Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar misafirlerden nete bakmaya pek fırsatım olmuyor. cimbomludan alıyorum haberlerinizi sağolsun. 3 hafta oldu. Çok yoruldum ve kendime vakit ayıramamaktan sıkıldım artık. Aynaya bakmaya fırsatım yok. Sabah kalkıyorum yatana kadar hep bir uğraş içindeyim. ne çamaşırım bitiyor ne ütüm ne yemek işi. şimdi yine mutfağa gireceğim yemek yapmaya. Görüşürüz, kendinize iyi bakın.

iklimsu cok sevindim canim ooooo grup hamisler grubuna dönüyo ben doktora gittim kizlar 2 ay daha korunacagim hap verdi bakalim 2 ay sonra neler olacak en son ben gireyim hamisler lsitenize hadi hepinize 2 ay süre )))

Uglywife senide tebrik ederim canim darisi basimizaaa

CANIM ARKADASIM BU NE GÜZEL HABER BÖYLE OKADAR SEVİNDİMKİ ANLATAMAM. TEBRİK EDERİM.
SON ZAMANLARDA DUYDUGUM EN GÜZEL HABER .BAK EŞİN ÇOK UMUTLUYDU İÇİNE DOĞMUŞ ENİŞTENİN :dance:

Günaydin arkadaslar hepinize
güzel hamişler size de ayriyetten günaydinnnn.
Cimbomum nasilsin
yaprakcim sen napiyosun
iklimsu zaten hamiş keyfine diyecek yok ohhh
bende bugun işbaşi yaptim malesef işler acaip çok .tatil sonrasi zor yaaa

NAKKAD - MELTEM çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah özellikle burdaki siz canım arkadaşlarıma

günaydın İLSU canım hoşgeldin tatilin umarım iyi geçmiştir.Canım bende çok heycanlıyım hiç beklemiyordum ama Allahım nasip etti çok karmaşık duygularım. ilk öğrendiğim günden beri şükrediyorum ve sizler için dua ediyorum sen yoktun ilk öğrendiğimde ama o an bile öğrensen ne kadr sevineceğini ta kalbimde hissettim çünkü neler yaşadığıma en yakın şahit sizdiniz canım arkadaşım ,gerçekten mustafa hep hamilesin bu ay dikkat et kendine diyordu bende saçmalama ya nerden biliyorsun dedim demekki hissetti adam abdala malum olur derler ya

bitanem çok dikkat et ve cok sıcak havalar mümkün olduğunca öğlen saatlerinde dışarı çıkma emi :))
tabiki canım arkadasım her anımızı birlikte yaşayıp mümkün olduğunca destek olduk birbirimize .mart ayında doğum yapacaksın dimi kısmetse:))

selam kızlar. herkese iyi haftalar diliyorum.
ilsu hoşgeldin canım. tatil bitti sanırım. inşallah çok iyi geçmiştir ve eğlenmişsindir. evet canım sayfamızda hamişler çoğalıyor. ben tatile gidip dönünce seninde hamiş haberini alırız inşallah. sen korunmuyorsun artık dimi. yara durumları ne alemde. ilaçların bittimi. benim hala ilişki sırasında canım yanıyor benim doktor mantar deyip başından savdı ama ilaç da kullandım mantar olsa geçmezmiydi. o yüzden bu hafta içi başka doktora gitmeyi düşünüyorum tabi eşimi kandırırsam. bir de kistim var biliyorsun işim zor yani. inşallah hepsi geçer.

canım çok tebrik ederim. inan çok sevindim. sizler bizlere umut oluyorsunuz. inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da görürsünüz. inşallah darısı bizim başımıza olur. bizlere dua edin. özellikle cimbomlu ile bana. tabi ilsu ve diğer arkadaşlarada edin ama cimbomlu ile ben sizden büyüküz ve benim problemlerim de olduğundan duaya çok ihtiyacım var.
iklimsu ve sabırsızımın da dualarını bekliyoruz. darısı bizlerin başına inşallah.

yapraknil canim ben size dua ediyorum bir oglum var ve hic cocugu olmayanlari cok iyi anliyorum cok zor gercekten insallah en kisa zamanda bebisleriniz olur
Baska bir doktora daha gitsene mantar gectiyse neden canin yaniyor baska göremedigi birseymi var dokorun.

canım benim antibiyotiğim bitti düzenli kullandım ama fitilin içinde 6 adet vardi .3 tanesini kullandım sadece çünkü içimde acaip yanma hissi yaptı ve akıntım yoktu nceden onu kullanınca akıntım oldu . benimde uzun süre ara verince canım baya yanıyor güzelim yaradan olsa gerek ..şuan korunuyoruz canım eşim istemiyor çocuk

canım senin kistin ufak 3,5 cm di sanirim ..onu dert etme ..
bencede baska bir dr a görün muhakkak ihmal etme mantarda kaşındı ve akıntı çok olur .

sağol canım çok teşekkürler. inşallah Allah sana da bir tane daha verir.
evet canım bu hafta başka doktora da gideceğim. benim doktorum aslında tam bir vajinal muayne yapmadı yani spekulum falan takmadı sadece ultrason probunu takarken şöyle bir baktı ve çok ilerlemiş mantar dedi. bilmiyorum 1 hafta oldu ilaç falan da kullandım ama hala yanma ve acı var olmaması lazım artık diye düşünüyorum. o yüzden bursada özel bir hastane var kurumlarla anlaşması da var. daha önce orada rahim filmi çektirmiştim filmden önce doktor beni ayrıntılı muayne etmişti. şimdi yine o doktora gitmek istiyorum en azından bir muayne edip ilaç falan verir. yara falansa onun da bir çaresine bakarız artık. vakit kaybetmemek lazım.

canım senin kistin ufak 3,5 cm di sanirim ..onu dert etme ..
bencede baska bir dr a görün muhakkak ihmal etme mantarda kaşındı ve akıntı çok olur .

canım evet kistim 3 cm ama yine de canımı sıkıyor. geçen yılda olmuştu aynı büyüklükte bir kist ilk adetle atamamıştım, sonra doğum kontrol hapı içtim ve öyle geçmişti yani o yüzden biraz canım sıkılıyor vakit geçiyor diye üzülüyorum.
evet canım bende akıntı falan yok, geçen hafta birazkaşıntı oldu o ilaçları içince geçti bilmiyorum ya belki ben evham yapıyorum ama yine de başka doktora gidip iyice muayne olucam, ona göre tedbir alırım.

Yaprakcim o yara ve mantar teshisi için rahim ağzini bir aletle aciyorlar ismini bilmiyorum. Ancak öyle teshis koyabilir yani .ultrasyonla o görünmez ..

Yaprakcim o yara ve mantar teshisi için rahim ağzini bir aletle aciyorlar ismini bilmiyorum. Ancak öyle teshis koyabilir yani .ultrasyonla o görünmez ..

biliyorum canım spekulumla açıp bakması lazım ama ultrason masasında şöyle bir baktı ve mantar dedi ısrarla bende çok üzerinde durmadım. sadece yara falan değildir dimi dedim hayır deyince bişey diyemedim tabi. ama içim hiç rahat değil. böyle şeyler ihmale gelmez. nasıl olsa gebeliği 1-2 ay kist yüzünden erteledim bari bu arada başka sorunlar varsa onları halledeyim de daha fazla vakit kaybı olmasın. tabi Allah ne zaman nasip ederse bebek o zaman olacak bunlarda bahane cimbomumun dediği gibi. sahi o nirde ya. bugün için gelirim demişti ama misafirleri gitmedi herhalde.

İlsu canım ben evdeyim pek çıkmıyorum uyuya kalmışım şimdi uyandım sürekli karnım aç benim gerçi
ben çok oburumdur ama şimdi mazreteim var ya daha çok yiyorum.sende çok yüklenme işlere yavaş yavaş yaparsın canım ablamda fitil kullanmıştı onlara devam et çok yararlı rahim ağzına temas ettikleri için ağrın oluyordur kalnı bitir canım

yapraknil canımbak adaşım olsa sana kızar şimdi bu ne hal bitanem hemen evhama başladın mantar enfeksiyonu hemen ilaç tedavisi ile son bulmaz bede de var öyle bir hafta ilaç kullandım ağrım geçsin diye bişey yok bende de çok ileri buyuttaydı geçen sene öldüm nerdeyse ve normal muayenede doktor mantar var dedi ilaç verdi sonra merhem ama benim 2 aya yakın ilişki sırasında ağrım oldu gerçi halada ara ara oluyor mantar tedavi ile bir süre için durduruluyor sonra tekrara nüksedebilir yani evham yapma hemen canım arkadaşım bak kızıyom sana

canım evet adaşın oklavayı hazırlamıştır yine klava:
haklı olabilirsin. belki birsüre ilişkiye de girmemek lazım. ama içimin rahat etmesi için bir doktora daha görüneyim bakalım o ne diyecek belki başka bir ilaç daha verir. kistim de var üff ya çok moralim bozuk ne zaman bitecek bu sıkıntılar senağlama
canım sen nasılsın. kanda da çıkmış gebeliğin tekrar tebrik ederim :1hug:a.s.bizim için de dua et canım. ettiğini biliyorum ama yine de hatırlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…