Borç verme,Sosyal Yardım

Çocuk parası dul maaşı elektrik gıda yardımı sosyal yardım veriliyor sen iyi niyetli olduğun için seni kullanıyor bence 1 yada 2 kere istenir ama sürekli sürekli istenmez belki durum yok ben olsam ilişkiyi keserdim iyi niyetli deyil

E devlet üzerinden sosyal yardıma başvursun hiçbişey çıkmasa bile aylık 1400 tl + elektrik yardımı çıkıyor

Aslında kırmadan yazdım,bana bu tarz sorunlarından bahsetme artık çünkü elimden birşey gelmiyor rahatsız oluyorum diye.Ama artık ilişkiyi kesmeye gidecek çünkü gerçekten çok rahatsız oluyorum

Ama ağır geliyormuş temizlik işi…
şu cümleyi duyduktan sonra hayatta yardım etmezdi. kadın sizi kullanıyor resmen. sizde niye para gönderiyorsunuz. kesin irtibatı. çalışsın. alıştırmışsınız rahatlığa resmen.

Aslında kırmadan yazdım,bana bu tarz sorunlarından bahsetme artık çünkü elimden birşey gelmiyor rahatsız oluyorum diye.Ama artık ilişkiyi kesmeye gidecek çünkü gerçekten çok rahatsız oluyorum
Seni kullanıyor devam ederse engelle insanları sıkboğaz etmeye gerek yok

şu cümleyi duyduktan sonra hayatta yardım etmezdi. kadın sizi kullanıyor resmen. sizde niye para gönderiyorsunuz. kesin irtibatı. çalışsın. alıştırmışsınız rahatlığa resmen.
Haklısınız ben bile şu anda çalıştığım işte çok yoruluyorum temizliğe gitsem iki dakika dikelmeye vaktim olur ama işte buna bile fırsatım yok

Ağır gelir tabi, biri çalışıp çalışıp eline sayıyor parayı niye çalışsın? Eski kocasının vermediği nafakayı siz veriyorsunuz bir bakıma. Adapte oldum derken hangi ülke? Avrupa'daysanız devletin bu tür durumlar için tam destek olduğunu biliyor olmanız lazım. Kaldırımdaki çöpleri, bırak toplatmayı yalatırlar adama gene de o nafakayı ödettirirler haberiniz olsun. Kadın kendi kişisel kullanımına istiyor parayı.
Kocanıza haksızlık olmuyor mu böyle gizli gizli elaleme para vermek? Gizli saklı yaptığına göre başka bir iş mi var bunun arkasında deyip sizi suçlasa haksız mı olur?

Düzgün karakterli bir kadın o merdiveni siler, mecbursa tuvaleti temizler alınteriyle kazanır, arkadaşını da zor durumda bırakmaz. Borç alsam uyku uyuyamam ödemesini geciktiririm diye.

Artık eşime söyleyemiyorum yazınca doğru anlatamamışım,eşimin haberi var sadece arkadaşlara yönlendirmemden haberi yok.Eşime söyleyemiyorum derken para istediğinde söyleyemiyorum.Ben Avrupadayım dilimi geliştirmek için alakasız işlerde çalıştım,çalışmaya devam ediyorum.Yoksa çok şükür çalışmasamda olur maddi yönden.Haklısınız bende gerekirse çalışırken boş olduğum günlerde gider temizliğe öderdim borcumu

Arkadaşınıza söylediniz mi?
Sonra söylerim vs demeyin şu an istiyorsa cevabını verin

Kimseye sakın yönlendirmeyin, milletin parasını pulunu çarpmasına aracı olmayın. Biri gider sizi şikayet eder para topluyorlar diye. Bu kadın çatır çatır nafakasını, kira-çocuk yardımını alıyor ayakta uyumayın artık. Dilinizi geliştirmişsiniz açıp okusanıza kanunları. Çocuğuna nafaka vermeme hakkı var mı bir babanın veya çocuğuyla tek yaşayan maddi durumu olmayan kadınlara devlet ne yardım yapıyor araştırın biraz.
Kusura bakmayın da pek adapte olmuşa benzemiyorsunuz. Haraca bağlamış kadın sizi.

Haklısınız ben bile şu anda çalıştığım işte çok yoruluyorum temizliğe gitsem iki dakika dikelmeye vaktim olur ama işte buna bile fırsatım yok
Siz yurtdışında olduğunuz için size havadan para yağıyor zannediyor.

Devlet yardım ediyor arkadaşınız yalan söylüyor hatta 2 hafta önce ATM de para çekme sırası beklerken yardım parası çekenler vardı hatta kendi aralarında konuşuyorlardı TC kimlik nosuna göre çekiliyor diye oradan duydum bende.

Aylık para alabilir,kış gelince kömür de veriyor gıda yardımı,çocuk için kırtasiye yardımı alabiliyor.

Ayrıca nafaka ödemiyor diye birşey yok verecek icraya o zaman görür ödüyor mu ödemiyor mu çünkü hapis cezası var 3 ay di sanırım hapise girmemek için öder.

Temizliğe bile gitse bugün en uygunu tüm gün 600 olmuş günlük 600 lira alacak.

Siz yurtdışında olduğunuz için size havadan para yağıyor zannediyor.

Devlet yardım ediyor arkadaşınız yalan söylüyor hatta 2 hafta önce ATM de para çekme sırası beklerken yardım parası çekenler vardı hatta kendi aralarında konuşuyorlardı TC kimlik nosuna göre çekiliyor diye oradan duydum bende.

Aylık para alabilir,kış gelince kömür de veriyor gıda yardımı,çocuk için kırtasiye yardımı alabiliyor.

Ayrıca nafaka ödemiyor diye birşey yok verecek icraya o zaman görür ödüyor mu ödemiyor mu çünkü hapis cezası var 3 ay di sanırım hapise girmemek için öder.

Temizliğe bile gitse bugün en uygunu tüm gün 600 olmuş günlük 600 lira alacak.

Canım arkadaşım Türkiye’de yaşıyor.Ben yurt dışındayım,Burada olsa biliyorum devlet ev kirasını bile ödüyor

Canım arkadaşım Türkiye’de yaşıyor.Ben yurt dışındayım,Burada olsa biliyorum devlet ev kirasını bile ödüyor
Kimsesi yok mu sizden baska?
Ailesi yok mu?
Taşıma suyla degirmen dönmez ki. Siz yurtdışındasınız size koymaz diye düşünüyor muhtemelen ama ev işine gidemem demesinden sonra ben ihtiyaç sahibi olduguna inanmadım şahsen. Hele birde çocuk var arada,anne olunca nasil onu yapamam,bunu yapamam diyebiliyor aklım almadı.
Bence "eşim bu durumdan rahatsiz oluyor artık sen avukatla görüş nafaka için,birde sosyal yardıma başvur bir şekilde cözmeye calış"deyip cekilin aradan.

Buraya konu açmam çok iyi oldu,çünkü vicdan yapıyordum ama hepiniz çok haklısınız,kendi huzurumu kaçırmaya izin vermeyeceğim artık.

inşallah bu süre zarfında yine göndermediniz
kesin ve net bir şekilde artık yardım edemeyeceğinizi söyleyin..
net konuşmazsanız bu böyle devam eder
bize de yazın

Buraya konu açmam çok iyi oldu,çünkü vicdan yapıyordum ama hepiniz çok haklısınız,kendi huzurumu kaçırmaya izin vermeyeceğim artık.
Arkadaş olabilir miyiz?Çok tatlıyımdır.Beraber gezeriz,eğleniriz,siz ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…