• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç,yalan hastalık,manipülasyon

Tutturmuş insanlar bir manipülasyondur gidiyor. Kendi mantıksız ve akıl danışmadan öylesine davranışlarına kılıf uyduruyorlar. Bilmiyorsan bir bilene danış demişler. 50 gram altın az bir para değil. Dün 24 ayar gram altın 6700 idi. Hesaplayın.

Israrlar sürekli borcunuzu isteyin. Çekinmeyin. Elinizde mesaj varsa, mesajlaşmışsanız ve borcunu kabul etmişse onu dava etmekle tehdit edin. Hatta önce güzelce borcunuzu talep edin. Mesajlaşın. Mesajda borcunu kabul etmesine odaklanın. Size olan borcunu kabul etsin. Ödeme talep edin. Ödemeyeceğim diyorsa onu dava edeceğinizi kesin bir dille söyleyin. Sağda solda kıyıda köşede altınım da altınım diye ağlayarak bu sorunu çözemezsiniz. Kimse de size o altını kendi rızasıyla geri vermez. Dava açın.

İçinden çıkamadığım,hem maddi hem manevi olarak sömürüldüğümü hissettiğim bir durumdayım, akıl akıldan üstündür diyerek size yazmak istedim.Eski sevgilim benden 1sene önce 50 g altın olarak borç aldı.O zaman aramız iyiydi.Daha sonra ayrılık girdi araya o sürekli borcu erteledi.En son "Annem kanser oldu,ilaçlar yurt dışından geliyor, çok mutsuzum,ödeyemeyeceğim" diyerek işin içinden çıktı.Ama bakıyorum sosyal medyada, düğünlerde,orada burada başkalarıyla gayet mutlu geziyor.Bir başkasıyla ilişkisi de var.Muhtemelen annesinin hastalığını da borcun üstüne yatmak için bahane ediyor "ya doğruysa?" diyor,vicdan yapıyorum.Kendime kızmaktan kendimi yiyorum.Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Aranızda benzer bir bu tür manipülasyonlarla başa çıkan var mı?

Geçmiş mesajlar duruyor mu? Altınları fiziki mi verdin yoksa bankadan havale gönderim mi?

Ben yerinde olsam avukata giderdim. Altın borcu altın borcudur. Avukata pay verirsin, açar davayı. Haciz maciz borcunu alırsınız. Ama önemli olan kanıt. Mesajlar duruyorsa, evet senden 50 gram borç aldım diye mesajlar varsa ödemesi şu zamanaydı gibi şeyler o zaman sıkıntı olmaz.

İçinden çıkamadığım,hem maddi hem manevi olarak sömürüldüğümü hissettiğim bir durumdayım, akıl akıldan üstündür diyerek size yazmak istedim.Eski sevgilim benden 1sene önce 50 g altın olarak borç aldı.O zaman aramız iyiydi.Daha sonra ayrılık girdi araya o sürekli borcu erteledi.En son "Annem kanser oldu,ilaçlar yurt dışından geliyor, çok mutsuzum,ödeyemeyeceğim" diyerek işin içinden çıktı.Ama bakıyorum sosyal medyada, düğünlerde,orada burada başkalarıyla gayet mutlu geziyor.Bir başkasıyla ilişkisi de var.Muhtemelen annesinin hastalığını da borcun üstüne yatmak için bahane ediyor "ya doğruysa?" diyor,vicdan yapıyorum.Kendime kızmaktan kendimi yiyorum.Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.Aranızda benzer bir bu tür manipülasyonlarla başa çıkan var mı?

Geçen yıl ocakta altın 3400 küsürdü, hadi 3500 olsun gramı, şuan 7 bin diyelim. 350 alacağın var

Geçmiş mesajlar duruyor mu? Altınları fiziki mi verdin yoksa bankadan havale gönderim mi?

Ben yerinde olsam avukata giderdim. Altın borcu altın borcudur. Avukata pay verirsin, açar davayı. Haciz maciz borcunu alırsınız. Ama önemli olan kanıt. Mesajlar duruyorsa, evet senden 50 gram borç aldım diye mesajlar varsa ödemesi şu zamanaydı gibi şeyler o zaman sıkıntı olmaz.
Evet mesajlar duruyor.Hep ödeyeceğini söylüyor ödeme günü gelince hastalık gibi bahaneler sunuyor.Dava açmayı ben de düşündüm ama annesi gerçekten kanser mi diye emin olamadım. vicdan karmaşası yüzünden adım atamıyorum.

Ay bu z kuşağı niye sürekli abla diyor herkese hadi yürü git işine zarınla ilgilen sen
Ay bu zar manyağı ceza almıştı gene gelmiş 🤦🏻‍♀️ iyi etmişsiniz şikayet etmekle her yerden çıkıyor girdi mi girmedi mi site ahalisi olarak bir girişcez en son o olacak.

Evet mesajlar duruyor.Hep ödeyeceğini söylüyor ödeme günü gelince hastalık gibi bahaneler sunuyor.Dava açmayı ben de düşündüm ama annesi gerçekten kanser mi diye emin olamadım. vicdan karmaşası yüzünden adım atamıyorum.

Kanser olsa ne yapacaksın? Çöpsüz üzüm değildir bu adam. Ailesi, akrabaları dururken genç birinden borç alındığı nereden görülmüş? Annesi hasta olsa bile en son yapacağı şey oğlunun arkadaşından borç kabul etmek olur. 5-10 bin değil. Saflık yapıp parayı vermişsin. Bu anne hasta bile olsa oğlu şak diye 150 binin üzerinde parayı bulunca sormayacak mı nerden geldi bu para diye. Aaaaaaaaa! Sinirlendim.

Ben olsam çoktan kapılarına dayanırdım.

Kanser olan onun annesi çalışsın bulsun bir şekilde annesini tedavi ettirsin. Bu sizin sorumluluğunuzda bir konu değil niye vicdan yapıyorsunuz?

Hayatımı düzene sokamıyorum, kimseye güvenemiyorum,hep yalnız kalacakmışım gibi hissediyorum.

Su kafadan çıkın. Bu kafada olduğunuz için sırf yalnız kalmamak uğruna borç vermişsiniz zaten. Yoksa borç istediği an buz gibi sogumaniz gerekirdi. Olan olmuş artık bundan sonra aynı hatayı yapmayin.

Müge anlı ya git.Adam bariz dolandırmış.Adama çat diye tüm birikimi vermek nasıl bir yoksunluk???? adamı elinizde tutmak için altın vermişsiniz hele nazlı nazlı istemeniz akıllara zarar hakikaten sen bu yaşa kadar nasıl geldin??? Resmen evlilik vaadiyle dolandırılmışsın.....

Su kafadan çıkın. Bu kafada olduğunuz için sırf yalnız kalmamak uğruna borç vermişsiniz zaten. Yoksa borç istediği an buz gibi sogumaniz gerekirdi. Olan olmuş artık bundan sonra aynı hatayı yapmayin.
Kesinlikle aynı fikirdeyim adam onu terk etmesin diye yanlız kalmaktan korktuğu için altını verdi.Burada aklı başındaki hiç bir kadın kendisinden durup dururken 50 gram altın isteyen adamı yanında tutmaz....

Bence acil paraya ihtiyacım var borcunu öde bir şekilde benden aldığın gibi yeni sevgilinden de alabilirsin de. Yokuş yaparsa o zaman yazışmaları avukata vereceğim deyin. 50gr vereceksiniz o da keyfine bakacak ne güzel dolandırıcılık.

Bence acil paraya ihtiyacım var borcunu öde bir şekilde benden aldığın gibi yeni sevgilinden de alabilirsin de. Yokuş yaparsa o zaman yazışmaları avukata vereceğim deyin. 50gr vereceksiniz o da keyfine bakacak ne güzel dolandırıcılık.
Yeni sevgilisine hiçbir derdini anlatamıyormuş.Sadece sana anlatabiliyorum diyor.Kızın annesinin kanser olduğundan bile haberi yokmuş.

Ya hastalık konusunda doğru söylüyorsa diye niye vicdan yapıyorsunuz? Diyelim ki doğru söylüyor, ne olacak? Geçmiş olsun ama annesi hasta diye siz neden 50 gram altın veriyorsunuz hiçbir şeyiniz olmayan bir insana? Sizin anneniz hasta olsa verecek mi birileri size 50 gram altın? Adamdaki rahatlığa bak “ödeyemeyeceğim” diyor. Sonra ödeyeceğim bile demiyor ödeyemeyeceğim diyor. Ne demek bu? Siz onun bankası mısınız istediğinde para alacak sizden? İlla ki hem verdiğiniz dönem hem de sonradan konuşma kayıtları vardır Whatsapptan falan. Bir avukata gidin onunla ilerleyin, kanıt olabilecek tarzda yazılı sorular sorun ve dava açın. Sizin paranızı başka kızlar yiyor farkında mısınız?

Back
X