- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Devlet memuruysa ve icra gelirse kuruma da bilgi geliyor. Amiri çağırınca aklı başına gelir belki.Borçlarını bi şekilde 50000 TL seviyesine indirip, tek bir yere borçlan ve kartlarını kapat. Eğer takibe düşmeden söylediğim seviyeye indiremezsen, çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın. Allah yardımcın olsun
O işin diğer kısmı, kuruma mecbur maaşından kesilmesi için yazı gelecek de, maalesef onlarca icralık olan personel var, amir hangi birini çağıracak?Devlet memuruysa ve icra gelirse kuruma da bilgi geliyor. Amiri çağırınca aklı başına gelir belki.
Bizimkiler çağırıyor, kuruma göre değişiyor demek kiO işin diğer kısmı, kuruma mecbur maaşından kesilmesi için yazı gelecek de, maalesef onlarca icralık olan personel var, amir hangi birini çağıracak?
Öncelikle sakin ol, ben senden daha batık durumdayımArkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Taahhüt vermedikten sonra neden hapse girsin ki? Yapmış bir hata, hatta yapmaya da devam ediyor ama yanlış yönlendirmeyelim lütfen!Yakında borçlardan hapse girer, haddinden fazla gezmelere , evde kalmayıp bol bol dışarda yemelerine sayarsın hapiste geçen zamanlarını.
Bizde disiplin soruşturması sebebi bu.Bizimkiler çağırıyor, kuruma göre değişiyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?