Borcu olan biriyle evlilik düşünür müsünüz

ben evlılıklerde mantıktan yanayım
sevgı ask sekıl degıstırıyor zamanla ve benımsemeye saygıya donusuyor yanı olene dek aşkla ılk gunkı gıbı zor

bu sebeple hayat gorusu begenıler zevkler uyum onemlı
adam benı yarı yolda bıraktın senden es olmazmıs dıyor
ben olsam daha ustune durup dusunmem ne ugrasıcam ya
adam resmen kullanmaya kalkıyor dunyanın borcunu yapmıs yemıs parayı sız emek verıp kapatacaksınız sızınle bunun ıcın evlenıyor kullandıgı cumlelerden bellı resmen psıkolojık baskı

Aslında şuan anlattıklarıniza bakinca maalesef ileride de aynı durumu yasamaniz kaçınılmaz. Benimde erkek arkadaşımın 40 bin civarı borcu vardi. Büyük bir kismi arkadaşı ile yaptigi ortak işten kalma diğer bir kismi da gençlik manyakligi :) tum borclar biz tanismadan once yapılmıştı ve biz tanistiktan sonrada bunlari kapatmak icin emek harcadığını gördüğüm için ben evlilik yoluna girdim fakat şu var ki evlilik hazirligi kismi da fazlaca yorucu ve maddi zorluklar daha da artıyor. İnsan emeginden sevgisinden vazgeç(e)miyor fakat mantık cercevesinde bunu hak eden kişi için yapmak önemli

Birak yarı yolda mi kaliyo yoksa devam ediyo napiyosa yapsin. Deli misin sen resmen borcuna ortakçı arıyor sanane onun borcundan. Duygu sömürüsü yapiyo hilebaz. Yarın birgün evlenince köle yapacak seni. Boşver ayrıl sana güvenip mi borç yapmış. Kaç kaç arkana bakma direk kaç

Allah size akıl vermiş. aklınızı kullanın. kumar nedeniyle borç yapmış bir adamla evlenilmez. Ah bu kadınlar. Yarın size güvenir daha çok kumar oynar. o zaman çocuğunuzla ağlarsınız buralarda.Çocuğunuza kimi baba yaptığınıza bakın.mesulsunüz bundan. aptalca duygusallık içine girip mantıksız kararlar vermeyin.

Keske araba ev alınsa değil. Kuzenine güvenmiş borçlanmış diğer yüklü borcu da

merhaba, küçük bir kısmı kuzeni için yapılan borç diğer kalanı ise malesef kumar

Siz kafayı peynir ekmekle mi yediniz??
Üzerine düşünülecek bir konu bile değil.
Kumar oynuyor, hep kumar oynayacak ve hiç bir zaman kumar borcu bitmeyecek.
Hayatımı karartayım mı diye bir konu açsaydınız daha iyiydi.
Bırakın bu adamı önünüz açılsın yoksa hiç bir işiniz rast gitmez.
Bazı kadınları anlamak gerçekten mümkün değil....

Seni kötü bilseler ne olur.. bırakın artık birileri benim hakkımda ne düşünür kafasını
Onlarda kim oluyormuş
Ateşin içindesin yanacaksın hemde göz göre göre

Önce ne kadar borç ki bu borç ya da ne için yapıldı da ayrılacak kadar büyütmüşsünüz diye düşündüm. Sonra anladım ki kumar da var. Hayat bazı şeylerin dışındayken çok kolay ama içindeyken hiç öyle değil. Bu tür alışkanlıklar da kolay bırakılmaz. Net bi şekilde konuşun eğer çok istiyorsa sizinle olmak gece gündüz çalışır o borcu kapatır. Gerekirse siz de beklersiniz. Diğer alışkanlıklarından da vazgeçtiğini göstererek tabi. Yok yapmıyorsa o zaman hayat dert içinde yaşamak için hiç de uzun değil.

Geleceğin bu kadar değersizse devam et.
Ama şunu bilerek devam et. O borç bitmeyecek belkide artarak devam edecek. Kumara bulaşan insanın kolay kolay vazgeçeğini sanmıyorum.

Bulmuş kendini seven borcunu beraber ödeyebilecek kadını tabi bırakmak istemez. Bence 40 kere düşün sonra pişman olma yüklü miktarda diyorsun hayatını yaşamak varken bekarken yaptığı borç için didinip duracaksın ha ev vs almış olsaydı tamam ama bu ayrı böyle düşünmekte haklısın

Benim kocamın da çok borcu vardı, ama daha 24 yaşında. Sevgiliyken kendisine kredi çekerek destek olmuştum, krediyi kendisi ödedi, kredi kartımı kullandı onu da kendisi ödedi. Kendi borçları bitti, ona bu teklifi ben sunmuştum, evlenelim kapatırız borçlarını ikimiz diye. Ondan ayrılamıyordum ama o bana böyle bir teklifle gelmedi. Evlendik gene yanaşmadı borç için altın bozdurmaya. icralik bir borcu vardı onu kapattık sadece. kendisinin bu teklifle gelmemesi lazım. Ona bunu diyebilecek sensin. Ama borçlar bir şekilde bitiyor. Önemli olan hayatını onunla birleştirebilir misin? Ona güvenebilir misin? Borcu temizledikten sonra tekrar borç yapmayacağına emin olabilir misin? Bunları sormalısın kendine.

Canim bence arkana bakmadan kac. Daha dugun var, cocugunuz olursa onun masraflari var. Hayatin boyunca borc mu odemek istiyorsun? Yuklu borc diyorsun, hayat o kadar pahali ki ev mi gecindireceksiniz borc mu odeyeceksiniz? Ben cevremde borcla harcla evlenip mutlu olan gormedim. Evet sevgi onemli bisi ama ac ayi da oynamiyor maalesef.

Pes valla adamda ki yüzsüzlüge bak kumar borcunu sevgilisine odetmek istiyor yuh bee.. sende 33 yasina gelmis bi baltaya sap olamamis kumarbazi birine kaptirmaktan bahsediyorsun. Kaç kurtul yoksa cok pisman olursun.. evlilik sadece sevgiyle yürümüyor

Ciftlikbankin sahibimden de akilliymis senin sevgilin.birde sevgisinden eminim demissin.
Adam dolandirici adam sahtekar adam kumarbaz adam cakal. Boyle bir adam beni sevse ne olur sevmese ne olur. Senin hoc dostun dusmanin yokmu.ilerde demezlermi sana hic boyle enayilik gorulmedi.adam kumarda harcadigi parayi borcu beraber odeyelim diyor. Alkisliyorum helal olsun ders almak lazim.hele siz birde bunla evlenirseniz benim kesin bu adami bulup insan nasil kandirilir doye sormam lazim.ders almam lazim

ailesine destek olmak için borçlandı ise ya da iş kurup yolunda gitmedi ve borçlandı ise düşünülebilir ama kumar borcu gibi sebep varsa ben olsam istemezdim.karar senin.

Kesinlikle evlenme bu tek seni etkilicek bir karar olsaydı tamam ama evlilik sonucu doğacak çocuğun yarın öbür gün bir şey istediğinde sürekli yalandan avuttuğunda aşkın karın doyurmadığını anlarsın sakın yapma bu hatayı

Canım sakın sakın evlenme. Bu başka bir seye benzemez o borc dediğin ha diyince kapanmaz. Kumar dediğin idda at yarısı vs. hersey benim için kumardır. Ve sana vicdan azabına sokuyor sanki senin için geleceğiniz için fedekarlık yapmıs gibi davranıor. Neyin kafasını yasıyor erkek arkadasınız. Akla bak neden evlenmek istiyor akıllı adam evlenip düğünde ne takıldıysa hepsini borca ödeyecem diye kolundaki boynundaki bütün herseye sahip cıkacak artı bununla kalmayacak belimizi dogrultana kdar calısmaya devam calıstıkca bir tarafları raahat durmayacak kumar oynamaya devam. Yakma başını şimdi cok canın yanar ama ilerde evlendiğinde kavgalar artıkca daha kötü sonu felaktle bile bitebilir Allah korusun

ben olsam evlenirim sonuçta bu borçlar elbet bitecek bir gün benim de şuan borcum var eğer karşıma çıkacak kişi bunun lafını edecekse zaten evlilik düşünebileceğim karakterde biri değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…