• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

borç nası istenir?:(

missfibbonacci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
190
61
98
38
merhabalar..ilk atandıgım zaman bana gurbette yarımcı olan cok sevdıgım aıle benden 1 yıl önce borç aldılar.. şimdi lafı bile yok arkadaşlar nası paramı isteyecegım bilemiyorum yardımcı olurmusunuz

evlendım düğünüme geldiler başka ilden sagolsunlar..belki düğün zamanı verırler dedım ama düğün gectı tık yok:

hayr yenı atanmıstım çok mutluydum borç istedıler ben direk ne kadar dedım hemen hesap no istedım çünkü ğüvenım tam oldugu için ve çokta sevıyorum onları

o ilden başka yere atandım.. 1 senedir ne haldeler bilmiyorum öyle sıkıntıda degiller onu biliyorum ama benımde ihtiyacım var istesem nası derım ne derım dıyorum çok utanıyorum..

ya illa demek mi lazım düğünü eşimle ikimiz yaptık bi sürü yere borcumuz var gununu gecirmeden verıyorum kurban bile kesemedık borcumuzdan..ama veremedık borcumuzda var demedıler

bizim de var o sekılde bırıne borç verdık. 1 seneye yaklasıyor. borcunu ödemedıgı gıbı face de goruyoruz. bol bol yıyıp içip gezıyor. ohhh ne ala memleket. birileri çalışsın birilerı de yesin böyle.

Back
X