Bol bebiş topiği

Kiyamam canim ya insallah gecr gecmis olsun. Allah ardimcin olsun son zamanlar gercekten zor. Gececek canim hepsi aarkada kalacak. Oglusunla oynarken aklina bile gelmeyecek bu gunler. Dualarim seninle canim.
Biz iyiyiz canim ugrasiyorum ezgi hanimla. Bir de gelenngiden oluyor oyle geciyor gunlerimiz.

Öyle oldu valla.Bu korkuyu nasıl atlatırım bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım.Kaldıramayacağın yük vermesin Rabbim.En zor döneme girdin sende.Sağsalim tamamlarsınız gününüzü,kolayca kucağına alırsın inşallah.

Naparsınız kızçeler?
Bugün dizlerimde bişey farkettim.Balon gibi şişmişler ve morarmış ikisi de.Bastırınca acımıyor ama çok ağrıyorlar.Neden oldu bilemedim.Bu hafta içinde ortapediye gideyim diyorum.:44:

Gecmis olsun aysem umarim onemli birsey degildir.
Biz neypalim savasa devam. Bir alt degistiriyoruz gorme halimizi. Sirtimdan ter cikiyor. Simdi de az emdi uyudu birazdan kesin kalkar doymadi cjnku. Memeden agzina hortum ceksek uyurken de doyjrsa karnini. Yat kalk yat kalk serseme donuyorum

Canım iyi dileklerin için çok ama ççok teşekkürler. benim derdim ne biliyormrusun?
bu ağrının hamilelikle bir alakası olmama ihtimali ?
Ya doğumdan sonra geçmezse ?
Allah muhafaza diyorum ve Rabbimden yardım bekliyorum
Çünkü ağrı girince dehşet birşekilde aniden giriyor anlamıyorum nerden geldiğni.
İnş dediğin gibi oğluşumla oynarken aklıma bile getirmez Rabbimmm
Evet canım en zorki ne enzor
amin sağlıkla doğuraydım bir bende gideceğim doktora
Selam kizlar, gecmisi okuyamadim ama en azindan selam vereyim dedim. Bekleyise devam insallah herkese hayirli kolay dogumlar..

Aleyküm selam kuzu hadi bakalım erkekler illa 40haftasını tammalıyor galiba
Gelsin minik erkekkk

Canim sana da cok gecmis olsun insallah gecer hep bu sorunlar. Hepinizi opuyorum..

Aynen savaş.Koca paket alt açma bitti valla.Arada foşurdatıyoruz,gülücükleri görünce benim elim ayağım dolaşıyor.Sonra da alt açma yeni bez bazen üstüm bile batıyor küçük hanımın fışkırtmalarıyla
İnşallah düzene girer uykunuz bi an önce.

Selam kizlar, gecmisi okuyamadim ama en azindan selam vereyim dedim. Bekleyise devam insallah herkese hayirli kolay dogumlar..
Canım benim.40.haftaya girmişsin.Allah yardımcın olsun bitanem.Kolayca doğurursun inşallah.Dualarında benim eşimin sağlığını da unutmazsan minnettar olurum İpekcim.:26:

Saat 03:57, bebek telsizinden mızıltılar başlar..Anne kalkar sersem sersem bebeğinin odasına girer.Otomatikleşen bi çabuklukla sessizce alt değiştirme olayına girer.Gözleri yarı açık olan anne bebeğinin uykusunu açmamak için hiç konuşmaz.Tam bezi açarken kıkırdayan bi gülücük yayılır odaya.Ve kadın kahkahayı basar kızıyla beraber.Ve tabi uyku uçaar gider :))
Allahım bu geceleri herkese yaşatsın inşallahhhh

aminnnnnn....

Dizlerim çok ağrıyor Özlem yaa.Artık hayıflanmamdan sıkıldı adam söylemiyorum ağrımı sızımı ama inan bazen gizli gizli ağlıyorum ağrıdan.Yarın iyi bi dr bulup gitmeliyim.Romatizmamı azdı başka bi sıkıntımı var baksınlar.Koşturmadığım,hatta öğleden sonra uyuduğum günlerde de ağrılarım azalmadıki.:26:
Siz nasılsınız?Varmı pazar günü için bi plan program?Çıkıyormusunuz artık bebişle;?

Aksatma git insallah onemli birsey degi,ldir. Emzirme donemi hamilelikten daha zor. Vucut zayif dusuyor ilacda alamiyoruz benim de diseti sisti kac gun yemek yiyemedim.
Belki romatizmadir havalar serinledi. Inşallah cabucak gecer.
Yok aysem biz evdeyiz kafam kazan gibii bu gece hep kalktik gazi mi var anlamadim. Az emiyor uyuyor bir saat olmadan yine kalkiyor. Uzun uzun aglamiyor mizikliyor sadece. Memeyi verince susuyor emiyor juyor. Anlasamadik bugun k ucuk hanimla, birazfan yikiycam onu.uyur isallah ben de yatayim diyorum.
Siz evde misiniz? Hifaa sultan masallah artk duzeni kurdu. Darisi bizim basimiza.

Tuzlu suyla gargara yap iyi gelir.Geçmiş olsun.
Kesinlikle haklısın.Lohusalık daha zor
Memede uyumasına izin verme.Yarım saatten fazla memede kalmaması lazmmış.Ucu yara olurmuş yoksa.Ben sırtına,burnuna,saçına dokunup uyandırıyorum uyursa.20-25 dk emiyor sonra gazı çıkıyor uyuyor.Bazen saatlerce etrafı izliyor.Uykusu gelince uyuyor.Sende öylre yap.Her ağladığında meme verme.Rezene veriyormusun sende.15günü geçtiniz verebilirsin sende.Çoook işe yarıyor valla

Yok vermiyorum rezene.
Memede uyumuyor ki agzindan cikariyor uyuyunca. Gazini cikariyorum yatiriyorum hemen. Yarimsaat emmiyor. 10 dakka emip uyuyor ama memeyi agzindan cikariyor. Biraz once emzik verdim uyuyakaldi . Emzim ariyormus herhalde ne bileyim butun gece uyumadi surekli uyandi simdsimdi yikiycam ya emzigi alfi uyudu. Hinzir cocuk.
Yapayim en iyisi. Heryerimden birseyler cikiyor. Ne zormus hakikaten lohsusalik 40 haftada bu kadar rahatsizlanmadim. Birara dudaklarim ucukladi neyse gecti uzun surmedi.

Ne demek canim tabi ki dualardasiniz hepiniz ayri ayri. tum hastalara sifa versin Allah insallah..

kizlar dunden beri bebek hareketleri eskisinden az 39+1 iz normal mi? En son cuma doblerde iyiydi.

canım azalmışsa doğumun çok yaklaşmış demektir. ben son iki günde neredeyse çok az hissetmiştim. 39 hafta 2 günde sancılandım. sende son saatlerindesin inşallah.

aişemmm kuzu maşaallah senin kıza
cadıozy kuzum bendede var o problem şlk aylarda kanamlarım hiç bitmed.hassas diş fırçası ve macunu al olurmu? en kısa zamanda.
Epeck canım eğer azalma varsa hareketlerinde bence git en yakın zamanda. veya yapman gereken hareketlerini saymak.
Kızlare bizde bugün pazara gittik. bebeişe bişyler aldım ucuz ucuz çok ciciler. hediye aldım bir arkadaşın bebişine.
mutfağıma bişiler aldım.
veeeeeeeee en önemlisi çok ama çok güzel bir gecelik takımı aldım. alt üst pijama. kırık beyaz dantelli çok şeker ve hoş bişey.
Aslında lohusa takımı değil ama düğmesi var diye kullanışlı geldi.40tlye aldım. çok beğendik eşimle maşaallah
Oğluma çok hoşbir ayakkabı aldım deri çokta ucuzdu 7.buçuk tl.
İnşaallah hepsini sağlıkla kullandığımız günlerimiz gelir...
Sizde durumlar nasıl bakemmm ???
Öptümm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…