- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Hic mi yollamayayim? Devamli karsilacagim bir insan bu. Ne bileyim eger zor durumdaysa gercekten dedigi dogruysa gondermek isterim ama yalanda olabilir sahiden..
Hic mi yollamayayim? Devamli karsilacagim bir insan bu. Ne bileyim eger zor durumdaysa gercekten dedigi dogruysa gondermek isterim ama yalanda olabilir sahiden..
Kizin danistigi gayet ekşınsız () konuda bile satasip kavga cikarma potansiyeli var ya bu kk'de sinirlerim bozuldu tovbe estf
Sonra da çevir kazı yanmasınçok geç kiblendi bile
Siz de kibar kibar öğüt veriyonuz, kiyamamherkesin dikkatini çekmiş demek :)
Ben uslup deyince banlaniyordum degil mi :)Siz de kibar kibar öğüt veriyonuz, kiyamam
Dolandıran kişi siz olmadığınıza göre keriz deme hakkınız da yokniye kiblenmektenmi korkuyorumsoyleidgim sozun arkasindayim kivirmam oyle saf iste ... ayrica dolandiran kiside keriz diycek
Ailesi burda bu sehirde. Zamaninda cokca sevgilisinin pesinden gittigi icin ailesi bu konuda sirt cevirmis durumda ve haberleri dahi olmayabilir orada oldugundan. Kimseye diyemiyor ama evet cidden neden ben yeni tanistigi insandan neden ister ki o kadar arkadasi varken insan..bütün doneleri bilmiyorum.
o şehire niye gitti ?
ailesi nerde?
ne zamandır o şehirde?
arabası olan bir insanın elbet kredi kartı vardır dimi?
benzin alamıyor mu?
ben burdan tr nin öbür ucuna gitsem 3 bin yakmaz. ne yapacak o kadar parayı
Dolandıran kişi siz olmadığınıza göre keriz deme hakkınız da yok
Bir de hakliymis gibi arkadan dedikodu yapmak ve alay etmek var.. Yasak degil miydi bu? Bilemedim..Ben uslup deyince banlaniyordum degil mi :)
Yakisir :)Bir de hakliymis gibi arkadan dedikodu yapmak var.. Yasak degil miydi bu? Bilemedim..
Kredi kartı yok mu bu kişinin ,insan tedbirsiz şehir dışına araçla nasıl çıkar,hiç inandırıcı gelmedi .nerede kaldığını sorgularsanız diye arabada yakıt bitti arabada kalıyorum diye uydurmuş muhtemelen.istediği rakam başka şehirde parasızlıktan sokakta kalan mağdur insanın isteyeceği bir rakam değil çünkü.Arabada. Yakıtta bitmis
Olduu iyi geceler size de.anlamamakta israr edip.polemik cikartiyorsunuz konu sahibi yorum yapabilir sana dusmedi
Ailesi burda bu sehirde. Zamaninda cokca sevgilisinin pesinden gittigi icin ailesi bu konuda sirt cevirmis durumda ve haberleri dahi olmayabilir orada oldugundan. Kimseye diyemiyor ama evet cidden neden ben yeni tanistigi insandan neden ister ki o kadar arkadasi varken insan..
Yakin bir arkadasim onunla is yapmis bonkor eli aciktir dedi diye de guveniyorum biraz..
Cidden kredi karti olmasi lazim. Ay nasil devir boyle insanlara yardim ederken bile dusunuyoruz ne hallere geldik...Kredi kartı yok mu bu kişinin ,insan tedbirsiz şehir dışına araçla nasıl çıkar,hiç inandırıcı gelmedi .nerede kaldığını sorgularsanız diye arabada yakıt bitti arabada kalıyorum diye uydurmuş muhtemelen.istediği rakam başka şehirde parasızlıktan sokakta kalan mağdur insanın isteyeceği bir rakam değil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?