Borç

Bizim insanımız böyle malesf kendini kötü hisseden birine daha da kötü hissettirmek için elinden geleni yapıyorlar. Acaba ailede neler yaşıyorlar az çok tahmin edilesi

Yani aç otururum
Gider babamdan anamdan isterim ama ötekinden umudumu keserim ...

Onu bende son yorumumda söyledim
5 sayfa sonra ürün satısını acıklamıs.
Farkettiyseniz alıntıladıgım yorumdan önce borc diyor.
Zekamı kücümsemeyin lütfen:)

Bizim insanımız böyle malesf kendini kötü hisseden birine daha da kötü hissettirmek için elinden geleni yapıyorlar. Acaba ailede neler yaşıyorlar az çok tahmin edilesi
Arkadaslar borc lincinizi bana değil konu sahibine yapın lütfen.
İlk konu borc diye acılmıs
5 sayfa sonra ürün sattım parasını alamadım demis.
Borcla ikisi aynı mı?
Müneccim el vermedi bizede sonucta.
Konu sahipleri sayfalar sonra acıklıyorlar olayların ic yüzünü.

Borc verdiysem gitti gelmeybilir gözüyle bakıyorm ben.
200-300 tllik seylerde.
Ama ürün satmısım parasını almadan sattıysam bu benim hatam,ama yine de gider hakkımı ararım.
Borcla ikisi aynı sey değil.
Faturası vardır sonucta bu ürünlerin.

Boyumun ölçüsünü aldım zaten herkesi kendim gibi sanıp veriyorum . Ders oldu

Ben kuruş borcum olsa stresten uyuyamam herkesi öyle sandım galiba öyle değilmiş

Onu bende son yorumumda söyledim
5 sayfa sonra ürün satısını acıklamıs.
Farkettiyseniz alıntıladıgım yorumdan önce borc diyor.
Zekamı kücümsemeyin lütfen:)
Konuyu iyi okuyun 200 TL lik mal verdim yazmışım . Zekanızı küçümsemiyoruz

Tanıdık insanların böyle yapması da çok ilginç, biri isteyince insan utanır mutlaka verir

1₺ bile olsa karşı tarafı salak yerine koyan insanlardan hiç hoşlanmıyorum.

Böyle borc konularina „parayi kaybetmis gibi düsün, o kisi parani geri vermez, saglik olsun bosver“ diyenleri asla ve asla anlamiyorum. Ben calisip o parayi kazanmisim, karsimdaki insan da benden 3 güne veririm diye istemis ve sonunda sözünü tutmamis ve aradan 4 ay gecmis. Ben o parayi ya alirim ya da alirim, asla baska bi ihtimal yok. Gerekirse cümle aleme rezil ederim baskasi ona para vermesin, ne mal oldugunu bilsinler diye.

ne güzel dünya valla, milletten al parayi, sonra da telefonlara cikmayip engelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…