- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Borç vermekten de almaktan da nefret ederim birisi ile aranıza para girince eskisi gibi olmaz artık. Keşke baştan hayır deseydiniz. Bence çok zor durunda olmadıkça sağlık vs gibi , borç istenmemesi lazım bu parayı isteyecek üstüne daha fazla isteyecek yuzsuzlukte olan , Aralık ayında vericem diye geniş bir zaman dilimi verip sizi huzursuz eden üstüne de öyle bir borç yokmuş gibi normal davranan bir insandan boşuna incelik beklemeyin açık açık sorun Aralık ayında demiştin tam gününü söyler misin ben senin lafına göre ödeme ayarladım zor duruma düşmek istemiyorum de
Alırken de sözde utana sıkıla almıştı ama arkasından tekrar isteyince o utanmalar numaraydı galiba...Bir de 2.defa istemesine getek yoktu, bi ben değilim kardeşim dediğim insanlar var diyordu sonucta..
Şimdi de konuşmuyor 3 gündür...Sebebi de evimdeki bi tanirat için usta bulmuştu..Bana dedi ki paranın cogunu iş bitmedrn verme...sonra aradı ustaya şu kadar gönderecekmişsin istedi...soylediği miktar cogu ediyor...hani dedim cogunu verme demiştin, zaten sinir ettiler düzgün iş yapmıyorlar,zaten bi miktar verdim, iş bitince gerisini vereyim dedim...o gün de sinirliydim çünkü usta mutfağı komple toz içinde bırakmıştı, lavaboya harç dökmüş yani sesim biraz yüksek cıktı konusurken....Bu da ben neyin azarını yiyorum artık karısmıyorum deyip tamamen küsüp ortadan kayboldu