- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Canim arkadasim :)
Kıza hem saf hem keriz demişsiniz yahu.
Arabada. Yakıtta bitmismahsur kaldığı şehirde nerde kalıyor bu arkadaşın ceylin merak ettim..
Fazla iyi niyetli sende oylesin bana 500 gondersen yeter :)baksana yahu 3 bin.
millet ev geçindiriyor o parayla hatta daha azıyla.
ceylindeki iyi niyete hayran kaldım kredi kartından çekip göndersem mi diye düşünmüş.
Hic girme o topa ceylinim.. Samimi degilmissin ve butceni de sarsacak bi şeymiş.. Ne bileyim, ekmek parasi ister, yol parasi ister darda kalan ama seni sarsacak bi meblağ ile ne yapacakmis?Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
Arabada. Yakıtta bitmis
Sakin yollama yollamiyorum dedigin an gercek yuzunu gorursun.Arabada. Yakıtta bitmis
Fazla iyi niyetli sende oylesin bana 500 gondersen yeter :)
Ben o arkadasa 100 tl bile yollamam eminim burada birbirini daha cok taniyan insanlar var gorusmeseler bile.
Onden avans verpembe mutfak gelsin yolluycam:))
inanmadım.
abla tavsiyesi sana sende inanma bence.
Sakin yollama yollamiyorum dedigin an gercek yuzunu gorursun.
Kizin danistigi gayet ekşınsız (Kıza hem saf hem keriz demişsiniz yahu.
Ben hic yollamam kartim nakite kapanmis de.Hic mi yollamayayim? Devamli karsilacagim bir insan bu. Ne bileyim eger zor durumdaysa gercekten dedigi dogruysa gondermek isterim ama yalanda olabilir sahiden..
Sonra da çevir kazı yanmasınKizin danistigi gayet ekşınsızKK53:) konuda bile satasip kavga cikarma potansiyeli var ya bu kk'de sinirlerim bozuldu tovbe estf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?