Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım ben pek anlamıyorum akşam eşim gelsin ona anlatırım o yapar o çok iyi anlar bu işlerden beceremezsek yazarız sana çok teşekkürler

canım evet gitmeden arayıp randevu alacağım. orda değilse yani izindeyse falan kötü olacak ama inşallah hastanededir. çok iyi bir doktor yani 1 kez gittim ama çok ilgilenmişti. belki de ilk diye öyleydi. gerçi sürekli giden hastaları da çok memnun. birşey yoktur belki ama içim rahat eder en azından. evet canım travazol yatıştırıyor biraz ama ilişkide acı oluyor ya. belki senin dediğin gibi tam geçmemiştir.
canım ne oldu takvimi yapabildinmi. kilo doğum takibine yapıştırdıktan sonra değişiklikleri kaydettinmi. birde onu dene ayrıca bu konuyla ilgili bir başlık buldum onu da bir incele

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-takvimini-nasil-yaptiniz-t156471/index.html

kısslar bizim işyerinde birisi var .pekkimseyle arası ii değil geçimsiz birisi. bir cocuğu var. 2. sini geçen yıl 4 aylıkken düşürdü. yine hamile kaldı ama kimseye söylemiyor hamile olduğunu 5 aylık rahat vardi karnı. onu da düşürmüş .karnı dümdüz olmuş .ben tatilde olduğumdan bilmiyordum arkadaslar söyledi.

ay yine de üzüldüm ben ya. ne kadar geçimsiz biri de olsa kimsenin böyle birşeyi yaşamasını istemem. biraz teselli edin canım. belki sizler uzak duruyorsunuz, yakın davranmıyorsunuz diye birşey paylaşmıyordur belki özünde iyi birisidir. bazen yaşanan problemler insanı o hale getirir. sen yine de geçmiş olsun de ve teselli etmeye çalış.

iklimsu nerdesin canım. ben anladım sanırım bu takvim işini. o dediğim linki okudum iyice. istersen sana yapabilirim. yada sen anladıysan sen de yapabilirsin zaten çok zor değilde biraz ayrıntısı var. sabah benim sana anlatığımdan farklı bir iki küçük detay var şimdi daha iyi anladım sanırım. istersen sen bana bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yaz ben de ona göre yapmaya çalışayım sonra linki yazarım sana sende kopyalarsın. bu arada resim kopyalanmayacakmış link kopyalanacakmış ama o sayfadaki link değilmiş. başka bir yere tıklayıp başka bir sayfaya giriyorsun.

kızlar nereye kayboldunuz yine. ben burda kendi kendime konuşuyorum.

cimbomum sen nerelerdesin canım, bir görünüp kayboluyorsun. devamsızlık yazıcam bak sana.:dilcikar:

PROF MÜBAREK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yerim kız ben seni yaaaaa

çok çok çok tebrik ediyorum canım arkadaşım seni
söylediğim güzel sözler için bizlere umut verdiğin için çok teşekkürler
aman kendine çok dikkat et bugünlerde
bizleri de uzakdan değil de daha yakından takip edersen bize çok daha faydalı olursun bitanem size dualrınıza umutlarınıza güzel dileklerinize çok ihtiyacımız var bizim

PROF MÜBAREK YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yerim kız ben seni yaaaaa

hoşgeldin tatlım, az daha gelmeseydin devamsızlık yazacaktım. zaten 1 hafta 10 gün sonra tatile çıkacağız inşallah, o zaman zaten birbirimizle konuşamayız. çok özlerim ben hepinizi o yüzden şimdi buralardayken konuşalım canım.

yok canım ya profluk kim biz kim burda okuya okuya öğreniyoruz. adaşına bir gebelik takvimi hazırlayalım dedik ama beceremedik. şimdi öğrendim ama gelsin de yapalım biran önce.
ne oldu tatlım gittimi misafirleriniz yazlığa. sen tama olarak ne zaman gideceksin. senin adet durumları nasıl. yani tatilemi denk gelecek. benimki gelebilir ya. geçen yıl tatilde hastaydım ne denize girdim ne doğru dürüst gezebildim çok kötü oluyor öyle ya. gerçi sen çok kalacaksın her halükarda denize girme fırsatın olacak. peki kist için kontrole adet oluncamı gideceksin?

cimbomum canım sen nasıl oldun. dün rahatsızım diyordun bugün biraz daha iyisindir inşallah. önceki yazıda unutmuşum sormayı sonradan aklıma geldi kusura bakma. ilaçlarını alıyormusun. dediğim gibi bol bol meyve ye ve klimaya dikkat et. sırtına sıcak su torbası koymaya devam et. kasların tutulmuştur. inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım :teselli:

kızlar yine nereye kayboldunuz öğlen uykusuna mı daldınız yoksa. gerçi ilsu ve cimbomcum çalışıyor amirleri kızar onlara.

kızlar hastaneyi aradım yarına randevu almak için adamın ayın 28 ine kadar dolumuş. ancak o tarihten sonra verebiliriz dediler. çok sinir oldum. sonra eşimin orada doktor bir arkadaşı var onu aradık, tamam ben ayarlarım dedi. 3 dak. sonra geri döndü yarın sabah saat 10 da gelin demiş eşime. yani heryerde torpil dönüyor kızlar ya. gerçekten adam doluymuş ama beni araya sıkıştıracakmış. inşallah buda baştan savmaz. ama öyle birşey yaparsa söylerim yüzüne diğer doktor öyle yapıyor diye size geldim derim valla banane. hem burada sigortada geçerli. çok az bir para veriliyor.

yaprakcım gelemedim evet yaa
aşkım eh işte uçuk geçiyor biraz indi şişim antibiyotik alıyorum işte ama sırtım kötü sıcak su torbası koydum akşam ama bana mısın demedi
teyzemler yarın yazlığa gidiyorlar
dün akşam hafif bi leke geldi sanırım adette çok bekletmeyecek adetin 3.günü dr a gidicektim işte c.tesi akşamı yola çıkıcaz umarım prş ye kadar adet olurum yok yetişmezse artık geldikten sonra ne yapayım şans artık o da
torpil maalesef bitanem her yerde var işte ama inş.yarın güsel haberlerle bekliyoruz seni

canım inşallah tatile çıkmadan adet olursun ve doktora gidersin de hem için rahat eder hem de tatilde rahat edersin. ayrıca yumurtlama günlerinde kocan yanında olsun bak. şans bu. kist varken de hamile kalınabiliyormuş. imkansız değilmiş yani. tatilde stresden uzak tutma ihtimali de yüksek olur yani. inşallah güzel haberler verirsin sen de.
evet canım yarın sabah gidicem bakalım ne diyecek. ak koyun kara koyun çıksın ortaya. gerçekten mantarmı, enfeksiyonmu yoksa yara mı bakalım bir incelesin. bir de ultrasona alır herhalde kist ne alemde büyümüşmü, küçülmüşmü çok merak ediyorum. ay artık ne varsa valla herşeye hazırım. ne gerekiyorsa yaparım. ilaç, tedavi ne gerekiyor bakalım. belki bir sürpriz olur hiç bir sorun kalmamış olur. ay çok hayal kurdum yine. :roflol:

Kizlar bi arkadasim vardi cocuklarimiz ayni yasta ben kurtaj oldugumda dünyanin öbür ucundan bana tel acti kizkardeside benden bir ay önce ayni seyi gecirmis baagi bi konustuk sonra bende hamileyim diye guzel haberi verdi bende cok sevinmistim. Bu gin baska biarkadastan ögrendim tatil iicn turkiyeye gitmisler ve orda bebegini kaybetmis ama ulasamiyorum telefon numarasi beklyiroum cok uzuldum ya kendi gecirdiklerim geldi aklima daha cok üzüldüm (((

yaprakcım sana bi soru sorcam bu konularda bilgilisin. 2 gündür sol kasığımda siddetli bir ağrı var yok böyle bi acı. adet günüm bugun 28. gün yani. ve o fitili kullandığımdan beri acaip bir su gibi akıntı var .çok moralim bozuk arakdasım ya .neyim olabilir benim.

canım sen bu ay korunmuşmuydun. yani gebelik ihtimalin sıfırmı? eğer değilse gebelik olabilir. çünkü gebelik olursa adete yakın zamanda kasık ağrısı çok oluyor.
eğer öyle bir şey yoksa yarayla alakalı olabilir, enfeksiyon falan desem ama antibiyotik içtin. kist olmuş olsa daha yeni doktora gittin doktor görürdü. bende de ağrı oluyor ama ben kistten diye düşünüyorum ama işte içime bir kurt düştü işte yarın bir gideyim bakalım. canım sen de doktorunu bir arasana ne diyecek. yada çok uzak değilse git yüzyüze konuş. ay bu kürtajlar, düşükler mahvetti bizi ya. ben de çok çürüküm hemen yelkenler suya. bak iklimsuyla sabırsızım ne güzel toparlandı hamiş bile kaldılar. inşallah bizde en kısa zamanda düzelip hamile kalırız ya. kucağımıza almak nasip olsun hepimize.

malesef düşük ve kürtaj sonraki çürüğe ayrıldık resmen canım. korundum eşim korundu yani .dün test yaptım negatif çıktı .2,5 ytl lik testlerden . inş değilimdir ya fitil antibiyotik kullandım. ama olsaydim testte pozitif çıkardi sanirim . en iyisi dr u aramak sanirim çünkü adet belirtim hiç yok kasık ağrım şiddetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…