- Emoji Skoru
- 10.202
- Puanlar
- 123
Suriyeliler gibi apla apla diye dolanıyor onlar daAy bu z kuşağı niye sürekli abla diyor herkese hadi yürü git işine zarınla ilgilen sen
Hanım-bey demek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suriyeliler gibi apla apla diye dolanıyor onlar daAy bu z kuşağı niye sürekli abla diyor herkese hadi yürü git işine zarınla ilgilen sen
Bence işte annen hastaysa kendi akrabalarından al de kanıtla mesajlar falan varsa davam açacağım vermezsen diyin bence korkup verir,vermezse de gerçekten dava açınBütün birikimimi verdim![]()
İçinden çıkamadığım,hem maddi hem manevi olarak sömürüldüğümü hissettiğim bir durumdayım, akıl akıldan üstündür diyerek size yazmak istedim.Eski sevgilim benden 1sene önce 50 g altın olarak borç aldı.O zaman aramız iyiydi.Daha sonra ayrılık girdi araya o sürekli borcu erteledi.En son "Annem kanser oldu,ilaçlar yurt dışından geliyor, çok mutsuzum,ödeyemeyeceğim" diyerek işin içinden çıktı.Ama bakıyorum sosyal medyada, düğünlerde,orada burada başkalarıyla gayet mutlu geziyor.Bir başkasıyla ilişkisi de var.Muhtemelen annesinin hastalığını da borcun üstüne yatmak için bahane ediyor "ya doğruysa?" diyor,vicdan yapıyorum.Kendime kızmaktan kendimi yiyorum.Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Aranızda benzer bir bu tür manipülasyonlarla başa çıkan var mı?
İçinden çıkamadığım,hem maddi hem manevi olarak sömürüldüğümü hissettiğim bir durumdayım, akıl akıldan üstündür diyerek size yazmak istedim.Eski sevgilim benden 1sene önce 50 g altın olarak borç aldı.O zaman aramız iyiydi.Daha sonra ayrılık girdi araya o sürekli borcu erteledi.En son "Annem kanser oldu,ilaçlar yurt dışından geliyor, çok mutsuzum,ödeyemeyeceğim" diyerek işin içinden çıktı.Ama bakıyorum sosyal medyada, düğünlerde,orada burada başkalarıyla gayet mutlu geziyor.Bir başkasıyla ilişkisi de var.Muhtemelen annesinin hastalığını da borcun üstüne yatmak için bahane ediyor "ya doğruysa?" diyor,vicdan yapıyorum.Kendime kızmaktan kendimi yiyorum.Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Aranızda benzer bir bu tür manipülasyonlarla başa çıkan var mı?
Evet mesajlar duruyor.Hep ödeyeceğini söylüyor ödeme günü gelince hastalık gibi bahaneler sunuyor.Dava açmayı ben de düşündüm ama annesi gerçekten kanser mi diye emin olamadım. vicdan karmaşası yüzünden adım atamıyorum.Geçmiş mesajlar duruyor mu? Altınları fiziki mi verdin yoksa bankadan havale gönderim mi?
Ben yerinde olsam avukata giderdim. Altın borcu altın borcudur. Avukata pay verirsin, açar davayı. Haciz maciz borcunu alırsınız. Ama önemli olan kanıt. Mesajlar duruyorsa, evet senden 50 gram borç aldım diye mesajlar varsa ödemesi şu zamanaydı gibi şeyler o zaman sıkıntı olmaz.
Ay bu zar manyağı ceza almıştı gene gelmişAy bu z kuşağı niye sürekli abla diyor herkese hadi yürü git işine zarınla ilgilen sen
Evet mesajlar duruyor.Hep ödeyeceğini söylüyor ödeme günü gelince hastalık gibi bahaneler sunuyor.Dava açmayı ben de düşündüm ama annesi gerçekten kanser mi diye emin olamadım. vicdan karmaşası yüzünden adım atamıyorum.
Kanser olan onun annesi çalışsın bulsun bir şekilde annesini tedavi ettirsin. Bu sizin sorumluluğunuzda bir konu değil niye vicdan yapıyorsunuz?Evet mesajlar duruyor.Hep ödeyeceğini söylüyor ödeme günü gelince hastalık gibi bahaneler sunuyor.Dava açmayı ben de düşündüm ama annesi gerçekten kanser mi diye emin olamadım. vicdan karmaşası yüzünden adım atamıyorum.
Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.
Müge anlı ya git.Adam bariz dolandırmış.Adama çat diye tüm birikimi vermek nasıl bir yoksunluk???? adamı elinizde tutmak için altın vermişsiniz hele nazlı nazlı istemeniz akıllara zarar hakikaten sen bu yaşa kadar nasıl geldin??? Resmen evlilik vaadiyle dolandırılmışsın.....Evet mesajlar duruyor.Hep ödeyeceğini söylüyor ödeme günü gelince hastalık gibi bahaneler sunuyor.Dava açmayı ben de düşündüm ama annesi gerçekten kanser mi diye emin olamadım. vicdan karmaşası yüzünden adım atamıyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim adam onu terk etmesin diye yanlız kalmaktan korktuğu için altını verdi.Burada aklı başındaki hiç bir kadın kendisinden durup dururken 50 gram altın isteyen adamı yanında tutmaz....Su kafadan çıkın. Bu kafada olduğunuz için sırf yalnız kalmamak uğruna borç vermişsiniz zaten. Yoksa borç istediği an buz gibi sogumaniz gerekirdi. Olan olmuş artık bundan sonra aynı hatayı yapmayin.
Yeni sevgilisine hiçbir derdini anlatamıyormuş.Sadece sana anlatabiliyorum diyor.Kızın annesinin kanser olduğundan bile haberi yokmuş.Bence acil paraya ihtiyacım var borcunu öde bir şekilde benden aldığın gibi yeni sevgilinden de alabilirsin de. Yokuş yaparsa o zaman yazışmaları avukata vereceğim deyin. 50gr vereceksiniz o da keyfine bakacak ne güzel dolandırıcılık.