- 6 Ağustos 2018
- 22
- 9
- 36
- 35
- Konu Sahibi Sevdaozverii
-
Merhabalar
5 yıllık bir ilişkim var fakat erkek arkadaşımın yüklü miktarda borcu bulunmakta, dolayısıyla bu da bizi gelecekle ilgili planlarımıza engel oluyor. Ben 28 erkek arkadaşım 33 yaşında artık bir şeyler olsun istiyoruz. O da çare olarak evlenelim ve borcu birlikte kapatalım dedi. Düşündüğüm de çok üzüldüm defalarca da ayrılma kararı aldım ama bir türlü beceremiyorum. Sürekli beni yarı yolda bıraktın, senden eş olmazmış zaten tarzı vurucu şeyler söylüyor. Öte yandan düşününce bu borcu yapan da ben değilim neden sorumlu olup kendime bu haksızlığı yapayım diyorum. İlerde bir aile kurduğum da bu kişinin yeniden borc yapmayacağının garantisi de yok malesef. Ben annesiz büyüdüğüm için biraz da anne olmak istemez misinn evlenelim yoksa bu durum uzayacak demeye başladı. Onu seviyorum ama bir yandan da kendimi garantiye almak istiyorum. Sizce çok mu çirkin düşünüyorum. Bencilliğim endişelerimin önüne geçtiğini hissediyorum ve bir yandan da onu başkalarına kaptırmaktan korktuğumu. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler
Keske araba ev alınsa değil. Kuzenine güvenmiş borçlanmış diğer yüklü borcu da
merhaba, küçük bir kısmı kuzeni için yapılan borç diğer kalanı ise malesef kumar
Yaklasik 3 yıldır. Ailesinin de “kıza bak borcu var diye kacti” demesinden çekiniyorum. Ama bir yandan da hayatimin kararmasindan da korkuyorum. Böyle bencilce dusunmek beni son derece rahatsiz ediyor başka da çözüm yok. Maaşı çok yeterli kalmiyor. Benim maaşımda yüksek değil. İlerde evlenirsem diye çehiz tarzı ufaktan bir şeyler alıyorum kendime sağolsun akrabalarimiz çehizime sürekli bir şeyler yapıp getiriyorlar. Belki de beni korkutan tek dusuncem onun cevresinin beni kotu bilecek olmaları..
Canim bence arkana bakmadan kac. Daha dugun var, cocugunuz olursa onun masraflari var. Hayatin boyunca borc mu odemek istiyorsun? Yuklu borc diyorsun, hayat o kadar pahali ki ev mi gecindireceksiniz borc mu odeyeceksiniz? Ben cevremde borcla harcla evlenip mutlu olan gormedim. Evet sevgi onemli bisi ama ac ayi da oynamiyor maalesef.Evet birlikte yapmadık. Hatta böylesine hırs yapmış olması bile beni korkuttu. Bana olan sevgisinden eminim ama öte yandan da bir ömür istiyorsan benimle olmayı sahiplenirsin bu borçları, sen bu durumda olsaydın ben saniye düşünmezdim diyor. Maddi manevi olarak elimden geldigince yardimda da bulundum. Bir teşekkür etme zahmetin de bulunmasa da. Benimde anlamadigim husus para yokken nasil dugun yapilacagı...
Ciftlikbankin sahibimden de akilliymis senin sevgilin.birde sevgisinden eminim demissin.Merhabalar
5 yıllık bir ilişkim var fakat erkek arkadaşımın yüklü miktarda borcu bulunmakta, dolayısıyla bu da bizi gelecekle ilgili planlarımıza engel oluyor. Ben 28 erkek arkadaşım 33 yaşında artık bir şeyler olsun istiyoruz. O da çare olarak evlenelim ve borcu birlikte kapatalım dedi. Düşündüğüm de çok üzüldüm defalarca da ayrılma kararı aldım ama bir türlü beceremiyorum. Sürekli beni yarı yolda bıraktın, senden eş olmazmış zaten tarzı vurucu şeyler söylüyor. Öte yandan düşününce bu borcu yapan da ben değilim neden sorumlu olup kendime bu haksızlığı yapayım diyorum. İlerde bir aile kurduğum da bu kişinin yeniden borc yapmayacağının garantisi de yok malesef. Ben annesiz büyüdüğüm için biraz da anne olmak istemez misinn evlenelim yoksa bu durum uzayacak demeye başladı. Onu seviyorum ama bir yandan da kendimi garantiye almak istiyorum. Sizce çok mu çirkin düşünüyorum. Bencilliğim endişelerimin önüne geçtiğini hissediyorum ve bir yandan da onu başkalarına kaptırmaktan korktuğumu. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?