- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.981
Yapraknil canım arkadaşım ne olur bu kadr der etme bak herşey geçiyor zamanla yeterki sabır en büyük örnek benim adet olamadım doktor doktor dolaştım stres sinir adet olamdım diye eşimle bile kavga halindeydim şimdi bak mutluyum ben çok inanıyorum sana canım arkadaşım herşey düzelecek kistini bu adette atacaksın ve tatil yapıp geleceksin öbür ay tekrar çalışmalar ve mutlu son sana çok güveniyorum yeterki karamsar olma güzel günlere az kaldı sabır
evet canım kanda da çktı doktorumu aradım çok yeni bir gebelik dedi ama göhüslerim sızlıyor resman çok ağrıyor sizin için hepiniz için her zaman dua ediyorum canım umarım dualarım kabul olur ama sende sabırlı ol bitanem
canım ben başlık açmayı bilmiyorum takvim yapmayıda sen teyzesisin bana öğretirsin ama şimdi komşum keke yapmış ona gidiyorum canım sonra bir ara öğrettirsin yada sen yap ben beceremiyorum olur mu şimdilik seni öptüm gelince görüşürüz bay
kimseyok bugun sitede
dilekte teyzesi geldi onunla hasret gideriyor sanirim .
yaprakcım benim kasıklarım çok ağrıo bugun yarın olurum adet sanirim .gerçi adetimin 16. günü gitmiştim dr a yumurtam çatlamamıştı bugun yarın catlar büyümüş dedi .adetin yumurta caltmasından kaç gün sonra oluyorsun bilgin var mı
selam kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar,
giremiyorum nete yaaaaawww,
sürakli düşüyor,
nihayet bugün evden bağlandım,zar zor da olsa,kayınvalidegilde daha rahat yakalıyor bilgisayar sinyali,ama ben oraya inmek istemediğim için giremiyorum nete,
bugün şans benden yana,
yaa ben çok sıkılıyorum lanet olası evde,
eşimin ank.arkadaşı geldi,gezmeye götürdü onu,
ben de kardeşime gideyim baari dedim,manyak bana saat verdi şu vakitte dön diye,ben de gitmedim,
delireceğim yaaaaaaaaa,
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşım da yokki yanına gideyim,hepsi sizin gibi uzakta,
allahım ne dertli başım varmış benim böyle,kök salacam evde yakında,gelip meyvelerimi yersiniz artık olur muuu?
biz bunun aile aşkından dolayı antalyada çocuk mocuk yapamayız fırsat bulup da vallaaa,
:1no2::a015::bbo:
gidicem bitanem smear testi de yaptırmak istiyorum. gerçi dr yara geçmez dedi . o ilaclar büyümemesi içinmiş .eğer çok büyürse dondururuz dedi.o cocuğa engel değil dedi ama netten okuduğum kadarıyla oyle hamile kalnırsa cocuğu etkilermiş gözünü ve akciğerlerini Allah korusun ya çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?