- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Pardon da ilgili arkadaş şehir disinda calismaya başlamış ve telefon hattını değiştirmiş. Nereden bulacağım da parayi isteyeceği m. Ayrıca elden vermisim parayi ispat edecek hiçbir delilim yok. Yani bu durumda değil sen milyon kişi hicbirsey yapamaz.
Durumunuzu zorlayacak heleki karttan cekecekmissiniz. Her ay faiz odeyeceksiniz bunuda unutmayın ayrıca yeni bir arkadaşınız bence vermemek daha mantikliMerhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
Tabii ki teşekkür eder çünkü ne koparsam kâr diye bakıyor.100 lira verdim kizlar. Alinmis gibi degildi gayet kibar sekilde tesekkur etti gelince kahve icelim falan dedi.
100 lira verdim kizlar. Alinmis gibi degildi gayet kibar sekilde tesekkur etti gelince kahve icelim falan dedi.
Gelince o miktarı unutup bi kahve ısmarlamakla kalmaz umarım :)100 lira verdim kizlar. Alinmis gibi degildi gayet kibar sekilde tesekkur etti gelince kahve icelim falan dedi.
Baska akrabasi,yakini yokmuymus.Aynen oyle yapmam gerekiyor ay sonu bende o kadar kalmadi maalesef.
Haklisiniz
Evet bana da garip geldi. Ve hani oyle cok samimiyiz diyemem. Gozden cikarabilecegim bi miktar mi yollasam. Ama o zamanda bi anlami kalmayacak ki
Çok güzelmiş o söz ya ,bayıldımYok muymuş sizden daha yakın bir tanıdığı?
Ne bileyim direkt bugün okuduğum bir yazı geldi aklıma; hayatınızdan çıkartmak istediğiniz birileri varsa borç para verin, bir daha yüzlerini görmezsiniz diyordu.
Belki vicdansız denilebilir ama ben olsam o kadar para bulamam der vermezdim
Geri getirir sonra 500 600 isterse vermek yok ama bu da bir taktik.100 lira verdim kizlar. Alinmis gibi degildi gayet kibar sekilde tesekkur etti gelince kahve icelim falan dedi.
Ekside hesabim falan dedim. Arkadasim ss atmisti gecen borca girdim diye eksili hesabi bendr ona attimGeri getirir sonra 500 600 isterse vermek yok ama bu da bir taktik.
Laflarin sana iade ediyorum atar falan da yapmadım açıklama yaptım. Haddini zi bilin bence çok laf söylerim sana da neyse! Haddini bil haddini!!!!Ben size kötü bir şey mi söyledim de böyle saçma sapan bir atarla karşılık veriyorsunuz acaba. Aksine takdir ediyorum demişim ama okuduğunu anlama yetisi yoksa yapacak bir şey yok tabii. Papatya çayı falan için rahatlatır belki biraz...
Dolandırıcıların taktığı bunu öder ikinci küçük alacak ödeyecek 3. veya 4. de büyük koparacak dikkatli ol!100 lira verdim kizlar. Alinmis gibi degildi gayet kibar sekilde tesekkur etti gelince kahve icelim falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?