Borç Nedeniyle Anne İle Aynı Ev

Teklif elinizden gelmiş kabul ediyor demek ki maddi olarak rahatlarsınız anneniz de sizde ama teyze kabul ederse eşyalarını dağıtmasın parasını da biriktirsin ilerde lazım olur

Dikkatimi konudan cok yorumlar cekti.
Anne yerine kv olsaydi ayni durumda...
Birlikte yasayin yorumlari gelirmiydi acaba
Buyuk sikinti yasarsiniz olan size olur anne ile es arasinda kalarak.
Aynen. Anne olunca farklı kaynana olunca yorumlar degisiyo. Ama evliyseniz annenizde olsa eve gelen olmuyo.Helede arada anlaşmazliklar varsa olmaz birlikte yaşamak olmaz. Zaten konu sahibi bile kendine guvenemiyo annesiyle ayni evde huzurunun bozulacağını dusunuyo.

Geçinmek çok zor... hele ki, burda herkes zorda. Ben kvde bile olsa idare edin derim. Sadece eşim ve oğlumla yaşıyorum. Onlara bile bazen tahammül edemiyorum. Ailem de, yaşadım. Zorlandık, kedim vardı, ama zamanla alıştık. Kedimle sığamadığım eve ardımdan kedi bile aldılar. Insanlar herşeye alışıyor, sorunlu çok sivrilen biri yoksa. Biraz törpülememeliler. Geçinmek çok zor.

Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin :(
Ayni ev kimin ailesinden biriyle olursa olsun=olusacak sorunlari goze alinirsa oturulabilir..

Madem kirada size cok yakin kucuk bir eve kiraya ciksa, gunduz gelip cocugunuza baksa yemek yapsa hep beraber yeseniz.. evde de cok masrafi olmaz boylece siz de kirasini arti biraz harclik verirsiniz olmaz mı??

Anneniz gelip baksın. Zaten evde olmayacaksınız gündüz. Eşiniz de mecbur dayanacak başka çare yok.

Dikkatimi konudan cok yorumlar cekti.
Anne yerine kv olsaydi ayni durumda...
Birlikte yasayin yorumlari gelirmiydi acaba
Buyuk sikinti yasarsiniz olan size olur anne ile es arasinda kalarak.
Kesinlikle ama kv ve gelin daha çok vakit geçiriyor birlikte, anlaşmaları daha zor. Benim annem gelir 1 ay kalır, eşimle çok fazla sohbetleri olmaz yani eşim çok saygılıdır çok iyidir anneme karşı ama birlikte çok fazla paylaşımları olmaz. O yüzden kv (kız annesi) ile damat arasında çok problem olmaz gibi.

Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin :(

Ev ev üstüne gercekten cok zor.
Hele ki birbirinden nefret eden 2 insan...

Bence esin cok bunalip cikmaza girdiyse yine de senin annenden once kendi annesinde sansini bir kere daha denesin. Anne cok zordayiz 1 sene kadar idare et durumu toparlayalim sonra krese veririz gibi...

Baska kardesleriniz var mi bilmiyorum ama anne evi kapatip size yerlesirse mesela diger kardesler sizin eve anne evi muamalesi yapacak. Bu sefer esiniz rahatsiz olabilir.

Benim annem de biz de yasiyor. Mesela bayram sabahi bizde kahvalti var. Ablam abim yegenlerim... kesin kuzenlerimden de gelen olur. Daha da gelen giden bitmez. Esim evde dinlenmek istese bayramda zitlik cikar mesela.

Anne evi kapatip geldiginde bir daha da gitmesi pek mumkun olmaz. Bastan esya almak vs kolay mi?

Bence esiniz kendi annesini biraz daha ikna etmeye calissin. Sizin veya torun icin degil oglu cok sıkıstıgı icin kabul edebilir belki. Sen destek olmadigin icin shellshockun annesine el acmak zorunda kalicam bir yil idare et falan dese etkili olmaz mi acaba

Birbirlerinden nefret ediyorlarsa hayatta olmaz o iş. Hergün evde bir sorun çıkar.

Annen ve senin için iyi bi durum lakin birbirlerini sevmiyorlarsa bir gün olmasa ikinci gün mutlaka çatlak verirler arada kalirsiniz canınız sıkılır annenin durumuna da cok üzüldün allah yardımcısı olsun

Kesinlikle ama kv ve gelin daha çok vakit geçiriyor birlikte, anlaşmaları daha zor. Benim annem gelir 1 ay kalır, eşimle çok fazla sohbetleri olmaz yani eşim çok saygılıdır çok iyidir anneme karşı ama birlikte çok fazla paylaşımları olmaz. O yüzden kv (kız annesi) ile damat arasında çok problem olmaz gibi.

Buna katiliyorum lakin ayni evin icerisinde ister istemez, kahvaltida, aksam yemeginde, bayramda seyranda, dugunde vs surekli birlikte olacaklar ve birbirlerinden hoslanmiyorlar.
Keske her cift, nisanlilik donemindeki gibi kv lerle sevgili saygili olabilse.
Sevgiler.

Olmaz. Herkes kendi göbeğini kendi kesmeli. Düşünce yapınız yanlış. Yağınızda kavrulmayı öğrenin...

Back
X