- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kiz sen bize yollasana 3000, bolusuruzUyuyan Adamdan Nefret PabucumunNicki @nooption NAVLEE @Mata Hari filan, soyulmaktan kurtardik seni
Kahve yanina 500 tl koyarsan gelirizTam kahve yapip dedikodu saatleri bana gore gelin kahve yapayim yanina cikilata alirim en guzelinden 3 bine
Fabrika kurarız ne almasıTam kahve yapip dedikodu saatleri bana gore gelin kahve yapayim yanina cikilata alirim en guzelinden 3 bine
O kadar paranizin olmadigini soyleyin.Merhaba hanımlar.
Yakin olmayan bir arkadasım borc para istedi benden ve ciddi anlamda sıkışmış. Baska bir sehirde mahsur kalmış diyebilirim 'yarın gonderirim ne kadar lazım' dedim ama rakam tahmin ettigimden baya fazla cikti. Su an o kadar yok ama karttan cekecegim avans olarak ve odemezse beni zorlayacak bir rakam. Daha 3 4 aydir tanistigim biri ve 3 kere falan oturduk bir yerde. Ne yapsam sizce?
Ah ne guzel olurduyakinimda olsan yapardim yerdik birlikte :)
bende gebe olabilirim (insallah) ismimin farkina vardirdin benimde canim cekti agzim sulandi yaAh ne guzel olurdu
Sen geceleri cok yorum yapma, acikmis oluyorum, hos olmuyor hem limon hem tarcin..
Ahahahah ceyizlik fincanlarimi cikarayim bari bence es degerde olur altinlaAltin kaplamali fincanda olsun o zaman, sen comertsin, aganin eli tutulmaz
Lokum cikilata kopuklu kahve ? Bence yeterli, anlastikKahve yanina 500 tl koyarsan geliriz
Ceylinin cikilata fabrikasi, ceylin ve melekleriFabrika kurarız ne alması
Elaleme uc bin bize kahve iyi olsun bakalim.Yol paramizi yolla en azindan :)Ahahahah ceyizlik fincanlarimi cikarayim bari bence es degerde olur altinla
Lokum cikilata kopuklu kahve ? Bence yeterli, anlastik
Ceylinin cikilata fabrikasi, ceylin ve melekleri
aynen vallahaKiz sen bize yollasana 3000, bolusuruzUyuyan Adamdan Nefret PabucumunNicki @nooption NAVLEE @Mata Hari filan, soyulmaktan kurtardik seni
Birincisini çok tuttumCeylinin cikilata fabrikasi, ceylin ve melekleri
Kız lavantaya ne olduElaleme uc bin bize kahve iyi olsun bakalim.Yol paramizi yolla en azindan :)
Ahahha alemsinizElaleme uc bin bize kahve iyi olsun bakalim.Yol paramizi yolla en azindan :)
Tamam yolla agi yol ssk hepsini yollaAhahha alemsinizboyle olmuyor o ama zorda kaldik derseniz tum maasi sayabilirim
Bu ara bende de var o durum. Zengin duruyoruz galiba.Ya boyle durumlarda ben de merhametli oluyorum birine verdim soyleye soyleye zor aldim.Birine az bir meblag kaptirdim verecem dedi vermedi.Birinde de daha gecen yildan beri duruyor umarim anlastigimiz sekilde oder artik.Yakinlar desen ayni.Para makinasi goruyor millet beni.Ben ne zorluklarla calisiyorum.
Kapildi kendisi baska konu sahiplerine artik :)Konu sahibi, kankam olur Musun???
6 ay icinde maasimda yukselme bekliyorum kanka kontenjanim o zaman acilacak hemen aliriz o zamanKonu sahibi, kankam olur Musun???
Aa uyumustur diyecektim banlanmisKız lavantaya ne oldu
Evet ya ne güzel laflıyorduk ne oldu şimdiAa uyumustur diyecektim banlanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?