Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehir... Bide ikinci el için biraz pahalı değilmi?Merhaba Bondigo Aktivite masası ve playskool Yaramaz toplar satıyorum. İki üründe çalışır durumda ve gayet temiz. Yaramaz toplar 60 tl, aktivite masası 70tl. İlgilenen olursa fotoğraf atabilirim.
Artvin kargo bana ait olacak. Eğer ikisi birlikte düşünülürse biraz daha inebilirim.Hangi şehir... Bide ikinci el için biraz pahalı değilmi?
Ikisi en son ne olur pekiArtvin kargo bana ait olacak. Eğer ikisi birlikte düşünülürse biraz daha inebilirim.
Kargo benden olduğu için 120 tl olur.Ikisi en son ne olur peki
Üzgünüm fiyat bu. Kargo anlaşmam yok. Kargo da 20 den aşağı tutmaz herhalde. Kargo olmazsa 100 de derim. Ama daha altına düşemem kusura bakmayın.![]()
ÜzgünümTesekkur ederim kargo sizden 100 e düşerseniz görüşelim.. Yoksa caniniz sağolsun.. İyi günler..
: Merhabalar oyuncakları ayırttığım arkadaş bu günlerde meşgul olduğu için henüz kesin bir şey söylemedi. Üzgünüm sizi de bekletiyorum.Cevap bekliyorum satilmadiysa uygun olursa almak istiyorum
Elinizdemi hala oyuncklar artvine yakinim daha uygun fiyat verirseniz aliri yenisi internette 70 tl buldum cok buldum fiyatiniziKargo benden olduğu için 120 tl olur.