Polisin kendi alacağı için bile " ben polisim borcunu öde" demesi suç olur.Bundan satış yaptığınız kişiler çok güvenilir olmadığı sürece "veresiye satış" yapmazsınız.Mahkeme falan işine zaten girmem de acaba dedim korkutmak için polis aramaz mı
Yok artık 200 tl icin bu ne hırs:SMerhaba arkadaşlar aylar önce birine 200 TL civarında mal verdim parayı 3 güne kadar veririm dedi inandım. İlk haftalar yüzüm tutmadı böyle ufak bi para için aramaya ama benimde ihtiyaçlarım var sıkıştığım için borcu istedim güzel bi dille 1 haftaya kadar veririm dedi yine inandım . Böyle böyle 3 4 ay oldu şimdi telefonlarıma bile bakmıyor arıyorum mesaj atıyorum normalde olsa hakkımı haram eder numarasını engeller Allah’a havale ederdim ama ciddi anlamda çok sıkışırız araba aldık aldığımız her kuruşu araba taksidine veriyoruz haliyle ihtiyacım var paraya . Arıyorum mesaj atıyorum bakmıyor telefondan engellemiş beni bugün . Sizce karakolu arasam karakol onu ararmı korkutmak için en azından borcunuzu ödeyin falan dermi yapar mı bunu . Yada karakoldan annesinin veya bi yakınının numarasını istesem verirler mi sizce. Arasam başımı belaya sokmuş olur muyum
Polis öyle şeylere müdahale etmez. Aranızda bir anlaşma felan var mı büyük ihtimalle yoktur. Allah’a havale edin ve size ders olsun kimseye borç bir şey vermeyin . Yapacak bir şey yok. Şimdiki zamanda babanın oğluna borç vermeyeceksin hep sonu kötü oluyorMerhaba arkadaşlar aylar önce birine 200 TL civarında mal verdim parayı 3 güne kadar veririm dedi inandım. İlk haftalar yüzüm tutmadı böyle ufak bi para için aramaya ama benimde ihtiyaçlarım var sıkıştığım için borcu istedim güzel bi dille 1 haftaya kadar veririm dedi yine inandım . Böyle böyle 3 4 ay oldu şimdi telefonlarıma bile bakmıyor arıyorum mesaj atıyorum normalde olsa hakkımı haram eder numarasını engeller Allah’a havale ederdim ama ciddi anlamda çok sıkışırız araba aldık aldığımız her kuruşu araba taksidine veriyoruz haliyle ihtiyacım var paraya . Arıyorum mesaj atıyorum bakmıyor telefondan engellemiş beni bugün . Sizce karakolu arasam karakol onu ararmı korkutmak için en azından borcunuzu ödeyin falan dermi yapar mı bunu . Yada karakoldan annesinin veya bi yakınının numarasını istesem verirler mi sizce. Arasam başımı belaya sokmuş olur muyum
Malesef tanıdık değilherkese o kişinin size borç taktığını ve dolandırıcı olduğunu yayın.
polislik bir durum yok. o para geri de gelmez. başınızın gözünüzün sadakası olsun ama 200 lira için de itibarını yerle bir edin. ki asıl öyle küçük paralar için rezil oluyor insan bence. 200 bin lirayı ödemedi diye kimse ay ne ayıp demez ama 200 lirayı vermemesinin ayıp olduğundan herkes emin.
Siz anlamazsınızYok artık 200 tl icin bu ne hırs:S
Haram olsunlar,karakol aramalar.
Abartmayın.
Büyük bi meblağ değil ama bazen insan 10 tl sini kaybetse üzülüyor. Benimde bir arkadaş bigün aradı acil 200 tl lazım dedi verecekti hala gelmedi inanın üzüldüm beni batıracak bi para değil ama o kişinin bunu bir krem almak için istediğini duyunca iyice çıldırdım sonucta çok da önemli bişey değilmiş. bazen hepimiz ödemelrimizi aksatıyoruz ama bu arkadaş zaten kıt kıtına geçiniyor onun parasının üstüne yatmakda çok ayıp bişeyucuz yırtmışsınız yine de 200 tl çok büyük bir meblağ değil
sadakam olsun deyip geçin bence, strese sıkıntıya değmez
Yoo anlarım.Siz anlamazsınız
Ben ararımYoo anlarım.
Ocak 5 e kadar maasımı takstlere yatırıyorum
1 kahve icecek param bile yok ocak 5 e kadar:)
Ama borc veriyorsam (heleki 200 tl gibi bi rakam karakol aramam)
Soguk su icerim herhlde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?