- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.021
canım ya doktoru ara gitmeden ordaysa sonra git bence boşu boşuna gitmemiş olursun hem banada taravazol vermişti ama ilşkiye girmeden yarım saat önce kullan dedi ağrıyı aza indirir demişti halada kremim var arada mantar oldum mu kullanıyordum . canım allahın izniyle şu kistleri bir atsanız ne güzel olacak ya gerçi az kaldı öyle hissediyorum hem sen hem adaşım adaşım bitecek erken erken olursan bugün yarın olman lazım inşallah şimdi olursunda tatilinde rahat edersin benimde adette çok sancım olur bazı kadınlar hiç adet olduklarını bile hissetmiyorlar çok acayip
kısslar bizim işyerinde birisi var .pekkimseyle arası ii değil geçimsiz birisi. bir cocuğu var. 2. sini geçen yıl 4 aylıkken düşürdü. yine hamile kaldı ama kimseye söylemiyor hamile olduğunu 5 aylık rahat vardi karnı. onu da düşürmüş .karnı dümdüz olmuş .ben tatilde olduğumdan bilmiyordum arkadaslar söyledi.
iklimsu nerdesin canım. ben anladım sanırım bu takvim işini. o dediğim linki okudum iyice. istersen sana yapabilirim. yada sen anladıysan sen de yapabilirsin zaten çok zor değilde biraz ayrıntısı var. sabah benim sana anlatığımdan farklı bir iki küçük detay var şimdi daha iyi anladım sanırım. istersen sen bana bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yaz ben de ona göre yapmaya çalışayım sonra linki yazarım sana sende kopyalarsın. bu arada resim kopyalanmayacakmış link kopyalanacakmış ama o sayfadaki link değilmiş. başka bir yere tıklayıp başka bir sayfaya giriyorsun.
Sevgili Yapraknil, oncelikle iy dileklerin ve dualarin icin cok tesekkur ederim...
Insallah sizlerde tez zamanda saglikli gebelik haberleri verirsiniz bize...Allah gonlunuze gore verir insallah...
Ben bu siteye ilk girdigimde yazmistim insanlarin kendilerine ettikleri dualardan daha makbulmus birbirlerine ettikleri dua, burda herkes o kadar yurekten dua ediyor ve o kadar icten paylasiyor ki duygularini, insallah Mevlam duyuyordur sesimizi...
Bu arada Cimbomlu ve sen basta olmak uzere kimse moralini bozmasin arkdaslar, ben de cok genc sayilmama 32 yasindayim, bos gebelik yasadim, ve cikolata kistim vardi...Yani benim de isim zordu ama iste kaderinde ne varsa O'nu yasiyorsun, mevlam ne yazdiysa...
Kaderciyim galiba ben biraz ama size de ayni seyi oneriyorum, kizlar bu sayfada okuduklarimla ilgili soylemek istedigim bir kac sey daha var aslinda; genel olarak hepiniz cok bilgilisiniz, arastiriyor, okuyor ve en guzeli birbirinize destek oluyorsunuz... Ben sonradan araniza katildigim icin disardan bakiyorum biraz patlastiklarimiza...Hepiniz gercekten ozelsiniz sizlere soylemek stedigim tel sey nacizane, nolur kafanizda cok buyutmeyin, karamsar olmayin lutfen...Cunku daha once de soylemistim bu iste stres faktory cok olumsuz etkiliyor sonucu, tedaviyi biaktiktan sonra kendiliginden gebe kalan kadin sayisi o kadar cok ki...Siz bence bireysel olarak ustunuze dusen seyleri fazlasi ile yapiyorsunuz, egitimli insanlar olarak cok sey biliyorsunuz ama bazen kucuk olumsuzluklari da buyutup moralinizi bozuyorsunuz...Inaniyorum ki 3-5 ay sonra hamis listesindesiniz kizlar, kendinizi rahat birakin biraz...Umarim kizdirmamisimdir siziyerimseniben
Takipteyim, iyi haberlerinizi bekliyorum insallah...
PROF MÜBAREK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yerim kız ben seni yaaaaa
napıyorsunuz kızlar yaaaaa
ilsucum dilekcim keyifler nasıl
iyiyiz bitanem
yoksun ya kayıplara karıştın cadıııı.
yaprakcım gelemedim evet yaa
aşkım eh işte uçuk geçiyor biraz indi şişim antibiyotik alıyorum işte ama sırtım kötü sıcak su torbası koydum akşam ama bana mısın demedi
teyzemler yarın yazlığa gidiyorlar
dün akşam hafif bi leke geldi sanırım adette çok bekletmeyecek adetin 3.günü dr a gidicektim işte c.tesi akşamı yola çıkıcaz umarım prş ye kadar adet olurum yok yetişmezse artık geldikten sonra ne yapayım şans artık o da
torpil maalesef bitanem her yerde var işte ama inş.yarın güsel haberlerle bekliyoruz seni
yaprakcım sana bi soru sorcam bu konularda bilgilisin. 2 gündür sol kasığımda siddetli bir ağrı var yok böyle bi acı. adet günüm bugun 28. gün yani. ve o fitili kullandığımdan beri acaip bir su gibi akıntı var .çok moralim bozuk arakdasım ya .neyim olabilir benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?