Borçsuz evlenmek olmazmış..

Tamam da herkes ev geçindiriyo
Ama öncesinde maaşın bende duracak, ben evin erkeğiyim demiyo diyorum
Birbirinin hayatlarına da maaşlarına da iradelerine de saygılılar
Neyse sen ikna olduysan ben ona yorum yapmam

Ama araba konusu da aynı şekilde tuhaf
Adam hep kıvırıyo gibi
Önce kayınpederin arabasına binmiş dedirtmem uleyn modundaydı
Şimdi de demiş ki anılar var benim arabamda, o yüzden bu olsun
Bana çelişkili geliyo kendileri, inandırıcı da gelmiyo

Ev konusunda da çok gururlu demiştin
Yani madem o kadar gururlu daha olmayan maaşını bence dillendirmemeliydi
Gerçekten çelişkiler silsilesi
Yoksa bana ne senin eski konundan ama ilişkili bir konu ve adamın tavrı her birince aynı değil başka başka

Yoo sadece anılar değil kendisi öyle tercih ediyor öyle istiyor napim peki ben durumda hayır illa babamınkimi olacak diye direteyim nedir çözümünüz?
Konu arabanın hangisi olacağı değil
Adamın ilk sözüyle son sözünün arasında dağlar kadar fark olması, bence
Herşeye o öyle istiyor napim diyeceksin gibi

İşte bakın kaçırdığınız bişey var konuyu açan benim daha olmayan maaş benim olur diye giriş yaptım ortada böyle bişey konuşulmuyorken onun açısından düşünsenize karşılıklı yanlış anlama olmuş diyorum hala devam ediyosunuz,çelişki yok ikisinide söylüyor kendi arabam varken ilk tercihim o olur diyor dicek bişeyim kalmıyo benimde bigünlük mevzu çokta önemli değil keşke diğer maddi konuma fikir sunsanız araba önemli değil günlük şey gelir geçer baki olan borçtur:)))

Borçta çalışır ödenir Allah sağlık sıhhat versin yeter ki
Ama huy huydur 7 sinde neyse 70 inde de odur
Ona da parlak bi fikir bulur nişanlın
Mutluluklar

Biliyodum bazı konularınızı inşallah şimdi çok mutlusunuzdur,anneme babama saygılı arar sorar ama neler görüyoruz burda inşallah hep öyle kalır

Araba çok önemli bi mevzu değil aslında nişanlımın arabasıda sıfır babamınkide sadece babamınki biraz daha lüks diyeyim,gururuyla övünmüyorum buda zor oluyo bizim için çalışır öderim diyo ama zorluk olacağına eminim

Bu örnek tamamen benimkiyle aynı:)) tek fark sizde çalışıyorsunuz sanırım

Biliyodum bazı konularınızı inşallah şimdi çok mutlusunuzdur,anneme babama saygılı arar sorar ama neler görüyoruz burda inşallah hep öyle kalır
Tesekkur ederim, Allah'a sukur mutluyum huzurluyum iyiym..
Erkek arkadasinda yersiz bi gurur ve kompleks yoktur umarim, cunku bunlar her yerde problem cikarir.. Taniyan sensin, analiz de karar da sana ait.. Buna siradan bi borc meselesi gibi bakmamak lazim

Bu devirde insanlar borca bulaşmadan ev kuralım derdinde gururluk bir olay yok bence,
Baban nişanlına çalışma bizimle aynı evde otur ben sana bakarım dememiş ki, kira ödemeyin istemiş teklif etmiş
Araba mevzusu zaten saçma ötesi, genelde kimin arabası daha güzelse o araba gelin arabası olur.
Diğer konunda da ben erkeğim bana böyle ses mi yükselteceksin, kanatlarımın altında dur vs vs gibi şeyler vardı
Nişanlın kendini ağır abi gibi görüyor sanırım, ben erkeğim bana yakışmaz tavırları itici gelir bana.
Evlenince ben erkeğim onu yapamam bunu yapamam, erkek adam yapmaz laflarını duyacaksın gibi geliyor iyi düşün

Okuduklarımdan yola çıkarak, eşinizin istekleri doğru geldi bana. İlerde zorlanırsanız aileniz yardım eder ama başlangıçta eşinizin evi varsa o evde oturmak istemesi normal geldi. Büyütmeyin. Düğün günü de araba kiralayın. Ne o olsun ne öbürü. Daha güzeli olsun.

Çok sevindim,bundan önce 2 yıllık ciddi bir ilişkim vardı kendisi istanbuldaydı ben izmirde,yine ev işleri falan konuşuluyodu babam ev vericek demiştim ha öylemi tamam demişti:))) çok itici gelmişti o cevabı,şimdide böyle işte bi ortasını denk getiremedim

O konuyu hallettik sayfalarca konuşuldu bi okuyun isterseniz,araba bizimki daha güzel ama istemiyor zorlamı yaptırayım benim istemediğim bişey olunca olay çıkarıyorum kayınpederim bile çekiniyo benden:)) aynı şeyi benmi yapayım az öncede belirttim bir önceki ilişkimdeki şahıs baban versin siz yapın düşüncesindeydi nişanlımda herşeyi ben yaparım derdinde bi ortasını bulamadım

Şimdi benim durumum var yaparım borçlarıda çalışır öderim sen yeterki yanımda ol diyo gözümü boyuyo bu laflarla:)) ailemin durumu onlara göre daha iyi bunun altındamı eziliyo çaktırmadan bilmiyorumki onuda anlamaya çalışıyorum,araba mevzusuna çok takılmıyorum günlük bişey kirada olur onunkide olur bizimkide olur geçici şeylere çok takılmıyorum,sağolun düşünceniz için..

Sizin tadilat masrafı biraz daha çok tutmuş, sanırım herşeyi baştan yenilediniz bizim kapı ve pencereler güzel diğer herşey yenilenecek,iki tarafta çalışınca geçim daha rahat oluyodur ben şimdilik çalışmıyorum

evet herşeyi sıfırdan yaptık.. benim sadece mutfağım 15 bin tuttu :)
kendi evim olduğundan hiç acımadım ama eşinizin sizin ailenizden gelen yardımı kabul etmeyi istememesi zor bir durum benim eşim olsa kabul ederdi sanırım.

Konunun son halini okudum sadece maaş konusunda bir karara varmışsınız benim yazdığımla ilgili bir şey olmamış
Nişanlın sana "Sonra evlenince değişeceksen haber ver .... saygı konusunda, bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorum lütfen evlenincede yükselmesin" demişti.
Ayrıca zorla arabayı al demedim, fikir istemişsin fikrimi yazdım
Neyse ben diyeceğimi dedim bu adamla işin zor demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…