Merhabalar
5 yıllık bir ilişkim var fakat erkek arkadaşımın yüklü miktarda borcu bulunmakta, dolayısıyla bu da bizi gelecekle ilgili planlarımıza engel oluyor. Ben 28 erkek arkadaşım 33 yaşında artık bir şeyler olsun istiyoruz. O da çare olarak evlenelim ve borcu birlikte kapatalım dedi. Düşündüğüm de çok üzüldüm defalarca da ayrılma kararı aldım ama bir türlü beceremiyorum. Sürekli beni yarı yolda bıraktın, senden eş olmazmış zaten tarzı vurucu şeyler söylüyor. Öte yandan düşününce bu borcu yapan da ben değilim neden sorumlu olup kendime bu haksızlığı yapayım diyorum. İlerde bir aile kurduğum da bu kişinin yeniden borc yapmayacağının garantisi de yok malesef. Ben annesiz büyüdüğüm için biraz da anne olmak istemez misinn evlenelim yoksa bu durum uzayacak demeye başladı. Onu seviyorum ama bir yandan da kendimi garantiye almak istiyorum. Sizce çok mu çirkin düşünüyorum. Bencilliğim endişelerimin önüne geçtiğini hissediyorum ve bir yandan da onu başkalarına kaptırmaktan korktuğumu. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler