- 25 Aralık 2017
- 257
- 256
- 18
- 32
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kiz beni niye takmiyon, ben de yorum yapmistimCidden kredi karti olmasi lazim. Ay nasil devir boyle insanlara yardim ederken bile dusunuyoruz ne hallere geldik...
Ne guzel soz.Eve lazım olan camiye haramdır.
Aa vallahi gormemisim lavantam :)Hic girme o topa ceylinim.. Samimi degilmissin ve butceni de sarsacak bi şeymiş.. Ne bileyim, ekmek parasi ister, yol parasi ister darda kalan ama seni sarsacak bi meblağ ile ne yapacakmis?
Kiz bu telefonu filan nasil sarj ediyor, sacma gelecek belki ama aklima geldi birden..Aa vallahi gormemisim lavantam :)
Isleri varmis ayni anda onuda halletmek icin gitmis ama isler umdugu gibi gitmemis daha cok lazim olmus. Benzin alacak parasi dahi kalmamis dedigine gore. O isleride halledip oyle gelecekmis geldigimde hallederim dedi ama bilemedim
Arabasi 6000 motor ve izmirden vana mi donecek 3000 nedir :)Aa vallahi gormemisim lavantam :)
Isleri varmis ayni anda onuda halletmek icin gitmis ama isler umdugu gibi gitmemis daha cok lazim olmus. Benzin alacak parasi dahi kalmamis dedigine gore. O isleride halledip oyle gelecekmis geldigimde hallederim dedi ama bilemedim
O rakami asla gondermem zaten. Bu arkadas dertlesecek durum oldugunda da bebi aramiato bir kac kere belki o kadar yakini yoktur diye de iyi tarafindan dusunmeye calisiyorum. Sanirim ufak bi miktar yollayacagim yine de yaziktir.İş yapmak ayrı bi mevzu, ama maddi anlamda yardıma ihtiyaç duyup bunu yakınlarından istemek yerine, samimi olmadığı birinden istemesi bence olayı açıklıyo. Ne insanlar gördüm cebinde 5 kuruşu yok diye, kaç kilometre yolu işinden evine dönebilmek için yürüyerek giden. Sizden istediği rakam bile saçma, bence kanmayın.
Get yat benceBir de adam toplama mi basladiinsan gercekten hayret ediyor
Cetesin ama bilmiyosun bu isleri :)Bir de adam toplama mi basladiinsan gercekten hayret ediyor
Çatladım öldüm gülmekten yarıldım yhaaaagerogeee cloneyyy de millete mail atiomus yolda kaldim kartim calindi mahsurum para yolla diye.
bende yollarim pasam dedim sonucta bi kahvenin kirk yillik hatri var
Insanlar gercek sanacak kiz, yarildim filan deyinceÇatladım öldüm gülmekten yarıldım yhaaaa
Ceylincim ben olsam o kadar isteyeceğini tahmin etmedim olanı gönderiyorum diyip 250 falan gönderirdim.
Samimiyet olmadan bunu isteyen devamını getirir.
Galiba kaziklanmak uzereyimKiz bu telefonu filan nasil sarj ediyor, sacma gelecek belki ama aklima geldi birden..
Ne olursa olsun 3bin istenmez ya, hele ki samimi olmadigin ve yeni tanistigin birinden.. Neresinden baksan sacma..
Iyi niyetlisin ne guzel ama bence verme kesinlikle.. Cok dardaysa ve mutlaka yardim edecem diyorsan da yol parasını ver, ailesi esi dostu kim ise onlarin yanina gitsin..
Ceylinimle olayi halletmemiz lazim, halen kararsiz..Get yat bence
Yhaaaa denilen bir cümleyi gerçek sanacak insansa , bırak ne sanarsa sansınInsanlar gercek sanacak kiz, yarildim filan deyince
Aynen kuzu, 100-150 lira yeterli, yol parasi olsun o da.. Sakın kendini zora sokma, bana guvenli gelmedi bu durum..Galiba kaziklanmak uzereyim
Cidden sarj falan nasil oluyor ne guzel yere degindin lavantam. Sanirim sirf yuz yuze bakacagiz diye 100 lira yollayacagim basimin gozumun sadakasi olsun derim ne yapalim artik
Begendigine goreYhaaaa denilen bir cümleyi gerçek sanacak insansa , bırak ne sanarsa sansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?