Borc isteyen yakın olmayan arkadaş.

Sizden istediği bayağı fazla.Ben en yakın arkadaşımdan istemem.Hesap yaptım ancak yol paranı verebiliyorum diyin bence.Samimi bile değilsiniz.Ya ödenmezse.Kaldiki samimi olsanız bile odenmeyebilir.Arkdsinizi tanimadigm için pek yorum yapmak istemem şahsi hakkında ama bide şöyle birşey var bazı insanlar üç dört kez oturduğu kişinin bile nekadar iyi niyetli olduğunu farkedebiliyor.Ben oyle insanları mıknatıs gibi çekerim mesala.Eskiden bu şekilde çok param gitti.Simdi çok dikkat ediyorum.Siz de dikkatli olun.

Hic girme o topa ceylinim.. Samimi degilmissin ve butceni de sarsacak bi şeymiş.. Ne bileyim, ekmek parasi ister, yol parasi ister darda kalan ama seni sarsacak bi meblağ ile ne yapacakmis?
Aa vallahi gormemisim lavantam :)
Isleri varmis ayni anda onuda halletmek icin gitmis ama isler umdugu gibi gitmemis daha cok lazim olmus. Benzin alacak parasi dahi kalmamis dedigine gore. O isleride halledip oyle gelecekmis geldigimde hallederim dedi ama bilemedim

gerogeee cloneyyy de millete mail atiomus yolda kaldim kartim calindi mahsurum para yolla diye.

bende yollarim pasam dedim sonucta bi kahvenin kirk yillik hatri var

Kiz bu telefonu filan nasil sarj ediyor, sacma gelecek belki ama aklima geldi birden..
Ne olursa olsun 3bin istenmez ya, hele ki samimi olmadigin ve yeni tanistigin birinden.. Neresinden baksan sacma..
Iyi niyetlisin ne guzel ama bence verme kesinlikle.. Cok dardaysa ve mutlaka yardim edecem diyorsan da yol parasını ver, ailesi esi dostu kim ise onlarin yanina gitsin..

Arabasi 6000 motor ve izmirden vana mi donecek 3000 nedir :)

O rakami asla gondermem zaten. Bu arkadas dertlesecek durum oldugunda da bebi aramiato bir kac kere belki o kadar yakini yoktur diye de iyi tarafindan dusunmeye calisiyorum. Sanirim ufak bi miktar yollayacagim yine de yaziktir.

gerogeee cloneyyy de millete mail atiomus yolda kaldim kartim calindi mahsurum para yolla diye.

bende yollarim pasam dedim sonucta bi kahvenin kirk yillik hatri var
Çatladım öldüm gülmekten yarıldım yhaaaa

Ceylincim ben olsam o kadar isteyeceğini tahmin etmedim olanı gönderiyorum diyip 250 falan gönderirdim.
Samimiyet olmadan bunu isteyen devamını getirir.

Çatladım öldüm gülmekten yarıldım yhaaaa

Ceylincim ben olsam o kadar isteyeceğini tahmin etmedim olanı gönderiyorum diyip 250 falan gönderirdim.
Samimiyet olmadan bunu isteyen devamını getirir.
Insanlar gercek sanacak kiz, yarildim filan deyince

Galiba kaziklanmak uzereyim
Cidden sarj falan nasil oluyor ne guzel yere degindin lavantam. Sanirim sirf yuz yuze bakacagiz diye 100 lira yollayacagim basimin gozumun sadakasi olsun derim ne yapalim artik

Galiba kaziklanmak uzereyim
Cidden sarj falan nasil oluyor ne guzel yere degindin lavantam. Sanirim sirf yuz yuze bakacagiz diye 100 lira yollayacagim basimin gozumun sadakasi olsun derim ne yapalim artik
Aynen kuzu, 100-150 lira yeterli, yol parasi olsun o da.. Sakın kendini zora sokma, bana guvenli gelmedi bu durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…