Borçsuz evlenmek olmazmış..

Ya evet sizde dogru soyluyosunuz tabi sizin soylediginizde dogru. Ana bu dugun dernek isleri bi kere oluyo insan en guzeli olsun istiyo. Bizde kendi arabamizi yaptik ben oyle istedim bizim arabamizda guzeldi ama yakin samimi cevrelerimizde daha guzel arabalar vardi ben istemedim bende gururluyumdur ama sonra evlenen kuzenlerime arkadaslarima baktim cok degisik arabalar kiralamislar ve fotoraflarda o kadar guzel gorunuyoduki ah keske bizde boyle araba kiralasaydik dedim bi kere yapiliyo geri donusu yoj insan en guzelini istiyo. Durum yoksa tabiki gereksiz ama durum el veriyosa her insanin istegi tabi en iyisi olsun ama sart mi degil tabiki.

Bakın buraya kendimizin kötü yönlerini yazmayız genelde karşıdaki için dert konusu açılır ancak bendede çok fazla dikbaşlılık var bunu kendi annem söylüyor burayla paylaştığım gibi herşeyi annemle paylaşıyorum ona hatta mesajları tek tek okuyorum buraya yazma imkanı bulamıyorum ve genelde hep beni haksız buluyor ben kendi kızımı bilmiyomuyum kötü olan sensin diyor buda benim özeleştiri yapmamı sağlıyor yani bende melek değilim

Mutfak başlı başına masraf zaten :) ailemden gelen yardımı kabul ediyor yatak odası çamaşır bulaşık makinası küçük ev aletleri bizde sadece evi kabul etmiyor

Sizde gurur yapmışsınız bu kompleksli olduğunuz anlamınamı gelir değil ama en iyisini ister tabi herkes,ben araba mevzusuna çok takılmıyorum gelip geçici bişey ama ev tadilat borcu falan beni düşündürüyo bizimle kalan o olucak çünkü

Ihtiyac olursa kizin ailesinden de yardim alinabilir, bunda bsy yok ki.. Tabiki asalak gibi sirtlarina binsin demek degil bu, ama iki tarafi da aile olarak gormek benimsemek önemli.. O olmadi mi evlilikte aileler hep sorun oluyor.. Daha dogrusu sorun haline getiriliyor.

Haklısınız dengeyi tutturmak ve saygılı olmak en önemlisi,ailem kız tarafının alması gereken şeyleri alıcak oda kendi yapması gereken şeyleri yapıcak zor işmiş evlenmek

Biraz fazla gururlu gibi geldi bana
İnsan sevdiğine hemen kavuşmak ister sonuçta yuva kuruluyor herkesin yardımı olacak
Olaya dar bakıyor bence

Biraz fazla gururlu gibi geldi bana
İnsan sevdiğine hemen kavuşmak ister sonuçta yuva kuruluyor herkesin yardımı olacak
Olaya dar bakıyor bence
Yok hemen kavuşamaz çünkü ben 2.üniversitemin son sınıfındayım mezun olmam lazım önce teşekkürler düşünceniz için

benim bir arkadaşım benzerini yaşadı
çocuk ne kadar gururlu falan diyorduk
kıza babam yardım edeceğim diyor ama kaç yaşıma geldim kendim hallederim diyordu, ailem peşinatı verecek biz kalanı diyordu kızın ailesi(babası) çocuğun ailesine gurura gerek yok benim kızım yine benim kızım sonuçta onların mutlu olması önemli olan ev vermek istiyorum deyince çocuğun ailesi bizim ev alacak durumumuz yok oğlumuzun işi geliri yüksek hallederler olsa tabi ki de yardım ederdik demiş herkes şok (evlenmediler kıza da aşırı baskı uyguladılar)

yani demem o ki herşeye her gurur gösterisine inanmayın

Ya kusura bakmayın ben anlattığınız olaydan hiçbişey anlamadım,ailesi bilerekmi yardım etmemiş yani,ikimizin babasıda aynı iş merkezinde çalışıyor birbirlerini yakınen tanıyolar ve işlerinin bozuk olduğunu babamda biliyo ama ben konuyu yanlış anlamış ve yanlış bişeye cevap vermiş olabilirim

biz de borcsuz evlendik.babanın verdiği evi kiraya verin.masraflara kredi çekin kiradan ödeyin işte.maddi konulara şimdi sorun yaprasnaız zor yani sonra büyür gurur ve sorun

biz de borcsuz evlendik.babanın verdiği evi kiraya verin.masraflara kredi çekin kiradan ödeyin işte.maddi konulara şimdi sorun yaprasnaız zor yani sonra büyür gurur ve sorun
Onuda ben kabul edemiyorum işte iki taraftan birden almak zouma gider ben zaten çalışmıyorum henüz mahcup oluyorum o yüzden tek gurur yapan nişanlım değil yani bende biraz öyleyim

hayır çocuk yardım etmek istiyorlar diye yalan atıyormuş
ailesi biz yardım edemeyiz diyormuş
ama kızın ailesi sözden soınra ki akşam öğreniyor, çocuk kimseden yardım almalıyım borçsuz evlenen yok diye söylüyordu meğer yalanmış çocuğun ailesi biz yardım edemeyiz diye baştan söylemiş ama çocuk kıza sanki gururdan istemiyor gibi yaptı

Şimdi anladım yok öyle bi durum söz konusu değil kendi babası şuanda bi işin içinde o gerçekleşirse tadilatı babası karşılıcak nişanlım dua ette iş olsun falan diyor banada eğer babasının işleri böyle giderse kendisi yapıcakmış gururu bize yani ailesine değil

Babalarımız 20 yıldır arkadaş babam kayınpederimin muhasebeciliğini yapıyor aynı iş merkezindeler birbirlerinin herşeyini biliyolar yani,değişik bakış açınız için teşekkür ederi bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…