borç nası istenir?:(

Utanma canım borcunu vermek istemeyenler utansın ! aslında hiçbirşey açıklamak zorunda değilsiniz ama uzatmadan versin istiyorsan çok acil paraya ihtiyacımız var lütfen uzatmadan 1 haftanın içinde paramızı kendiliğinizden geri verin ve tekrar beni istetmek zorunda bırakmayın ! Biz böyle yapmıştık akşama asık suratıyla paramızı vermişlerdi yoksa zor alırdık sizde yumuşamadan açık net konuşun Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

En sinir olduğum durumlardan biri bende asla isteyemem borc verdiğim parayı .. Ama enayi görüp kullanan çok boyle ..

Bu devirde kimseden ne borç istenir ne de borç verilir..

Borç verirsin geri isteyemezsin, Borç alırsın gezip tozduğun yediğin içtiğin göze batar...

bugunde aramadılar hafta bitti ses yok
Canim sen o parayı unut..
Bi benzeri başımıza geldi..
Babam aradı istedi..
Aa biz kapatmamistik onu dedi,hanıma bi sorayım dedi...
Öylee kaldı...
Biz hala akıl erdiremiyoruz..
Nasıl bi kafadalar,anlayamıyor insan gerçekten..

çok sevdigim güvendigim insanlar, benım kırılma noktan olacak ödemezlerse

siz mesaj yazdınız borcu hatırlatmak için size ne mesajla nede arayarak geri dönmediler mi?eğer öyleyse ikinci bir mesajla geçen hafta yazdığım mesajı görmediniz herhalde ,bana geri dönmediniz gibi bir mesaj yollayın.bakalım buna cevap gelecek mi

Böyle yapacağınızı bilseydik asla borç morç vermezdik mesaj yazıyorum cevab bile vermiyorsunuz ne yani size iyilik yaptık borcumuzu isterken kötümü olduk yazık ?diye yazın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…