Bön bön bak öle tamam mı ?

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Merhaba uzun bir süredir nedenini anlayamadığım ara ara korktuğum bazen sinirlerimin bozulduğu bazen iyi hissettiğim kısacası nedenini bilmediğim ama rahatsız olduğum bir durumu paylaşmak istedim bu konuda ne yapabilirim. Görüşlerinizi almak istedim. Sorunum şu bön bön bakan kızlar ha bide erkek eski sevgilim nedenini anlayamadığım bir şekilde hadi diyorum belki kıskançlık sonra diyorum bu kadarıda abartı kesin nefret ediyorlar.
Şimdi çevremde hergün aynı ortamda bulunduğum kızlarla sorunum var mesela merdivenlerden iniyorum belli kızlar var hepsi dönüp bakıyo taa gözden kaybolana kadar hep hep aynı şey bide topuklu bot giydim diyelim boyum 1.66 öyle bi baskı oluyor kı sanki 1.80 im 10 cm topuk giymişim. Cidden artık sinirlerim bozuluyor. Ne bakıyorsunuz demek geliyo ama 10 kız ben tek. Hayır açıkta birşey de yok nedir bunun nedeni kızları sevmiyorum soğuğuz ama bu nedir ?

erkek eski sevgilim nedenini anlayamadığım bir şekilde hadi diyorum..
Su cumleyi anlayamadim desem :)

Kizlar bakar ayy sunun tipine bak diye asaglayarak bakanlarda mevcuttur ben donup hayrola derim oyle olunca hala bön bön bakmaya devam ederler hasta heralde derim yoluma bakarim:)

erkek eski sevgilim nedenini anlayamadığım bir şekilde hadi diyorum..
Su cumleyi anlayamadim desem :)

Kizlar bakar ayy sunun tipine bak diye asaglayarak bakanlarda mevcuttur ben donup hayrola derim oyle olunca hala bön bön bakmaya devam ederler hasta heralde derim yoluma bakarim:)
Noktalama işaretlerinden mahrumum ondandır. Yani o kızların arasında bu ex de var.

Aslında var öyle değişikler :işsiz:Bende çok denk geldim bana baka baka geçip giden hemcinslerime.Erkek baksa bir fikir yürütebilirsin belki ama kadına bakan başka bir kadın olunca ışte böyle fikir tutulması yaşıyor insan.:KK76:

Eski erkek arkadaşınız hakkınızda konuşmuştur, onlar da sizi inceliyorlardır kendilerine söylenenler doğrultusunda.

Güzelsindir bir de yürüyüşün giyim tarzın onlara göre daha havalıdır bakarlar. Erkek arkadaşın da kaybettiğine bakıyordur.

Umarım öyledir ama yinede kendimi kötü hissediyorum. Aşağılarmış yada boş boş bakışlar başta iyi hissediyordum ama artık çok sinirlerim bozuluyor. Bide çok dedikodu dönüyor buralarda insanlar sürekli birilerinin kuyularını kazmaya çalışıyorlar. E haliyle çekiniyorum. Acaba bi iftira mu falan çıktı acaba bişey mi yaptım diye düşünmeden edemiyorum

Back
X