Borcu olan biriyle evlilik düşünür müsünüz

Tabiki kendini güvence altına almak hissetmen normal. Neden bilinçsizce borcu olan, sorumsuz bi adamın sorumluluğunu alacaksın ki? Hemde kumar borcu da bunun içindeymiş.
Çok iyi düşün, hata yapma. Ev, araba borcu olsa bi nebze dicem.
Evlilik mutlu bi yuva kurmak içindir, onun başıboş kalıntılarını toplamak için değil.

Kumardan kastım at yarisi ve iddia bagimlisi. Ancak bunlarında kumar oldugunu dusunuyorum, bilmiyorum ben mi yanliş biliyorum ama . Her ne kadar pişman olsa da inanmak zor geliyor. İş yerinde bile düşünmekten çalışamıyorum. Kimseyi yarı yolda bırakmakta istemem ama çok zor

Keske araba ev alınsa değil. Kuzenine güvenmiş borçlanmış diğer yüklü borcu da

merhaba, küçük bir kısmı kuzeni için yapılan borç diğer kalanı ise malesef kumar
Bence bitirin
Borç çok yıpratıyor insanı
Yine ev araba borcu bile zor ödeniyor yani kişiler psikolojik yipratiyor ki sırf salaklık yüzünden olan borçlar daha çok.yipratir

Kaçtı desinler ne derse desinler
Evlenirsen de enayi borç ödemeye geldi diyecekler

İlla masa başında oynanmıştır kumar
Bunlar da kumar
Hadi 100 lira oynadın kaybettin bırakhani 1000 lira daha oyna kaybet bırak
Ama senelerce ödenecek kadar birçok yapmak.gelecegi duaunmemek

Borclu ve evlenecl düğün yapacak öyle mi ölme eşeğim ölme bi yığın borc evlenirken de cıkacak demek düşündüğü şey düğünden gelenlerle senin hakkın olan seylerle borcları savusturmak bi tanıdıkda öyleydi kumar bocrcunu evlenerek kapatmaya calıstı zorluklar cok yasadılar bence uzak dur karar senin tabii yinede bu devirde kimse evimde kuru soğan ekmek yerim diye düşünmüyor valla bir seyin eksik olunca bir seyden geri kalınca basını duvarlara vurursun hele de baba evinde yokluk cekmediysen

Maddi acıdan seni kullanmak için evli olmayı
Anne olma isteğini kullanıyor.
Kanma.
Asla olmaz.
Boşver.
Duygun geçer ama pişmanlığın geçmez.
Enayi değilsin.
Allah bilir ne için yaptı.
Ne için harcadı..
Niye yükünü sen sırtlaayasın .
Yerken senle mı yedi.
Madem o kadar borcu var.
Kendine kalıcı ne almış.
Bence borç yapmayacağının garantisi de yok.

Bilirse bilsinler.
Onları önemseme.
Sen çekerken sabrederken.
En son çocukla canına tak ettiğinde bak sabredemedi diyecekler.
Balık baştan kokar.
Salla.

Çakala bak sen.
Düğün takıları ile borcu kapatacak, yetmez ise ikinize yükleyip maaşınızı kullanacak.
Tek başına öde öde bitmez çünkü.
Adam evlenmeyi proje yapmış.
Hele de kumar borcu diyorsunuz, vah ki ne vah.
Kullandırmayın kendinizi asla!
Cin olmadan adam çarpmasın bir zahmet.

Bence kuzenime verdim dedigi de kumar borcu olabilir buyuk ihtimal bu devirde kim kime yuklu miktar borc verir. Ayrica takilarinizla borcu kapatma pesinde + sizi calistiricak emeginizi alicak + bu devirde dusunmeden cocuk doguramiyorsunuz pat diye. maddi sorunlardan onu da ertelemek zorunda kalicaksiniz. sizi annelik duygunuzdan vurmasina izin vermeyin. Hayatinizin surekli borc icinde gecim derdiyle gecmesini istemiyorsaniz eger. Ailesi de ne dusunurse dusunsun. Siz onla borcunu kabul edip evlendiniz diye kimse sizi el ustunde tutmaz emin olun. Oglumun pesini birakmadi olursunuz yarin. O adam icin degmez. Yine seversiniz ama yine bu dunyaya gelip ayni yasta olmicaksiniz

Vazgeçmek cok zor ama 33 yasına gelmiş bir adam borcunu seninle kapatmak istediğini söylüyorsa vazgeç.Aşkın gözü kör olduğu için bir defaya mahsus olduğunu düşünüp kapatırız olur biter diyor insan.Eşimin evlenmeden önce 40 bin lira borcu vardı Ve benim de eğitim ihtiyaçlarım için biriktirdiğim 60 bin liram vardı.Borcu olduğu için sürekli benim hazır paradan yiyorduk.Bprcu kapatmak için kredi cekti düğünden gelecek takılarla kapatırız dedi tamam dedim. Bu arada o evlilik sürecinde ne istersem basıma kaktı,gösteriş meraklısı oldum.Ve ne oldu düğünden gelen parayla kredi kapatmak yerine kimsenin uyarılarını dinlemeyip araba aldı.ve benden de pesin para aldı birikmiş paramdan.Sonra o arabanın masraflarına mazotuna benim tüm birikmiş param gitti.üstelik benim paramdan kullanmayı kendi teklif etti ben söylemeden.Ve anladım kı borçlanmayı yaşam biçimi haline getiren ve benim kazandığım parayı da dilediğince harcatmayacak beni kullanan birine aşk uğruna gözümü yummuşum..

Merhaba. Çok zor, kendimi kotu hissediyorum. Sizin yasadiklariniz da çok üzücü. Şuan durumunuz nedir?
Onun bir başkasıyla evlenmesini kaldıramicam belki de, bu duruma dayanabilecek miyim hic bir fikrim yok. Diğer türlü de olmayacak. Çok zor durum

Ben su an boşanma aşamasındayım,severek ayrılmak cok zor ama başa dönüp kendimi nasıl bir şeyin içine attığımı idrak edebilseydim o zaman ayrılırdım.Boşanma süreci ispatlar deliller vs,günlük hayatın meşguliyeti içinde bunlarla uğraşmak o kadar yıpratıcı ki..Ve sevip evlendiğin aşık olduğun hayatta kendine eş olarak bellediğin birinden bunları görmek insanı travmaya uğratıyor..Bununla bas etmek cok zor diyebilirim

Üzücü. Demek ki borçlar evlenince degişmiyor, huylu huyundan vazgeçmiyor. Bizim ki at yarışı bağımlısı onun dışında iddia oynuyor. Bende sevgimden eminim ama bazı şeyler de aşılamaz olduğunu anladım. Umarım hayatınız da her şey gönlünüzce olur.

Kumardan dünya borca girmiş sen hala ne yapayım evleneyimmi diye düşünüyorsun.
evlen. bütün altınlarınızı onun bi gecede yediği kumar borcuna yatır.
yetmesin bidaha gitsin kumar oynasın borçlansın. evinizden eşyalarınızı alsınlar.
hayat kumar borcuna çalışmak için çok kısa. aşkından ölmeyeceksen bırak bu adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…