- 29 Ağustos 2015
- 811
- 1.391
- 33
Anladığım kadarıyla kızlardan biri senin onun eski erkek arkadaşıyla aranda bireyler olduğunu düşünüyor, bunu diğer kızlara da anlatmış, doğal olarak sen ortamda olunca sana bakıyorlar konuşuyorlar vs. Tipik lise gruplaşmaları, sen haksızlığa uğradığını düşünüyorsan ve durumdan çok rahatsız oluyorsan onlarla ya da içlerinden en olgun olduğunu düşündüğün birisiyle uygun bir dille bu konuyu konuşmayı deneyebilirsin. İnsanlar konuşa konuşa anlaşır demişler. Olayın aslı neymiş öğrenmeye çalış, bir de senin tarafından görmelerini sağla.Nerdee danışman hoca Oldum olası anlaşamadık yani bi kavgamızda olmadı. Birinin eski sevgilisimi ne benimle konuşmuş. Çok saçma geldi. Dedim en iyisi uzak durıym dengesiz çıkar. Sonra bu bakışlar işte
En azından sen iletişim kurmayı deneyerek, ilk adımı atarak üzerine düşeni yaparsın, gerisi onlara kalmış.
Ayrıca kızlarla anlaşamıyorum, şu grup insanla bu grup insanla anlaşamıyorum deme, iyi insan kötü insan olmanın cinsiyetle, ya da ait olduğun sosyal grupla vs ilgisi yoktur.