Bora Karaali mi? Yoksa Can Kopal mı?

cok tesekkür ederim ,memnunmusunuz burnunuzdan
yapısını ıstedıgınız gıbı yaptımı ?

cok tesekkür ederim ,memnunmusunuz burnunuzdan
yapısını ıstedıgınız gıbı yaptımı ?

İnanılmaz mutluyum çünkü benim hem estetik hemde sağlık açısından bozuktu.. Estetik yönünü düşünmeden girdim pek ii bişi çıkmaz bu burundan diye ama hayal edemediğim buruna sahip oldm.. Bunlar hep şand işi o yüzden hep diyorum hangi doktora olursanız olun rabbim herkezin gönlüne göre versin

Sizin adınıza çok sevindim :)

o kadar çok doktor varki hepsının yorumlarını okuyorm amelıyat olanların :)

Ayyy en zor yerindesin.. 2 sene araştırdım vallahi kafayı yiyecem zannettim offf.. Kaç tane doktorla görüştüm kafam karma karışık olmuştu yaaa..en zoru içine sinen doktor bulmak gerisi kolay :))

Ayyy en zor yerindesin.. 2 sene araştırdım vallahi kafayı yiyecem zannettim offf.. Kaç tane doktorla görüştüm kafam karma karışık olmuştu yaaa..en zoru içine sinen doktor bulmak gerisi kolay :))

Bir kaç hoca ön görüşmede bile ücret alıyor ,bu durumu anlayabilmiş değilim

Bir kaç hoca ön görüşmede bile ücret alıyor ,bu durumu anlayabilmiş değilim

Onlarla ön görüşmeleri mail yoluyla ve tlfn la yaptım.. Gelmeniz lazım falan filan dediler bende durumunu anlattım yani gel görüş olmazsa vaz geç yapacak vaktim yok diye.. Neyse bilgi verdiler tlfn da.. Ama sadece iki doktor fiyat belirtti.. Zaman isteyen şey bunlar iyi araştır

uzuuun araştırmalarım sonucu yiğit tiftikçioğlu mu ufuk bilkay mı can kopal mı diye düşünürken şimdi bir de bora karaali çıktı napıcammm bilmiyorummm eylülde kesin olacağım

İkisinin adına da açılmış topikler var.. Oku oradan arkadaş ekle fotolarına bak.. Bu arada git bora beylede görüş içine sineni seç :) kolay gelsinnn :)))

Teşekkür ederim sen can bey e oldun sanırım.Mesaj hakkım dolmadıgından göremiyorum.Ne kadar oldu ameliyat olalı.Nefes almanda bir sorun var mı , görntüsünden memnunmusun

Teşekkür ederim sen can bey e oldun sanırım.Mesaj hakkım dolmadıgından göremiyorum.Ne kadar oldu ameliyat olalı.Nefes almanda bir sorun var mı , görntüsünden memnunmusun

Foto görmek için arkadaş olman gerek :) ben memnunum nefes içinde görüntü içinde çok şükür.. Daha 1.5 aylık.. İnşallah herkezin gönlünce olur

Foto görmek için arkadaş olman gerek :) ben memnunum nefes içinde görüntü içinde çok şükür.. Daha 1.5 aylık.. İnşallah herkezin gönlünce olur
Benim mesaj sayım da yetersizdi dün doldurdum :) gördüm burnunu gerçekten çok yakışmış memnun kaldıgına sevindim :) inşallah herkesin gönlüne göre olur.Ben ocakta yiğit özer tiftikçioğlu na olacakken bogaz enfeksiyonu yuzunden üptal oldu o gün bende sonra vazgeçtim araştırmaya diğer doktorlara bakmaya devam ediyorum.

Tşkkr ederim cnm benim.. İnşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin.. O amlyt iptaal olayı benim amlythanede başıma geldi boğaz enfeksiyonu yüzünden ne ağlamıştım :)

Tşkkr ederim cnm benim.. İnşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin.. O amlyt iptaal olayı benim amlythanede başıma geldi boğaz enfeksiyonu yüzünden ne ağlamıştım :)

Bende çok üzülmüştüüm.Herşey de vardır bir hayır.Bak sonuçtan mutlusun.Darısı herkesin başına :)

Ya izmrde baska doktr onerisi olan var mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…