Borç Nedeniyle Anne İle Aynı Ev

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin :(

Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin :KK43:
canim bence annen gelip sizde kalmali çünkü kizin daha küçük birinin bakmasi lazim kaynanan bakmak istememis e yabancı biri olacağına kendi annen gelip baksin hem icin rahat olur hem de kizin zorlanmaz tanidik biri olunca yaninda borç varsa senin calisman sart cunku esinle annenin arasi kotu olsa bile çocuğunuz icin idare edecek eşin mecbur

Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin :KK43:
Arada nefret varsa olmaz gibi.

canim bence annen gelip sizde kalmali çünkü kizin daha küçük birinin bakmasi lazim kaynanan bakmak istememis e yabancı biri olacağına kendi annen gelip baksin hem icin rahat olur hem de kizin zorlanmaz tanidik biri olunca yaninda borç varsa senin calisman sart cunku esinle annenin arasi kotu olsa bile çocuğunuz icin idare edecek eşin mecbur
O da öyle diyor da annem bazen beni bile çıldırtiyor :)

Anneniz bunu kabul edecek mi haberi var mı bu düşünceden? Tamamen evini eşyalarını bosaltıp sizinle mi yasamaya başlayacak?
Ne kadar süreliğine birlikte yasayacaksınız ve eğer belirli bir süre içinse 3 5 yıl gibi anneniz tekrar kendine ev kurmak zorunda mı kalacak?
Sizin mesleğiniz nedir hemen bi is bulabilecrk misiniz?

Bence çok mantıklı, hem annen için hem senin için hem de çocuk için iyi olur. Kv damat arasında ne gibi bir sorun olacak ki, annen eşinin her şeyine karışmıyorsa.
Annem karismazda biraz eşimle karakterleri ters işte sorun olacak diye düşünüyorum ve korkuyorum

Bence çok mantıklı bi fikir sunmuş eşin,
Çocuğa Kv bakmasındansa kendi annen baksın daha iyi.
Birlikte yaşama olayına gelince annene büyük iyilik yapmış olursun kadın kirasını zor ödüyormuş zaten. Sende çalışacaksın yemek temizlik annen yapar büyük ihtimalle böylelikle sana da kolaylık olur.
Şahsenn Annem bu durumu kabul ediyorsa bende kabul ederdim.

Sabahtan akşama işte olacak zaten eşin
Ne kadar karşılaşacaklar ki
Çok çok ayrı odalarda takılırlar hafta sonları:KK53:
Annen kabul ederse hemen atla

Mecburiyetten birbiriyler birlikte yaşamak zorundalar.Bir zahmet anlaşsınlar yani koskoca insanlar.

Olmaz bu iş.yarin bir gün çok arada kalırsın.o ona bir şey ima eder.digeri buna laf söyler. Huzurun daha da bozulur.

Hadi diyelim anneniz kabul etti evi eşyasını kısaca düzenini dağıttı geldi.Çocuğunuz şimdi 1,5 yaşında ama kreş yaşı geldiğinde ne yapacaksınız? Zaten esinizle anlasamiyolarmis. Çocuk biraz büyüyünce esiniz annenizi istemezse kadına evi ayıralım çocuğu anaokuluna veriyoruz biz mi diyeceksiniz?
Bence eşiniz günü kurtariyo.sorun yaşamak istemiyorsanız hiç girmeyin böyle birşeye.anneniz gündüz gelip baksa olmaz mı? Aynı ev biraz zor olur sizin için yıpratıcı olur gibi geldi bana

Mantıklı ama sevgi olmayınca saygıda zor olur tahammulde zor olur. Anneniz bi yerden sonra esinizin gözüne batar siz arada kalırsınız olan ilişkinize olur

Back
X