Kızlar bir çalışkanlık geldi eşimle bana
E maaş yaklaşınca tabi eksiklerimizi tamamlayalım dedik
Hani sizlere bahsetmiştim daha önce,bir arkadaşım ana kucağını ben alacağım dedi.
Bizimde arabamız yok diye puseti almayacaktık zaten,inş ilerde arabamız olursa oto koltuğu alırız almışken.
Neyse dün çıktık bakındık ebebekten vs. beğenmedik.
Ev tipi anakucağı alalım en iyisi olur dedi arkadaşım. denin beğendiğin bişey olsun dedi.
Bende baktım netten bakın bakalım beğenecekmisiniz.
Biz çok beğendik modelini verdik arkadaşa heralde aynısı gelir nasibimizse
birde şunu düşündük hastaneden çıkınca bebişimizi nasıl eve getireceğiz onu geçtik ilk aylarda taşıma sorunu olacak.
Bizde portbebe alalım dedik ama dandik olanları sevmedim ben en iyisi olsun istedim beğendiklerimde 120 küsürden aşağı değil.
Sonra sahibindende gezinirken buldum birtane 2.el ama bebek pramematura doğunca 3 kez falan kullanmışlar belli zaten.
Graconun ürünü tam istediğimiz gibi 75tl idi.onuda ekliyorum kızlar ben çok beğendim. bence en mantıklısını yaptık.satıcı İzmrdeymiş tevafuk Çarşamba günü istanbula gelelecek ozaman alacağız 70tlye indirdi.
ekleyemedim portbebeyi size linkini veriyorum bir bakın zahmet olmazsa
GRACO portbebe cok temiz.. - Portbebe sahibinden.com'da - 141536752
canim selam geliyorum yaziyorum da arada. Beklemede olunca stres olmamaya calisiyorum nezaman nasil olacagi belli deil ya o da biraz germiyor desem yalan olur dusunmemeye calisiyorum. opuyorum iyi bak kendine ve zeytine
Merhaba kızlar.
Dilekçim, bende buralardayım. Okuyorum yazdıklarınızı. Eksikleri tamamlama çabasındayım. Telaşlar sardı anlayacağın.
Maşallah senin eksiklerin kalmamış sanırım. Bizde bi bitirebilsek Allah'ın izniyle.
Benim bebiş 29+5 de 1213 gramdı. :Az geldi bana kilosu ama bilemiyorum yinede.
Özlemcim; zor olsada güzel dimi annelik. Tatlı bir bebişiniz var. Ne güzel. Artık vaktin dolu dolu geçiyordur. Hele bi ayaklansa , yarım yamalak konuşsa tatlılıgndan yenilmezler.
Birde kızlar; çatlaklarınız oldu mu? Ayşe, tubiş,özlem, dilek... Benim maşallah daha bişi yok. Son ayda yırtmasın bu sıpa benim göbüşümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?