- 8 Şubat 2018
- 14
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Ekside hesabim falan dedim. Arkadasim ss atmisti gecen borca girdim diye eksili hesabi bendr ona attim
Link ne ki
Kesinlikle yaaa, o kadar belli etmiş ki kendini, ben 0lsam para vermeyi geçtim anında iletişimi keser her yerden de engellerimTam dolandirici cumleleri...
50 lira bile verme...
Bu kişi dolandırıcı tabi kahve içelim der 100 verdiyse 500 de verir 1000 de... diye umutlanmış, yazık paranıza niye verdiniz ki100 lira verdim kizlar. Alinmis gibi degildi gayet kibar sekilde tesekkur etti gelince kahve icelim falan dedi.
Canım sabah bakarım falan demistim sabah gelmis sehre. Altin istedi benden bende dedim nakit avans ozelligi kapali kartin o kadar da yok ama 100 lira var onu vereyim isini gorurse. 100 lira verdimKonu sahibi ne yaptin ilk sayfada ozet gecer misin merak ettim
Boyle tek tek sayfalara bakilmiyor
Sizin yeriniz de olsam 100 lirayıda vermezdim,üstelik altın istemiş yeni tanıştığı birisinden altın istemek için bence çok yakın olması gerek anne,baba,kardeş,teyze vs.Canım sabah bakarım falan demistim sabah gelmis sehre. Altin istedi benden bende dedim nakit avans ozelligi kapali kartin o kadar da yok ama 100 lira var onu vereyim isini gorurse. 100 lira verdim
Canm gönderme karttan cekerim demiştim ama limit yokmus de bişe de ben ablamdan isteyemem o kadar para o para gider gelmez bak3000 kadar
Sanirim gozden cikarabilecegim bi rakam olsun
Devamli yuz yuze olmak zorunda oldugum biri. Karsilasiyoruz haftada bir kac kere
3000 ister verrsin onu öder sonra 5 bin ister onuda öder snra bu 10 20 bin olur naslsa öder dersin ödemez uçar gider yapma kardeşimSanirim istedigi miktari vermek riske atmak olur. 100 200 lira gondereyim kartin limiti kalmamis gibi bi bahaneyle. Cunku odemezse ciddi manada sıkıntıya duserim
Canım sabah bakarım falan demistim sabah gelmis sehre. Altin istedi benden bende dedim nakit avans ozelligi kapali kartin o kadar da yok ama 100 lira var onu vereyim isini gorurse. 100 lira verdim
3000 istedi sonra sabah dedi hallettim ama altin alabilir misin dedi bende o zaman dedim ekside hesap diye3 bin TL istedi, sonra kredi kartı limitim ekside deyince altın mı istedi? Altın ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?