• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borctan kurtulunmazmı

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
12 Yıllık evliyim hiç borcumuz bitmiyor...cok sukur cok borcumuz yok ama borcumuzda bitmiyor...canım cok sıkılıyor..

borç yiğidin kamçısıdır derler..2 senelik evliyim daha çok erken ama haddinden fazla borç ödedik ödüyoruzda..babamlar mesela 26 sendir adam borç ödemekle bitiremedi..ama borç olmassa çarçur oluyo para..ben borcu severim aslında. :) ele nakit para geçince insan nereye harcıcağını şaşırıyor..en iyisi yatırım yapıp sabit bi yere borçlanmak..

Son düzenleme:
10 aylık evliyiz canım bizde henuz

borc seruvenı evlenırken kalan borclarla basladı

kapatıldı

kıradaydık kendı evımıze gectık tadılat yapıldı yenılendı kredıyle ufkumuz acıldı

benım ceyız kredımın uzerıne eklenınce bılezıklerı bozup kredıyı toptan kapadık :) 5-6 ay dırendıkten sonra

daha az mıktarda odeme gelecek sekılde araba aldık 1 ay odedık buda sıkıstırıyor :)
yanı ılk evlendıgımızde bıze odemeler sonrasında faturalar ve odemeler sonrasında 500 t l para kalıyordu suan cok cok ıyı ama gene para kalmıyor gene kalmıyor

neyse son atagım kredı kartında cam taksıdı var
son atagım bu taksıdıe toptan gun parasıyla kapamak sonra 15 ay ayda 100 tl olarak odemek

sureklı cırpınıyoz cıkmak ıcın rahatlıyoz ama burdan duzeltıyoz cart oradan yamuluyor :)

borç biter mi hiç tanıdığım herkesin bir yerlere borcu var..
bizim borcumuz yoktu sözde yine çıktı bir yerlerden bişeyler
3,000 mobilya borcu
4,000 yeni eve geçilecek ordan dolayı türeyen borç
sonracıma Doğazgal abonmanlığı şu bu hep bişeyler çıkacak onun için diyorum ki BİZE BORÇ ASLA BİT-MEZ !!

Zengin değilsen insanın ömür boyu borcu bitmez :) Babamlar hala borç ödüyor bende yardım ediyorum tabikide..

Borç bitmez ömür biter borç bitmezmiş :)

Borç biter mi? Yaşadığımız sürece bitmez heralde.

Ev alıyorsun borcu bitiyor araba istiyorsun, onunda borcu bitiyor çocukların eğitim ücretleri başlıyor vs. derken herelde bu borçlar yaşadığımız sürece hiç bitmeyecek.

Allah sağlık versin, helal kazançlar versin, çalışacak gücü versin de ödeyelim.

Borç hiçbir zaman bitmez.Önce evlenirsin dügün borcu ödersin daha sonra ev,araba,çocukların egitim masrafı derken yine bir sürü borç ödersin daha sonra çocuklar eline meslegini aldı deriz borç biter deriz ama öyle degil bu seferde çocukları evlendirmek için borç yapılır o borçlar ödenir anlıyacagın bu borç ömür boyu bitmez.

Nişanlım la ben de dünya evine girerken 10 000 TL civarı borçta bize eşlik edicek beraber giricez :1::ssz:

Aileler mobilyaları almasına rağmen bu kadar borç oldu sonrası gene kredi çekicez nişanlımın arkadaşına borcu var. Ondan sonrada gelsin Konut kredisi En yakın köprüden atsak kendimizi yeri var :27::27:

Son düzenleme:
bız bırını kapatıyoz bırını acıyoz
araba kredısı bıtınce :) elımıze para gecersekı gecmez o kadar
yazlık almayı dusunuyoz

Back
X