Çıkışta ödedik giriş yaptırdığımız yere.can bey çıkış kağıtlarımızı verirken aşağıyı aradı tmm müsaitlermiş dedi bir kişi refakat etti eşime ( karışık biraz hastahane). Fiyat yazmadım çünkü tek burun nekadar hiç bilmiyorum
cok tesekkür ederim ,memnunmusunuz burnunuzdan
yapısını ıstedıgınız gıbı yaptımı ?
Sizin adınıza çok sevindim :)İnanılmaz mutluyum çünkü benim hem estetik hemde sağlık açısından bozuktu.. Estetik yönünü düşünmeden girdim pek ii bişi çıkmaz bu burundan diye ama hayal edemediğim buruna sahip oldm.. Bunlar hep şand işi o yüzden hep diyorum hangi doktora olursanız olun rabbim herkezin gönlüne göre versin
Sizin adınıza çok sevindim :)
Darısı başınıza.. :)
o kadar çok doktor varki hepsının yorumlarını okuyorm amelıyat olanların :)
Ayyy en zor yerindesin.. 2 sene araştırdım vallahi kafayı yiyecem zannettim offf.. Kaç tane doktorla görüştüm kafam karma karışık olmuştu yaaa..en zoru içine sinen doktor bulmak gerisi kolay :))
Bir kaç hoca ön görüşmede bile ücret alıyor ,bu durumu anlayabilmiş değilim
[MENTION][/MENTION]
can bey kaça yapıyor nerde yapıyor
İkisinin adına da açılmış topikler var.. Oku oradan arkadaş ekle fotolarına bak.. Bu arada git bora beylede görüş içine sineni seç :) kolay gelsinnn :)))
Teşekkür ederim sen can bey e oldun sanırım.Mesaj hakkım dolmadıgından göremiyorum.Ne kadar oldu ameliyat olalı.Nefes almanda bir sorun var mı , görntüsünden memnunmusun
Benim mesaj sayım da yetersizdi dün doldurdum :) gördüm burnunu gerçekten çok yakışmış memnun kaldıgına sevindim :) inşallah herkesin gönlüne göre olur.Ben ocakta yiğit özer tiftikçioğlu na olacakken bogaz enfeksiyonu yuzunden üptal oldu o gün bende sonra vazgeçtim araştırmaya diğer doktorlara bakmaya devam ediyorum.Foto görmek için arkadaş olman gerek :) ben memnunum nefes içinde görüntü içinde çok şükür.. Daha 1.5 aylık.. İnşallah herkezin gönlünce olur
Benim mesaj sayım da yetersizdi dün doldurdum :) gördüm burnunu gerçekten çok yakışmış memnun kaldıgına sevindim :) inşallah herkesin gönlüne göre olur.Ben ocakta yiğit özer tiftikçioğlu na olacakken bogaz enfeksiyonu yuzunden üptal oldu o gün bende sonra vazgeçtim araştırmaya diğer doktorlara bakmaya devam ediyorum.
Tşkkr ederim cnm benim.. İnşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin.. O amlyt iptaal olayı benim amlythanede başıma geldi boğaz enfeksiyonu yüzündenne ağlamıştım :)
buraya yazan bayanlar neye karar verdiniz :26::26::26:
Tşkkr ederim cnm benim.. İnşallah rabbim herkezin gönlüne göre versin.. O amlyt iptaal olayı benim amlythanede başıma geldi boğaz enfeksiyonu yüzündenne ağlamıştım :)
Sizin fotografi gorup de can bey de karar kildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?