• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçsuz evlenmek olmazmış..

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 6 aydır nişanlıyım ev işleri falan konuşulmaya başlandı,nişanlımın babasının işleri bu sıralar kötü adam baya üzgün, nişanlımda işleri düzelene kadar herşeyi ben yapıcam düzelirse babamda yardım eder diyo,babası bi ev veriyo tadilat 30 bin falan tutarmış nişanlım kaba bi hesap yaptı,e bunun daha mobilyası var beyaz eşyası var..Babamda bize bi ev vermek istiyo içi tadilat gerektirmeyen ama nişanlım bunu kesinlikle kabul etmiyo borçsuz evlenmek yokki bu devirde bunu kabul etmem asla diyor,nişanlımın arabası var ama babamın arabası biraz daha güzel ona göre, düğün arabası onu yapalımmı dedim onuda asla kabul etmiyo kayınpederinin arabasına binmiş dedirtmem kimseye diyo bu kadar gurur fazla değilmi evlenince borç sıkıntısı çekmemek tek amacım..

İyi akşamlar hanımlar yaklaşık 6 aydır nişanlıyım ev işleri falan konuşulmaya başlandı,nişanlımın babasının işleri bu sıralar kötü adam baya üzgün, nişanlımda işleri düzelene kadar herşeyi ben yapıcam düzelirse babamda yardım eder diyo,babası bi ev veriyo tadilat 30 bin falan tutarmış nişanlım kaba bi hesap yaptı,e bunun daha mobilyası var beyaz eşyası var..Babamda bize bi ev vermek istiyo içi tadilat gerektirmeyen ama nişanlım bunu kesinlikle kabul etmiyo borçsuz evlenmek yokki bu devirde bunu kabul etmem asla diyor,nişanlımın arabası var ama babamın arabası biraz daha güzel ona göre, düğün arabası onu yapalımmı dedim onuda asla kabul etmiyo kayınpederinin arabasına binmiş dedirtmem kimseye diyo bu kadar gurur fazla değilmi evlenince borç sıkıntısı çekmemek tek amacım..
Seni cok iyi anlıyorum
Bizimde durum sizinkine benziyor, her seyimizi ailelerimiz yapıyor
İse girince calısıp biz de onları bu yükten kurtarmaya calısacagız
Erkekte gurur iyidir canım, bence üsteleme, böylesi en iyisi.

Seni cok iyi anlıyorum
Bizimde durum sizinkine benziyor, her seyimizi ailelerimiz yapıyor
İse girince calısıp biz de onları bu yükten kurtarmaya calısacagız
Erkekte gurur iyidir canım, bence üsteleme, böylesi en iyisi.
Benim tarafımda herşeyi ailem yapıcak henüz çalışmaya başlamadım,ama o babasınıda düşünüp herşeyi kendisi yapmaya kalkıyo buda 2-3 yıl borç sıkıntı demek bizim için nasıl olacak bilmiyorum

Ya amaan boşver her şey dört dörtlük olmak zorunda değil dünya malı dünyada kalır gelin arabası daha iyi olsa daha mı mutlu bi evliliğin olcak önemli olan huzur olsun.. gözünün senin paranda olduğu biriyle evleneceğine gururlu biriyle evlen daha iyi bence ne erkekler okuyoruz burda
Öyle tabi haklısınız ben dört dörtlük beklemiyorum ama sıkıntıda çekmemek tek derdim

eşinin maaş kartına şimdiden göz koyan adamın da bu kadar gurur yapması ilginç
ben evlenen çiftlerin kendi evlerini kendi alması taraftarıyım
ne sizin aileniz ne onun ailesi
hem böylece kimseye eyvallahiniz olmaz

Ne erkek tarafından ne kız tarafından maddi beklenti olmadan halletme şansınız varsa öyle yapın bence. Kız kardeşim yeni evlendi. Eşi 21 kardeşim 19 yaşında buna rağmen tüm masrafları kendileri üstlendiler. Bizim Çeyiz olarak verdiklerimiz dışında kalan ev tadilatı mobilya vs hepsini ikisi aldı. Ki iki aile de destek olabilecek durumdaydı onlar öyle istediler.

Bence evinizi kendiniz kurmalısınız çok çok zorlanacağınız bir durum yoksa.

bende borçlu evlendim
eşimin ailesi bir iğne bile almadı
ama ben o kadar şükür ediyorum ki eşim çok iyi biri
huzur var para yok çok şükür

eşinin maaş kartına şimdiden göz koyan adamın da bu kadar gurur yapması ilginç
ben evlenen çiftlerin kendi evlerini kendi alması taraftarıyım
ne sizin aileniz ne onun ailesi
hem böylece kimseye eyvallahiniz olmaz
O konuyu hallettik olmayan maaş kartıma göz dikmesi imkansız :) birbirimizi tamamen yanlış anlamışız yüzyüze konuşunca iyi oldu,eyvallahı olmaması konusunda haklısınız ama iki tarafta vermek istiyo tek fark biri tadilatlı biri tadilatsız nişanlım bizden kesinlikle kabul etmiyor

Yok bizim taraftan hiçbişey istemiyo saat alıcaz ne istersin ıwatch istiyodun dimi diyorum benim saatim var gerek yok diyo
Bence sorduğunuz için öyle diyor. Oldu bittiye getirin önemli şeyleri. Eminim içinden de olsa sevinir ama kafasına vurmayın

Back
X