Borcu olan biriyle evlilik düşünür müsünüz

Borcu olan biriyle evlendim . Ailesi mahvetmis eşimi. Kendi borcunu kendi oduyor zaten. He benim canimi sikan babasinin da borxu var gecinemiyorlar. Evlendikten sonra biraz kanima dokundu. Ailesi hicbissey sey takmadi, 1 kuruslari geçmedi bogazimdan. Ama esimin sucu yok. Bir de bulunmaz hint kumasidir gercekten karakter olarak. O yuzden evlendim. Ama benim param vardi cok da takmadim.

Hanımefendi bence siz de borç bitmeden evlenmeyin elin oğluna ne çok güveniyorsunuz ya lafını yapacaksa işim olmazmış boş özgüveninize hayran kaldım her erkek hoş karşılamayabilir borcu mantıklı insan da büyük bir borç varsa evlenmez elin oğlu kızı sizin yaptığınız borçların sorumlusu olamaz o evde huzur olmaz

ben elin oğluna güvenmiyorum hanımefendi benim kendi kazancım var zaten yani karşı tarafa bir mecburiyetim yok ama sevgi ve aşk olduktan sonra ayrı zaman geçirmeninde bir anlamı yok benimde karşımdaki insanın borcu olursa onu o şekilde kabul ederim maddiyattan daha önemli şeyler var sevgi gibi tabi bu karşılıklı bir durum

açıkçası çalışıp kazanmışım ve borçda benim borcum sonuçta yine kendim ödeyeceğim ama karşıma çıkan kişinin amacı benim maaş kartıma sahip olmak olursa kimse kusura bakmasın

ben olsam evlenirim sonuçta bu borçlar elbet bitecek bir gün benim de şuan borcum var eğer karşıma çıkacak kişi bunun lafını edecekse zaten evlilik düşünebileceğim karakterde biri değildir
Konuyu bence dikkatli okuyun demek istiyoruz ki ev araba yada herhangi bir şet almış olsa borcu olsa tamam evlen adam kumar borcu yapmıs bu nedemek anlayabiliyor musunuz. Kumar sonu gelmeyen lanet olası bir şeydir. Kolay kolay bu işten kurtulamaz bu kumar yüzünden kaç aile yıkıldı haberiniz yok galiba.

borç diğer kalanı ise malesef kumar

Bu kısma kadar belki demiştim ama burda ipler koptu. Kumar varsa kaç derim. Perşembenin gelişi çarşambadan. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. "Beni yarı yolda bıraktın, senden eş olmazmış " laflarıyla da psikolojik baskı yapıyor. Kendine yazık edersin.
Burada bir çok örnek bulabilirsin. Önce düğünde takılanlar, sonra senin adına çekilecek krediler, ailenden iste v.s son bulmayacak.

ama konu başlığında vorç denmiş sonradn kumar borcu denmiş zaten heralde kumarın zararlarının konu sahibide farkındadır

ama konu başlığında vorç denmiş sonradn kumar borcu denmiş zaten heralde kumarın zararlarının konu sahibide farkındadır
Evet canm sonradan ne borcu diye sorulduğunda kumar borcu oldugunu soledi. Ve hala direniyor bırakamıyorum diyo konu sahibi herseyin düzelecegini sanıyor ve sadece içini rahatlatmak için yazmıs bence

Sakın evlenmeyin .

Borcu olan bırıyle evlenebılırdım belkı ama evlenelım beraber odeyelım bu borcu dıyen bır adamla evlenmezdım.Kendısını garantıye almaya calısıyor ustune bırde sıze annelık uzerınden duygu somurusu yapıyor.Bu adama dıkkat edın bence.Evlensenızde borc bıtmeden cocuk ıstemez borc bıtınce de ıstedıgı gıbı davranır bu tıp.Nasılsa bu kulfetten kurtaracak rahatlatacaksınız hayatını bu zat-ı muhteremın.Sıze cok fazla vıcdan muhakemesı yaptırıyor gıbı geldı.Hem ne borcu kı bu 5 yıldır sızle oldugu halde bıtırememıs,evlılık dusunecek kıvama gelememıs.

Ooo sımdı gordum kumar borcu namus borcu derler.Bu yolda adamın malını almakla kalmazlar karısını da alırlar elınden,canını da.Yol yakınken uzayın bence bu ılıskıden.Yazık olur hayallerınıze

Ev borcu olsa, öğrenim kredisi olsa vs ben hesabını yapmazdım bile. Aynı şekilde evlendikten sonra eşinin ogrenci kredi borcunu ödeyen erkek de çok. Lafını etmek yanlış.
Ama sizin olay kumar borcu.
Üstelik 5 yıldır sevgilisiniz. Demek ki sizle beraberken oynamış bu kumarı. Peki neden evlendikten sonra oynamasin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…