- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
- 373
- Konu Sahibi missfibbonacci
-
siz istedınız mı
yok isteyemedik. yüzümüz tutmuyor kı çekınıyoruz.
merhabalar..ilk atandıgım zaman bana gurbette yarımcı olan cok sevdıgım aıle benden 1 yıl önce borç aldılar.. şimdi lafı bile yok arkadaşlar nası paramı isteyecegım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz
Canim soyleyin bence gecistirmisler anlasilan :/ Ama az miktar degil yani sıkıstiginizi eger durumunuz uygunsa eger geri odeyebilirmisinI de bence ama cok uzatmissin arayi yani keske 4 5 ay sonra isteseydin :/ Hediye gibi gormus olabilir mi sence bu miktari
Canim soyleyin bence gecistirmisler anlasilan :/ Ama az miktar degil yani sıkıstiginizi eger durumunuz uygunsa eger geri odeyebilirmisinI de bence ama cok uzatmissin arayi yani keske 4 5 ay sonra isteseydin :/ Hediye gibi gormus olabilir mi sence bu miktari
bana borç verırmısın dedı hedıye gibi olamaz çünkü bunları konusamam bıle ınanın evıne her gıttıgımde hedıyesız gıtmedm annemı bile göturmedıgım lüks resturantlarda yemek yedık aılecek atanmamı kutladık ınanın çokta sevıyorum ama bı yandanda seytan mı durtuyo bılmıyorum evlenınce bir suru borcum var sıkıstıgım halde isteyemıyorum onlardadanda tık yok
Araba alıcam para lazım diyebilirsin. İhtiyaç oldu vs va bi yalan uydurucan. Vermezlerse kavga çıkarıcan.
arabamızın modelini yükselticez de 1500 tl borç verir misiniz bana de bence?
onlar da öyle yapmamış mıydı
evet öyle dedıler ama bende borç seklınde istesem ayıp olmaz mı bilemdem zeyınagacı
Konu sahibi yüzsüz ol, iste borcunu. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyenin iki yüzü kara demişler.. En azından iste, gerçek yüzlerini gör..
Benim de 3 yıl oldu hala odenmeyen alacaklarim var. Böyle olunca insani zor zamanlar da seyirci kalmaya mecbur birakiyorlar. Ki benim ki de araba almak icin alinmis bir paraydi.
[/Q
üç yıl olur benimde bende böyle olursam
Senin çekinmene gerek yokki kendi paranı istiyorsun. Paraya ihtiyacım var borçlarım var de iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?