- 26 Ocak 2017
- 433
- 652
- 103
- Konu Sahibi Sevdaozverii
-
Kumardan kastım at yarisi ve iddia bagimlisi. Ancak bunlarında kumar oldugunu dusunuyorum, bilmiyorum ben mi yanliş biliyorum ama . Her ne kadar pişman olsa da inanmak zor geliyor. İş yerinde bile düşünmekten çalışamıyorum. Kimseyi yarı yolda bırakmakta istemem ama çok zorTabiki kendini güvence altına almak hissetmen normal. Neden bilinçsizce borcu olan, sorumsuz bi adamın sorumluluğunu alacaksın ki? Hemde kumar borcu da bunun içindeymiş.
Çok iyi düşün, hata yapma. Ev, araba borcu olsa bi nebze dicem.
Evlilik mutlu bi yuva kurmak içindir, onun başıboş kalıntılarını toplamak için değil.
Bence bitirinKeske araba ev alınsa değil. Kuzenine güvenmiş borçlanmış diğer yüklü borcu da
merhaba, küçük bir kısmı kuzeni için yapılan borç diğer kalanı ise malesef kumar
Kaçtı desinler ne derse desinlerYaklasik 3 yıldır. Ailesinin de “kıza bak borcu var diye kacti” demesinden çekiniyorum. Ama bir yandan da hayatimin kararmasindan da korkuyorum. Böyle bencilce dusunmek beni son derece rahatsiz ediyor başka da çözüm yok. Maaşı çok yeterli kalmiyor. Benim maaşımda yüksek değil. İlerde evlenirsem diye çehiz tarzı ufaktan bir şeyler alıyorum kendime sağolsun akrabalarimiz çehizime sürekli bir şeyler yapıp getiriyorlar. Belki de beni korkutan tek dusuncem onun cevresinin beni kotu bilecek olmaları..
İlla masa başında oynanmıştır kumarKumardan kastım at yarisi ve iddia bagimlisi. Ancak bunlarında kumar oldugunu dusunuyorum, bilmiyorum ben mi yanliş biliyorum ama . Her ne kadar pişman olsa da inanmak zor geliyor. İş yerinde bile düşünmekten çalışamıyorum. Kimseyi yarı yolda bırakmakta istemem ama çok zor
Yaklasik 3 yıldır. Ailesinin de “kıza bak borcu var diye kacti” demesinden çekiniyorum. Ama bir yandan da hayatimin kararmasindan da korkuyorum. Böyle bencilce dusunmek beni son derece rahatsiz ediyor başka da çözüm yok. Maaşı çok yeterli kalmiyor. Benim maaşımda yüksek değil. İlerde evlenirsem diye çehiz tarzı ufaktan bir şeyler alıyorum kendime sağolsun akrabalarimiz çehizime sürekli bir şeyler yapıp getiriyorlar. Belki de beni korkutan tek dusuncem onun cevresinin beni kotu bilecek olmaları..
Merhaba. Çok zor, kendimi kotu hissediyorum. Sizin yasadiklariniz da çok üzücü. Şuan durumunuz nedir?Vazgeçmek cok zor ama 33 yasına gelmiş bir adam borcunu seninle kapatmak istediğini söylüyorsa vazgeç.Aşkın gözü kör olduğu için bir defaya mahsus olduğunu düşünüp kapatırız olur biter diyor insan.Eşimin evlenmeden önce 40 bin lira borcu vardı Ve benim de eğitim ihtiyaçlarım için biriktirdiğim 60 bin liram vardı.Borcu olduğu için sürekli benim hazır paradan yiyorduk.Bprcu kapatmak için kredi cekti düğünden gelecek takılarla kapatırız dedi tamam dedim. Bu arada o evlilik sürecinde ne istersem basıma kaktı,gösteriş meraklısı oldum.Ve ne oldu düğünden gelen parayla kredi kapatmak yerine kimsenin uyarılarını dinlemeyip araba aldı.ve benden de pesin para aldı birikmiş paramdan.Sonra o arabanın masraflarına mazotuna benim tüm birikmiş param gitti.üstelik benim paramdan kullanmayı kendi teklif etti ben söylemeden.Ve anladım kı borçlanmayı yaşam biçimi haline getiren ve benim kazandığım parayı da dilediğince harcatmayacak beni kullanan birine aşk uğruna gözümü yummuşum..
Üzücü. Demek ki borçlar evlenince degişmiyor, huylu huyundan vazgeçmiyor. Bizim ki at yarışı bağımlısı onun dışında iddia oynuyor. Bende sevgimden eminim ama bazı şeyler de aşılamaz olduğunu anladım. Umarım hayatınız da her şey gönlünüzce olur.Ben su an boşanma aşamasındayım,severek ayrılmak cok zor ama başa dönüp kendimi nasıl bir şeyin içine attığımı idrak edebilseydim o zaman ayrılırdım.Boşanma süreci ispatlar deliller vs,günlük hayatın meşguliyeti içinde bunlarla uğraşmak o kadar yıpratıcı ki..Ve sevip evlendiğin aşık olduğun hayatta kendine eş olarak bellediğin birinden bunları görmek insanı travmaya uğratıyor..Bununla bas etmek cok zor diyebilirim
Siz de mi ayni seyleri yasiyorsunuzOoooof of. Ne kadar aynı hikayeler. Dertlendim. Ayrıl kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?