Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Yapraknil canım arkadaşım ne olur bu kadr der etme bak herşey geçiyor zamanla yeterki sabır en büyük örnek benim adet olamadım doktor doktor dolaştım stres sinir adet olamdım diye eşimle bile kavga halindeydim şimdi bak mutluyum ben çok inanıyorum sana canım arkadaşım herşey düzelecek kistini bu adette atacaksın ve tatil yapıp geleceksin öbür ay tekrar çalışmalar ve mutlu son sana çok güveniyorum yeterki karamsar olma güzel günlere az kaldı sabır
evet canım kanda da çktı doktorumu aradım çok yeni bir gebelik dedi ama göhüslerim sızlıyor resman çok ağrıyor sizin için hepiniz için her zaman dua ediyorum canım umarım dualarım kabul olur ama sende sabırlı ol bitanem

evet canım haklısın aslında biraz daha sabırlı olmam lazım. bu sorunlar da geçecek ben de inanıyorum ama biraz sabırsızlık ediyorum sanırım.
göğüslerin sızlaması gebelikten canım. prolaktin hormonu yükseliyor. yavaş yavaş süt oluşmaya başlayacak bebiş için. Allah kucağına almayı da nasip etsin canım. siz niye başlık açmadınız canım. sen, esra, ugly birer başlık açın canım. birde gebelik takvimi yapın. sayfamızda hamileler olduğu belli olsun iyice de karamsar bir sayfa gibi olmayalım dimi ama. 5 kişi kaldı. ben, cimbomlu, ilsu birde meltemle nakkad. bizde hamiş olursak yeni ve güzel başka bir başlık açarız ay ne güzel olur dimi ya :sm_cool:

canım ben başlık açmayı bilmiyorum takvim yapmayıda sen teyzesisin bana öğretirsin ama şimdi komşum keke yapmış ona gidiyorum canım sonra bir ara öğrettirsin yada sen yap ben beceremiyorum olur mu şimdilik seni öptüm gelince görüşürüz bay

tamam canım keyfine bak. afiyet olsun sana. benim de çok iyi bildiğim söylenemez ama öğreniriz hayatım. gebelik takvimi için bir site vardı babygaga.com sen de görmüşsündür birçok kişide var. hafta hafta ve üzerinde embriyo resmi var o siteden son adet tarihini mi, yoksa bebeğin doğacağı tarihi yaklaşık da olsa yazarsan o zaten otomatik olarak yapıyor.sonra resmi yada adresi kopyalayıp sonra bunu kendi kontrol panelinde kilo doğum takibi kısmına yerleştiriyorsun sanırım. sonra o otomatik olarak ilerliyor zaten. başlık açmada ana sayfadan yapılıyor sanırım yani gebelik anasayfaya gidip yeni başlık aç butonuna tıklıyorsun sanırım. ben ikisini de yapmadım ama az çok tahmin ediyorum. adaşın birkaç kez konu açmıştı o daha iyi bilir. ben de araştırayım bir bu arada yine yazarım sana.

kimseyok bugun sitede
dilekte teyzesi geldi onunla hasret gideriyor sanirim .
yaprakcım benim kasıklarım çok ağrıo bugun yarın olurum adet sanirim .gerçi adetimin 16. günü gitmiştim dr a yumurtam çatlamamıştı bugun yarın catlar büyümüş dedi .adetin yumurta caltmasından kaç gün sonra oluyorsun bilgin var mı

selam kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar,
giremiyorum nete yaaaaawww,
sürakli düşüyor,
nihayet bugün evden bağlandım,zar zor da olsa,kayınvalidegilde daha rahat yakalıyor bilgisayar sinyali,ama ben oraya inmek istemediğim için giremiyorum nete,
bugün şans benden yana,
yaa ben çok sıkılıyorum lanet olası evde,
eşimin ank.arkadaşı geldi,gezmeye götürdü onu,
ben de kardeşime gideyim baari dedim,manyak bana saat verdi şu vakitte dön diye,ben de gitmedim,
delireceğim yaaaaaaaaa,
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşım da yokki yanına gideyim,hepsi sizin gibi uzakta,
allahım ne dertli başım varmış benim böyle,kök salacam evde yakında,gelip meyvelerimi yersiniz artık olur muuu?
biz bunun aile aşkından dolayı antalyada çocuk mocuk yapamayız fırsat bulup da vallaaa,
:1no2::a015::bbo:

evet canım maalesef bizim takım devamsız. ama tatil mevsimi diye hoşgörmek lazım. dilek misafirleri ile ilgileniyor sanırım. umarım bize haber vermeden tatile falan çıkmaz.
canım yumurta çatladıktan sonra 14 yada 15. günlerde adet gelir diye biliyorum. ama bazen bir iki gün sapma da olabiliyor. canım sen tekrar kontrole gidecekmisin yara geçmişmi diye. inşallah geçer.

nerelerdesin kızım sen kaçak seni. bende seni unutmuşum. 5 kişi kaldı hamiş kalmayan diye. 6. kişi de var aysima özlem. kırk yılda bir gelince böyle oluyor.
ay senin bu kocan tam sopalık valla, çok kızıyorum ona :mymeka: klava:
canım madem öyle yapıyor sen de kendin plan yap, kardeşine git, annene git, ordaki akrabalarına git. illa birine de gitmek zorunda değilsin. git bir alışveriş merkezine oralardada da klimalar vardır. kendine yeni ciciler al, kocana da nispet yap :dilcikar:
birdaha seni yalnız bırakmasın. sen onu takmayınca o daha çok üstüne düşer. canım kocan gündüz dışarda da ama gece evine yatmaya geliyordur herhalde. sen bebek çalışmalarını ihmal etme yine de. ne kadar kızsan da o başka bu başka.

gidicem bitanem smear testi de yaptırmak istiyorum. gerçi dr yara geçmez dedi . o ilaclar büyümemesi içinmiş .eğer çok büyürse dondururuz dedi.o cocuğa engel değil dedi ama netten okuduğum kadarıyla oyle hamile kalnırsa cocuğu etkilermiş gözünü ve akciğerlerini Allah korusun ya çok korktum

özlemcim hoşgeldin canım .muşta kalmak sizin için daha iyi miydi acaba diyorum.
gez canım ya o saat versin boşver sen gez eğlen dönersin eve sonuçta kardeşine gidiyosun.
bende alanyadaydiım sizin oralarda dün döndüm .

git canım git. ihmal etme sakın. ne gerekiyorsa yaptırın. sonuçta sağlıkla ilgili meseleler ihmale gelmez. ama aklına kötü şeyler getirme Allah korusun. nasılsa şu an gebelik düşünmüyorum diyorsun ama bu sorunu hallet bence. ben de korkmaya başladım gideyim de bir baksın. peki doktor donduralım derse nerde yapacak o işlemi özel muayn. demi yoksa hastanedemi. acaba maliyeti ne kadar ki.

canım özel hastanelerde ssk geçiyor ya orada yaptırırım büyük ihtimalle donduralım derse .yarısını ödüyor ssk .sende ihmal etme rahim ağzına baktır için rahat etmiş olur enazından .sinsice ilerliyor ya canım hiç belirti falan olmuyor inan baslangıçta.

kıslar yaaaaaa,net çok düşük bende,
saat 3 ten beri mesaj göndermeye çalışıyorum kopuyor net,
deli oldum iiice,
inşallah bu baari gelir,
bütün k' lar değil tüm alfabe bana karşı,
dışarıya çıksam heryer ateş gibi kıslar yaaaaa,
ben merkezde değilim,serik ilçesindeyim,burada öyle saatlarce gezemem çünkü hemen bitersırnaşık şey,
ilsucuğum o zaman sen benim evimin önünden geçmişsindir mutlaka,otobüsle mi yolculuk yaptın,
belki görmüşsündür bizim evin önünde trafik kazası olmuştu dün,işte gördüysen ben orada oturuyorum,
çok feci bir kazaydı,iki gençten biri hemen öldü maalesef,

oof yaaa net yine koptu,

neyse ben terziye gideyim baari kıslar,gerçi çok da sıcak üşeniyorum ama bakalım ne yaparım...
ben iyice saçmalamaya başladım kıslar kusura bakmayın,ben yokmuşum gibi davranın boşverin beni ,,,,

tatlicadiarzu tatlicadiarzu tatlicadiarzu
tatlicadiarzu tatlicadiarzu tatlicadiarzu
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

aysima canım benim sıkma canını düzelir herşey. kim sana karşı olursa olsun biz değiliz. biz hep senin yanındayız. sıcakta canım hiç bir yerde dışarı çıkmak gelmiyor insanın içinden. ben de genelde evdeyim. akşamları çıkmayı tercih ediyorum. napalım. şurda 1 ay daha sıcak ondan sonra serinler.
ben kazayı duymadım canım ölenlere Allah rahmet eylesin. sen de gördüysen etkilenmişsindir. eşin seni de götürsün bir yere giderken, sıkılıyorum evde durmak istemiyorum de. seni anlaması lazım. birlikte birşeyler yapın. pikniğe falan gidin, deniz kenarına gidin akşam üstü. öyle bekar gençler gibi niye kendi başına takılıyorki. çok kızdım bak yine :mymeka:

geldim kızlar geldim
yoğundu maşallah işlerimiz biras ondan geciktim
teyzemler geldi çok şükür annem olmadığı için ev sahipliği yaptık ama 2 gün canım çıktı resmen
kuzenler öteki teyzem dayımlar falan bittim anlıyacağınız ama hepsini öyle seviyorum ki helali hoş olsun yani
bu arada gezmeyi de ihmal etmedik tabi cümbür cemaat dün telli babaya gittik ordan da eminönünde balık ekmek yedi,k ayıptır söylemesi sonra florya sosyal tesislerine gittik sahil kenarında yürüyüş yaptık yakamoz seyrettik maaile
ama ne yazık ki cereyanda kalmışım ve sırtım tutulmuştu c.tesi gecesi resmen kıvrandım pazar günü burnumu kaşırken bile kızlar sırtınızdaki kaslar hareket ediyor bittim yani ama dün akşam sıcak su torbası koyduk murat krem falan sürdü bugün geçti çok şükür ammaaaaaaaa sıkıntılar bununla bitmedi tabi c.tesi üst dudağımda bi sivilce gibi bir şey çıktı acayip acıyordu ama sonra pazar sabahı kocaman bi uçuk ve üst dudağım şişmiş olarak uyandım hele kii bu sabah yutkanamıyordum boğazlarım bile felaketti resmen tanınmaz haldeydim sabah dr a gittik uçuk dedi antibiyotik krem ve c vitamini verdi dr dedi ki ya güneşlendin mi yada enfeksiyon geçirdin mi ya da aşırı stres yaşadın mı dedi
ee malummm eşimin amcası ve kist

heyyyyyyyy nerdesiniz yaaaa
yaprakcım nasılsın bitanem benim
ilsucum gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşşşş sefa getirmişşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…