Borçsuz evlenmek olmazmış..

Konu sahibi, eğer borç harç derdi çekemem diyorsan; düğünü erteleyin.. Bu süre zarfında nişanlın oturacağınız evin tadilatını yaptırsın, bitirsin. Sen de okulunu bitir.. İş başvuruların da bulun. Kendini geliştirmeye bak..
Ama hayat dışarıdan göründüğü gibi toz pembe değildir. maddi konulara pek de takılmamak lazım.. Allah sağlık verdiği sürece; para, mal, mülk her şey yerine gelir. Önemli olan nişanlınla senin hayata aynı yönden bakabilmeniz ve birbirinize sahip çıkabilmeniz..
Hayat insanları sınar, sınavlardan geçirir. Kimini maddiyatla, kimini sağlıkla, kimini ailelerle, kimini de çok güvendiği eşi, dostuyla. Bunlara hazırlıklı ol. daha yolun çok başındasın..
Eğer illa biz evlenicez diyorsanız; bence pek açılmayın.. Hele ki borçla olacaksa.. Bütçeniz doğrultusun da uygun ve mütevazi şekilde alışverişinizi yapın..

Çok haklısınız,maddiyat önemli ama daha önemli şeyler var dediğiniz gibi,ben mayıs sonu mezun oluyorum(yeni mezun oluyorum dediğime bakmayın 2.üniversitem ve 26 yaşına giricem) kısmetse eylül ekim gibide düğün düşünüyoruz henüz tarih almadık o arada sanırım iş güçle değilde evlilikle ilgili hazırlıklar olur bir sene daha ertelemek mantıklı ama nasıl desem bilemedim,artık nişanlımla yanyana yaşamak istiyorum diyeyim belki anlarsınız,Allah kimseyi kaldıramıcağı sınavlardan geçirmesin inşallah,teşekkür ederim yorumunuz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…