- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.941
:sm_cool:içim kıpır kıpır kıslar,
yerimde duramıyorum desem yeridir valla,
keşke şimdi bir yeryerlerde oturuyor olsak da yüzyüze paylaşsaydık bu mutluluğu değil mi?
böyle uzaktan uzağa olmuyor yaaaawwwww,
aysima hoş geldin tatlım. nasılsın. hepimiz hamişlere çok sevindik canım. ben onlara bilgiler vermeye başladım bile sanki çok tecrübeliymişim gibi. ama bu sefer kucaklarına almalarını çok istiyorum o yüzden de dikkat etmeliler.
canım ne oldu kocan yine anasına mı gitti? boşver canım sen de bize takıl. kendi annene, kardeşine falan git. eninde sonunda sıkılır ordan ve gelir sana gezelim diye o zaman da sen gitme.
canım evet yüzyüze gelemiyoruz ama birbirimize o kadar yakınız ki, belki de yüzyüze görüştüğümüz arkadaşlardan bile daha çok şey paylaşıyoruz birbirimizle.
canım inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız. bebeğimizi kucağımza alırız. sonra da burdan birbirimize bebeklerimizin resimlerini göndeririz. umutluyum ben.
kızlar aşkolsun sayfamızı 2. sayfaya düşürmüşsünüz. cimbomumda gelmiş ama sayfaya uğramamış. aysima ve esra bir görünüp kayboldular. sabahtan beri ben burda kendim çalıp kendim oynuyorum.
aferim sana güzel kıssssssssssssssssssssss
gel bi öpeyim seni ben:1hug:
naber iyimisin fıstıkım
sayfada bir tek sen varsın sanırım
ben evet geç geldim evde temizlik yaptım
galiba yarında gelmicem mağazaya
almanyadan teyzem geliyor
onlarla olucam
mrb yapraknil canım bugün sayfanın demirbaşısın sen benim misafirlerim vardı pc açmadım bile çay kahve yemek derken akşam oldu zaten çok yorgunum da sorma
Adaşım gözün aydın teyzen geliyormuş bol bol sohbet edersin yarın teyzenle benden de selam söyle
Aysimaa canım bende çok isterdim yüzyüze oturup konuşmayı ama böylesi bile çok güzel sizin yanımda olduğunuzu bilmek bu kadar içten sevindiğinizi hissetmek çok güzel
oooo kimler gelmiş kimlerrrr
diloşşşşşşşşşş naber fıstıkım
aman yok önce minik meleğim nasıl iyi mi
sen minik meleğine söyle hepimiz için melek cennetindenm bize birer hatta ikişer melekler göndersin
nasılsın bitanem
kahve yok kahve yokkkkkkkkkkkkkk aman yaa napıyorsun kuzum sen oklawayı hakettin ama dua et ki meleğin var
çay da açık İ-ÇE-LE-CEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
kızlar birazdan kocam gelecek yemek falan yiyeceğiz ben çıkabilirim yani. yarın da pek görüşemeyeceğiz anlaşılan. cimbom teyzenler sizdemi kalacak kaç gün kalacaklar? sen şimdi bir süre gelmeyecekmisin? ne zaman görüşürüz. özletme kendini, fırsat bulunca gel bak. bugün sen yoksun diye kimse gelmedi gördünmü. o yüzden bu sayfa sensiz olmaz. herkesin yeri ayrı tabi ama sen hepimizin gözbebeğisin sevildiğini bil tamammı tatlım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?