Bora Karaali mi? Yoksa Can Kopal mı?

Olur Faceden de görebilirsin ya bu sitede yeniyim özelden mesaj olmuyor galiba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bora karaaliyi düsünüpte fotoğraf görmek istiyen varsa albüm yaptım herkese acık bakabilirsiniz sorularınız varsa da mesaj atabilirsiniz seve seve cevaplarım :)

Kızlar bora karaaliyi düsünüpte fotoğraf görmek istiyen varsa albüm yaptım herkese acık bakabilirsiniz sorularınız varsa da mesaj atabilirsiniz seve seve cevaplarım :)

Haftaya Sali gunu Bora Beyle randevum var .Bora Beyden memnun olan cok . Fotograflarinizi nasil gorebilirim acaba ?

Son düzenleme:
bende 21 görüşmeye gideceğim bora beye görüştükten sonra yorumlarını bizimle paylaşın lütfen

bende 21 görüşmeye gideceğim bora beye görüştükten sonra yorumlarını bizimle paylaşın lütfen

Senin görüşme 21 haziranmıydı?? İkisiylede görüşecektin galiba ? Yaşlandımmı ne unutuyorum valla :))))

ikisiyle gorusecek olan benim 😊haftaya sali gunu 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa kız sebden haberim yok :)) sendeni can bey ve bora bey arasında kaldın? Kolay gelsin . Hakkında hayırlısı olsun inşallah

İnşallah hakkında hayırlı olan kişiye karar verirsin. Gönlünce olur.. Bizde burdan fotolarını yorumlarız :)
cok tsk ederim canim. umarim operasyonu dusunen herkes aradigi dr bulur ve istedigi sonuca ulasir .resim ve deneyimlerimi paylasmak isterim tabiki sizde yorumlarsiniz artik 😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…