• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boncuk Örtü

nilbera çok teşekkür ederim canım.okadar güzel anlatmışsınki çok kolay öğrendim ve yaptım.kendi sepa takımımı bitirdim kardeşime yapıyorum şimdide.görenler çok beğeniyor.parayla yaptırmak isteyenler bile oldu.ama zamanım olsa kendime yatak odası takımımıda yapmak istiyorum.tekrar teşekkürler.

çok güzel anlatılmış. bende boncuk aldım. bu modelden yapacağım.buradan kolaylıkla bakarak yaparım.inşallah.

merhaba canım galiba boncuk işini yapımını koymuşsun ama ben ğöremedim rica etsem koyarmısın tekraropuyorumnanaktan

evet canlarım en sonunda boncuk örtüyü yapmayı öğrendim ve kendi el emeklerime taşıttırdım konuyu kendi yaptığım boncuğu detaylısıyla sizlere sunuyorum inşallah beğenirsiniz devamı gelecek tam anlamıyla örtüm tamamlandığında onuda ekleyeceğim bu arada canlarım ipimiz hani şu floş diye bilnen dantel ipi varya o olursa daha sağlam olur
_EsCaPe_ canım sanada çok tşk ederim bebeğim

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

deneme

ben de bir sorun yok arkadaşlar, daha sonra tekrar deneyin, bazen oluyor öyle
ellerine sağlık nilberam, döktürmüşsün opuyorumnanaktan

yaa çokgüzel olmuş ellerine sağlık..
hiç el işlerinden anlamam hep çalıştığım için hiç fırsatım olmadı
şimdi bebeğim var bu nedenle evdeyim çok heveslendim bakalım yapabilir miyim

floş ip,boru ve kum boncuk olarak alıcam sanırım dimi ? bilgisi olan varsa yazabilirmi,
çünkü bebeğimle dışarı çıkamıyorum sipariş vericem eşime de ne olarak istesem ?

yaa çokgüzel olmuş ellerine sağlık..
hiç el işlerinden anlamam hep çalıştığım için hiç fırsatım olmadı
şimdi bebeğim var bu nedenle evdeyim çok heveslendim bakalım yapabilir miyim

floş ip,boru ve kum boncuk olarak alıcam sanırım dimi ? bilgisi olan varsa yazabilirmi,
çünkü bebeğimle dışarı çıkamıyorum sipariş vericem eşime de ne olarak istesem ?

tşkler canım öncelikle evet canım saydıkların doğru onları aldıracaksın opuyorumnanaktan​

kum boncuk nasıl bir şey benim evde boncuklarım var hani şu yazmaların kenarına boncuk işleriz ya o boncuk mu yoksa ondan daha iri boncuk mu benimkiler toplu iğne başı kadar belki biraz daha küçük onunla olur mu

neden bazıları göruyor bazıları göremiyor anlamadım fotoğrafları boshayallersmile​

fotoğraflar gayet güzel görünüyo arkadaşlar göremeyenlerin bilgisayarından kaynaklı olabilir

Back
X