- 21 Mayıs 2014
- 766
- 307
- 123
Merhaba uzun bir süredir nedenini anlayamadığım ara ara korktuğum bazen sinirlerimin bozulduğu bazen iyi hissettiğim kısacası nedenini bilmediğim ama rahatsız olduğum bir durumu paylaşmak istedim bu konuda ne yapabilirim. Görüşlerinizi almak istedim. Sorunum şu bön bön bakan kızlar ha bide erkek eski sevgilim nedenini anlayamadığım bir şekilde hadi diyorum belki kıskançlık sonra diyorum bu kadarıda abartı kesin nefret ediyorlar.
Şimdi çevremde hergün aynı ortamda bulunduğum kızlarla sorunum var mesela merdivenlerden iniyorum belli kızlar var hepsi dönüp bakıyo taa gözden kaybolana kadar hep hep aynı şey bide topuklu bot giydim diyelim boyum 1.66 öyle bi baskı oluyor kı sanki 1.80 im 10 cm topuk giymişim. Cidden artık sinirlerim bozuluyor. Ne bakıyorsunuz demek geliyo ama 10 kız ben tek. Hayır açıkta birşey de yok nedir bunun nedeni kızları sevmiyorum soğuğuz ama bu nedir ?
Şimdi çevremde hergün aynı ortamda bulunduğum kızlarla sorunum var mesela merdivenlerden iniyorum belli kızlar var hepsi dönüp bakıyo taa gözden kaybolana kadar hep hep aynı şey bide topuklu bot giydim diyelim boyum 1.66 öyle bi baskı oluyor kı sanki 1.80 im 10 cm topuk giymişim. Cidden artık sinirlerim bozuluyor. Ne bakıyorsunuz demek geliyo ama 10 kız ben tek. Hayır açıkta birşey de yok nedir bunun nedeni kızları sevmiyorum soğuğuz ama bu nedir ?