- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Yanlışı zaten eve ortak araba alarak yapmışsın.
Kendimden biliyorum yarın bir gün o araba ailene ait olacak ve sen buraya konu açacaksın.
Arabamı bana vermiyorlar diye.
Bir iki kavga ettin mi herkes haddini bilir :)
Daha napacakmissiniz?1500le ev gecindirenlerin fotosentez ya da deri solunumu yaptigindan supheleniyorum ben sahsen. He he deyin gecin annenize. Allah yardimciniz olsun
Araba zaten evin olacak ailemize aldık zoruma giden de bu ya bi teşekkür Sadece en başından beri babamın sanki yıllardır yiyip içip gezen borç takan o değilmiş gibi kendi almış havalarında gezinmesi yada yaptıgım şeyin küçük görülmesi
Abiniz iyi maaş alığı halde keşke arabaya ortak olmasaydınız. Kendileri seni okutmamışlar araba aldırmaya utanmıyorlar da kalkıp laf söylüyorlar. Boşverin takmayın. 1.500le ev geçindiren falan da kalmadı beş on sene önceydi o. Ailen 2020de olduğumuzun 5 litrelik yağın 78 tl olduğunun farkında değil herhalde
Ayri eve cikma sansiniz var mi araba borcu bitince?Daha ne yapılır bilemedim ayda en fazla 300 lira alışverişim olur ama yemeyip içmeyip onlara çalışcam galiba çünkü ben genç değilim ve benim ihtiyaclarım olamaz
Bana da aynısını yapmaya çalıştışar baktım olacak gibi değil vermedim para falan kenara atmıştım düğünde param yok diye sızlarken eşyamın birazını kendin alabildim en azından. Kimseye boyun eğmeyin. Düğün yaparken de laf yapar aileniz. Biriktirecekseniz de onlardan gizli biriktirin ki 500 tl ile de ne birikir bilmiyorum. Ben çalışırken sigara paramdı sadece o para. Siz yine geçimli insansınız.Evet abimle aramızda yaklaşık 5 bin fark var yani onun harcadıgı bin lira ona koymaz eve de harcar benden de onu bekliyolar okadar doluyum ki böyle zamanlarda yapamadıkları herşey aklıma geliyo ve kin kusuyorum resmen
Ayri eve cikma sansiniz var mi araba borcu bitince?
Bana da aynısını yapmaya çalıştışar baktım olacak gibi değil vermedim para falan kenara atmıştım düğünde param yok diye sızlarken eşyamın birazını kendin alabildim en azından. Kimseye boyun eğmeyin. Düğün yaparken de laf yapar aileniz. Biriktirecekseniz de onlardan gizli biriktirin ki 500 tl ile de ne birikir bilmiyorum. Ben çalışırken sigara paramdı sadece o para. Siz yine geçimli insansınız.
Zamanında aldığım maaşı son kuruşuna kadar harcar, otobüse binemeyip eve kadar yürürdüm.
Her sabah akşam 1 saat gidiş geliş yolunu.
Ailem dedim canlarım dedim senin gibi borçlarını öde, onu yap bunu yap.
Düğün zamanı 1 çay kaşığı almadan gelin ettiler beni.
Ve ben kendim okudum yıllardır da çalışıyorum gerisini sen düşün.
Hep öyle olur, kız çocuğu asla yaranamaz. Erkek harcasa göze batmaz, kızın kendi çalışıp harcadığını bile boğazına dizerler. Erkek eve katkı yapmasa, el atmasa bile aslan oğlumdur, kızın canı bile çıksa görevi olur. Hazır paranızı da kazanıyorsunuz zırnık koklatmayın, evet para benim ben kazanıyorum ben harcıyorum diyin geçin kenara.
Ya zaten okadar doluyum ki yıllarca paramız yok diyip bi dershaneye bile göndermediler sonra sen okumadın sen yapamadın oldu abime varını yogunu verdiler lise mezunu hemşireyim 17 yaşımda mezun oldum ozamandan başladılar işe gir işe gir gerçekten şuan çalışmasam ekmek vermezler çalışıyorumda evde huzurum yerinde yoksa çalışmazken 3 tane kazak beğendiysem içinden birini seçerdim şimdiki gibi para harcamak fln nerdeee daha 16 yaşımda staj yaparken babamın ödemediği elektirği suyu öderdim ama nankörler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?