Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Hic mi yollamayayim? Devamli karsilacagim bir insan bu. Ne bileyim eger zor durumdaysa gercekten dedigi dogruysa gondermek isterim ama yalanda olabilir sahiden..

bütün doneleri bilmiyorum.
o şehire niye gitti ?
ailesi nerde?
ne zamandır o şehirde?
arabası olan bir insanın elbet kredi kartı vardır dimi?
benzin alamıyor mu?
ben burdan tr nin öbür ucuna gitsem 3 bin yakmaz. ne yapacak o kadar parayı

Hic mi yollamayayim? Devamli karsilacagim bir insan bu. Ne bileyim eger zor durumdaysa gercekten dedigi dogruysa gondermek isterim ama yalanda olabilir sahiden..

Tabi ki hiç yollama. Sence senden daha yakın birinden istemesi daha mantıklı değil mi? Neden akrabasından değil de bi yabancıdan yardım istesin? O parayı bence asla geri alamazsın. 100-200 bile değil, 3000 lira.

Ben olsam vermezdim o kadar para. Her gun gorusseniz ne yazar ki odemeyecek olan odemiyor yine. Cok yakin degilseniz bu kadar buyuk mebla istemesi zaten tuhaf. Insan kardesinden bile isteyemiyor o kadar parayi.

Ailesi burda bu sehirde. Zamaninda cokca sevgilisinin pesinden gittigi icin ailesi bu konuda sirt cevirmis durumda ve haberleri dahi olmayabilir orada oldugundan. Kimseye diyemiyor ama evet cidden neden ben yeni tanistigi insandan neden ister ki o kadar arkadasi varken insan..
Yakin bir arkadasim onunla is yapmis bonkor eli aciktir dedi diye de guveniyorum biraz..

Arabada. Yakıtta bitmis
Kredi kartı yok mu bu kişinin ,insan tedbirsiz şehir dışına araçla nasıl çıkar,hiç inandırıcı gelmedi .nerede kaldığını sorgularsanız diye arabada yakıt bitti arabada kalıyorum diye uydurmuş muhtemelen.istediği rakam başka şehirde parasızlıktan sokakta kalan mağdur insanın isteyeceği bir rakam değil çünkü.

İş yapmak ayrı bi mevzu, ama maddi anlamda yardıma ihtiyaç duyup bunu yakınlarından istemek yerine, samimi olmadığı birinden istemesi bence olayı açıklıyo. Ne insanlar gördüm cebinde 5 kuruşu yok diye, kaç kilometre yolu işinden evine dönebilmek için yürüyerek giden. Sizden istediği rakam bile saçma, bence kanmayın.

Cidden kredi karti olmasi lazim. Ay nasil devir boyle insanlara yardim ederken bile dusunuyoruz ne hallere geldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…