- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.961
günaydın kızlar çok heycanlıyım testi şimdi yaptık veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İKİNCİ ÇİZGİ ÇIKTI YANİ POZİTİF HAMİLEYİM ARKADAŞLAR TABİİ KESİN SONUÇ İÇİN C.TESİ GÜNÜ KAN TESTİ YAPTIRACAĞIM
Selam kızlar...
Br süredir yazamadım size, ama okuduklarım çok mutlu etti beni de
Cimbomlunun dediği gibi bizler-boş gebelikte olsa- hamişlik için şanslıyız. En azından gebe kalabildiğimizi biliyoruz..
SABIRSIZIM ve İKLİMSU,
Sizleri tebrik ediyorum, sağlıklı sıhhatli büyüsünler ve kucağınıza alın sağlıcakla inşallah...
Bir sürpriz de benden olsun, diğer arkadaşlarıma moral olsun...
Ben de 5 haftalık hamişim
Keseyi gördüm, henüz kalp atışları oluşmamış...
Bir heyecan bekliyorum, gün sayıyorum
İnşallah darısı tez zamanda başınıza...
Hoşçakalın...
yapraknil canim ben size dua ediyorum bir oglum var ve hic cocugu olmayanlari cok iyi anliyorum cok zor gercekten insallah en kisa zamanda bebisleriniz olur
Baska bir doktora daha gitsene mantar gectiyse neden canin yaniyor baska göremedigi birseymi var dokorun.
canım senin kistin ufak 3,5 cm di sanirim ..onu dert etme ..
bencede baska bir dr a görün muhakkak ihmal etme mantarda kaşındı ve akıntı çok olur .
Yaprakcim o yara ve mantar teshisi için rahim ağzini bir aletle aciyorlar ismini bilmiyorum. Ancak öyle teshis koyabilir yani .ultrasyonla o görünmez ..
yapraknil canımbak adaşım olsa sana kızar şimdi bu ne hal bitanem hemen evhama başladın mantar enfeksiyonu hemen ilaç tedavisi ile son bulmaz bede de var öyle bir hafta ilaç kullandım ağrım geçsin diye bişey yok bende de çok ileri buyuttaydı geçen sene öldüm nerdeyse ve normal muayenede doktor mantar var dedi ilaç verdi sonra merhem ama benim 2 aya yakın ilişki sırasında ağrım oldu gerçi halada ara ara oluyor mantar tedavi ile bir süre için durduruluyor sonra tekrara nüksedebilir yani evham yapma hemen canım arkadaşım bak kızıyom sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?