Borc istemiyorum..

Yani atıyorum bi çanta mi alacağım ihtiyacim varsa alacakmisim bide ortak hesap oluçağı için fikrini sorucakmisim. Yani demek istiyor ki ozaman hiç bir şey alamiycaksin
Ben de kocama sorar,öyle alırım.
O da bana sorsun isterim.
Bence garip bir durum değil ki bu.
Sonuçta tek başımıza yaşamıyoruz.
Bir aileyiz biz.

bıraz bekleyıp bırıkım yapmaktan başka çare yok

siz onun brikim yapmasını isterken siz ne kadar birikim yapıyosunuz? herşey karşılıklı.

Benim 70 bin liralık bi arabam var onunla evleneceğim ve tek basima kredi ödüyorum ve okadar tutumlu ve cimriyse kendide bi araba alsaydı ki ben ılkin aileme de çok para harcadım bekar ken para biriktirmeyen adam evlenince illa para biriktirecek

ben de işte bunu anlayamıyorum
yani iki insan gerçekten birbirini seviyorsa, gerçekten birlikte olmak istiyorsa, ortada aşk varsa, iki taraf da elini taşın altına sokmaz mı? açık açık konuşursun, güçleri birleştirirsin vs
yok maaşımı sordu, yok ailesinin durumu var
bu ilişkiler bana, hesap kitap ilişkisi gibi geliyor maalesef

siz bu ilişkide "aşk" olduğuna emin misiniz?
kurduğunuz cümleler samimiyetten çok uzak geldi bana

Yani atıyorum bi çanta mi alacağım ihtiyacim varsa alacakmisim bide ortak hesap oluçağı için fikrini sorucakmisim. Yani demek istiyor ki ozaman hiç bir şey alamiycaksin
Çok itici hakkaten; mesela sana göre mavi bir çanta ihtiyaç olabilir, ona kalsa siyahını kullan 2 sene daha. Neye göre belirlenecek bu ihtiyaç durumu? Son söz kimin? Her alışverişiniz geldiğinde oturup durum değerlendirmesi mi yapacaksınız? Hayır yokken kısmak başka, ama varken kendi kazandığın paranın hesabını adama vermek de bi tuhaf

İşte tamda bu soylediklerinizi anlatıyorum anlamıyor ben çalışan insanim kazanmiyorum bi çantayla bi kişi gecircem geçirsen ne olura getiriyor varken yokluk niye cekiyim

çok saçma evlıyken kavga mı çıksun yanı.hep para yuzunden kavga çıkıyor.Ayrıca sızın maaşınızı katması çok saçma.araba oduyormussunuz zaten.

Aynen öyle işte yok olması gereken bu daha dogmamis çocuklarının geleceğini düşünüyor okadar düşünceli tutumlusun şimdiden başla diyorum biriktirmeye ozaman lafı gecistiriyor

Ben de kocama sorar,öyle alırım.
O da bana sorsun isterim.
Bence garip bir durum değil ki bu.
Sonuçta tek başımıza yaşamıyoruz.
Bir aileyiz biz.
Burda karşılıklı fikir almaktan başka ve iyiniyetten uzak bir durum var bence. "Alınacak şeyler için birbirimizin fikrini alalım canım" ile "ihtiyacın olmadan birşey almayacakSIN" arasında ciddi bir iyiniyet farkı var bence

Arabanızın kredisi evlenene kadar bitmezse borca ortak etmiş olacaksınız eşinizi. Yani onun bir miktarda olsa birikimi, sizinse borcunuz olacak. Kaldı ki evlilik öncesi alınan bir araç olduğu için de eşinizin söz hakkı olmayacak. Eğer eşinizin ailesinden sizi evlendirmeleri (!) gibi bir beklentiniz varsa bence bu çok yanlış. Çünkü bu durumda onlara her konuda söz hakkı verirsiniz. Bence buraya yazdıklarınızı nişanlınızla da konuşun. Maddi anlamda çok farklı noktalarda görünüyorsunuz.

Canım evlenene kadar allah nasip ederse arabamin borcu biticek. Ve onun birikim dediğim bi düğün salonunu tutmaya yeter ve evlilikte kredi çekelim diyor. Tamam buna da lafım yok zaten ikimizin geliri iyi ödenir. Sorun şu ki evlenince bütün parayi harcayalimmi birikim yapalım diyor bunda kötü bişiy yok sorun varken niye yokluk çekelim daha genciz diyorum para biriktirecez ama ben fedakarlık yapicam

Senin paran benim param mevzusu yapilirsa zaten o zaman daha cok sorun yaşarsiniz...maaş kartini ona verme evlendikten sonra ama masraflar vs ortak ödersininiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…