Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar nerdesiniz ya, tek başıma kaldım burda. niye bu sabah kimse uğramadı sayfaya. hamiş arkadaşlar iyisiniz dimi. arasıra ses verin bizi merakta bırakmayın. cimbomumda gelmemiş. o geç geliyor zaten. neyse ben de çıkayım bari. 1 saat dinleneyim sonra yine gelirim. geldiğimde hepiniz burda olun, yoksa devemsızlıktan kalırsınız bak :dilcikar:

kısslaaaarrrr bakıyorum da hamişlerimize iyi bakıyorsunuz,
beslenme moduna bilem geçmişsiniz süpersiniz valla,
hamiş olamayanlar bu uyarılara biz de dikkat edelim malum bizimki de yakındır artık,
oy oyyy oyyyyy ne güzel olmuş bu sayfa son günlerde yaaawwww,
her gecenin bir sabahı vardır diye boşuna dememişler değil mi?
biz bu gidişle hiç geceyi yaşatmayacağız bu sayfada artık oleeyy beeeee:lepi:
canım çekti valla kıslar benim de,şu iki ayı nasıl atlatırım bilmem artık,
resmen hamileliğe aşermeye başladım sayenizde iyice,
cimbomlu dilek kıııııssssssss valla aynı ben de senin gibi dünden beri bu bilgisayar başında ağzım kulaklarımda,kayınpederim sordu dün hatta yanıma geldi sen nereye bakıp da gülümsüyorsun böyle diye,
ben de bu mutluluğu ona da anlattım,dün annemlere de anlattım,
önüme gelene anlatıyorum,
gören de beni hamile kaldı zannedecek valla..a.s. :teytey: :hooray: :içelim: Şeniz

:sm_cool:içim kıpır kıpır kıslar,
yerimde duramıyorum desem yeridir valla,
keşke şimdi bir yeryerlerde oturuyor olsak da yüzyüze paylaşsaydık bu mutluluğu değil mi?
böyle uzaktan uzağa olmuyor yaaaawwwww,

Merhaba kızlara.s.
Valla canım bende çok isterdim yüzyüze konuşmayı birbirimizi daha da motive ederdik :teselli:burda etsekte nede olsa yüzyüze konuşmak çok farklı bakalım dünya küçük derler ben ne kadar da inanmazsam küçük olduğuna belki birgün karşılıklı da konuşuruz :1hug:a.s.

aysima hoş geldin tatlım. nasılsın. hepimiz hamişlere çok sevindik canım. ben onlara bilgiler vermeye başladım bile sanki çok tecrübeliymişim gibi. ama bu sefer kucaklarına almalarını çok istiyorum o yüzden de dikkat etmeliler.

canım ne oldu kocan yine anasına mı gitti? boşver canım sen de bize takıl. kendi annene, kardeşine falan git. eninde sonunda sıkılır ordan ve gelir sana gezelim diye o zaman da sen gitme.

canım evet yüzyüze gelemiyoruz ama birbirimize o kadar yakınız ki, belki de yüzyüze görüştüğümüz arkadaşlardan bile daha çok şey paylaşıyoruz birbirimizle.
canım inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız. bebeğimizi kucağımza alırız. sonra da burdan birbirimize bebeklerimizin resimlerini göndeririz. umutluyum ben.

aferim sana güzel kıssssssssssssssssssssss
gel bi öpeyim seni ben:1hug:
naber iyimisin fıstıkım
sayfada bir tek sen varsın sanırım
ben evet geç geldim evde temizlik yaptım
galiba yarında gelmicem mağazaya
almanyadan teyzem geliyor
onlarla olucam

kızlar aşkolsun sayfamızı 2. sayfaya düşürmüşsünüz. cimbomumda gelmiş ama sayfaya uğramamış. aysima ve esra bir görünüp kayboldular. sabahtan beri ben burda kendim çalıp kendim oynuyorum.

canım bende size sitem ediyordum şimdi kimse yok sabahtan beri kendi kendime konuşuyorum diye. hoşgeldin canım gel ben de seni öpeyim :1hug:
evet bugün maalesef kimseler yok. aysima ile esra gelip gitmişler onları da yakalayamadım.
demek teyzen geliyor canım hadi gözün aydın. ilgilen tabi misafirlerinle, çok uzak yoldan geliyorlar. birlikte gezersiniz biraz. ne güzel.

mrb yapraknil canım bugün sayfanın demirbaşısın sen benim misafirlerim vardı pc açmadım bile çay kahve yemek derken akşam oldu zaten çok yorgunum da sorma
Adaşım gözün aydın teyzen geliyormuş bol bol sohbet edersin yarın teyzenle benden de selam söyle
Aysimaa canım bende çok isterdim yüzyüze oturup konuşmayı ama böylesi bile çok güzel sizin yanımda olduğunuzu bilmek bu kadar içten sevindiğinizi hissetmek çok güzel

hoşgeldin canım, nasılsın. nasıl gidiyor hamişlik. aman kendine dikkat et. rahat ve sakin ol. sıcakta dışarı çıkma mecbur olmadıkça.
evet canım bugün maalesef ben kendi kendime yazıp durdum ama neyse herkesin meşguliyeti var tabi. yarın cimbomumun misafirleri gelecekmiş o yüzden gelemem diyor. yarın zaten haftasonu pek kimse gelmez. kimse olmayınca da tadı çıkmıyorki. ama neyse buluşuruz yine.

oooo kimler gelmiş kimlerrrr
diloşşşşşşşşşş naber fıstıkım
aman yok önce minik meleğim nasıl iyi mi
sen minik meleğine söyle hepimiz için melek cennetindenm bize birer hatta ikişer melekler göndersin
nasılsın bitanem
kahve yok kahve yokkkkkkkkkkkkkk aman yaa napıyorsun kuzum sen oklawayı hakettin ama dua et ki meleğin var
çay da açık İ-ÇE-LE-CEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

iklimsu bak ablaların ne diyorsa o. o yüzden talimatlarımıza uyacaksın.
oklava yok cimbomum o artık yalnız değil. inşallah meleği bizlere de arkadaşlarından gönderir. çok arayı açmasın ama. hepsi birlikte büyüsünler.:1hug:

kızlar birazdan kocam gelecek yemek falan yiyeceğiz ben çıkabilirim yani. yarın da pek görüşemeyeceğiz anlaşılan. cimbom teyzenler sizdemi kalacak kaç gün kalacaklar? sen şimdi bir süre gelmeyecekmisin? ne zaman görüşürüz. özletme kendini, fırsat bulunca gel bak. bugün sen yoksun diye kimse gelmedi gördünmü. o yüzden bu sayfa sensiz olmaz. herkesin yeri ayrı tabi ama sen hepimizin gözbebeğisin sevildiğini bil tamammı tatlım.:1hug:

canım benim yok sadece yarın yokum
teyzemler annemde kalıcak evi onlara açıcaz annem yazlıkda yaa
teyzemlerde salı ya da çrş yazlığa gidicekler sadece bir kaç burdalar yani
sonra onlarla yazlıkda görüşücez ama ben p.tesi burdayım malum patronum çok sert yaa
bu arada canımsın sen yaa hepiniz çok değerlisiniz çokkkkkkkkkkkkkk
size bol muhabbetler ve afiyet bal şeker olsun canımın içi

Selam kızlar...
Br süredir yazamadım size, ama okuduklarım çok mutlu etti beni de
Cimbomlunun dediği gibi bizler-boş gebelikte olsa- hamişlik için şanslıyız. En azından gebe kalabildiğimizi biliyoruz..
SABIRSIZIM ve İKLİMSU,
Sizleri tebrik ediyorum, sağlıklı sıhhatli büyüsünler ve kucağınıza alın sağlıcakla inşallah...
Bir sürpriz de benden olsun, diğer arkadaşlarıma moral olsun...
Ben de 5 haftalık hamişim
Keseyi gördüm, henüz kalp atışları oluşmamış...
Bir heyecan bekliyorum, gün sayıyorum
İnşallah darısı tez zamanda başınıza...
Hoşçakalın...

kimse yok bugün adaşım teyzesi ile şimdi kaynatıyordur sefası olsun
ilsu da yoldadır
yapraknil bugün kesin geziyordurırdım
Kızlar bugün beta hcg ye baktırdım 139 çıktı bugün doktorumu aradım çok yeni bir gebelik dedi elevit kullanmaya devam et dedi 3 hafta sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…