• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bollaşmayan kot

eccem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
104
0
46
İstanbul
kızlar ben kot istiyorum ama nerden alsam diz yapıyo ya da bollaşıyo bu en çok ltb de oluyo. aldığım gibi diz yapmayan bollaşmayan bi kot öneriniz var mı ?? memnun kaldığınız markaları yazarsanız sevinirim :)

Ben henüz öyle bir kot markasıyla tanışmadım.

Kot kumaşının özelliği bu. Fakat bu durumdan çok rahatsızsan, e kilolu da değilsin o zaman bir beden küçük alacaksın, bir iki gün tıkış tıkış zorlanacaksın, bi de temiz giyeceksin ki uzun süre yıkamayasın; e sen onu bolartana kadar ne çektin.:16:

Bu arada iri dokumalı kotlar her zaman daha önce bollaşır, daha ince dokumalıları tercih edebilirsin:34:

Ben bütün jean markalarından kot almış biriyim.Hepsinde ben de böyle bir sorun yaşıyorum.Vücuda bağlı bir durumda olabilir.Eğer zayıfsan arkadaşın önerdiği gibi bir beden küçük almanı öneririm.

markaya bağlı değil vücut yapısına bağlı ama çok zayıf bir arkadaşım var o bile şikayetçi bol olduğu anlaşılmıyo hiç bol diyo kendisi:)yani esneyen bişey sonuçta ama hani 3tane kotun var diyelim dönüşümlü giy o şekilde daha az bollaşma olur hiç değilse hem eskimez yani ama benim illa her şeyle uyumlu olduğunu düşündüğüm bir kotum var illa hep onu giyerim:)

Back
X