Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

heyyyyyyyy nerdesiniz yaaaa
yaprakcım nasılsın bitanem benim
ilsucum gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşşşş sefa getirmişşşşşşşşşşşşşş

ay canım hoşgeldin ya. bugün misafirlerin nedeniyle gelmeyeceksin sandık.
canım benim geçmiş olsun ya üzüldüm bak şimdi :teselli:yorgunluktan vücut direncin düştü sanırım. çünkü o uçuklar vücut direnci düşünce çıkıyor. vitamin falan al. bol bol meyve ye. klimaya da dikkat et sırtına doğru gelmesin. ay kendine iyi bak canım ya.
çok yoğun bir haftasonu geçirmişsin anladığım kadarıyla. iyi yapmışsın tabi ama hasta olduğun için üzgünüm. telli babada hepimiz için bol bol dua ettin dimi arkadaşım. bizim şu sorunlar biran önce bitsinde hamile kalalım diye. ben ettiğine inanıyorum. inşallah kabul olur.

delimisin etmezmiyim herkes çıktı ben hala ordayım
bazılarının ismini bilmiyorum onları rumuzla dua ettim valla sonrada güldüm valla kendime telli baba demiştir bu deli de kim diye ama inşallah duarlarımı kabul eder arkadaşım yaaa
sen bu hafta dr a gidicekmişsin hadi bakalım hayırlısı inş.bitanem yaa bence de yani bi dr a gitmelisin

bu arada adaşımın hamişliği tescillenmiş SÜPPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

canım benim biliyordum edeceğini. çok teşekkür ederim sana inşallah dualarımız kabul olur. isimle veya rumuzla olsun önemli olan niyet canım.
evet adaşının kan testinde de çıkmış hamilelği ne güzel ya darısı başımıza arkadaşım. ha bu arada uglywife da hamileymiş okumuşsundur. oh oh hamileler çoğaldı :sm_cool:
canım evet bu hafta bursa medical park da daha önce rahim filmi çektirdiğim doktora gitmeyi düşünüyorum. o da çok iyi bir doktordu. inşallah izinde falan değildir. benim ilişki sırasında hala canım yanıyor. bilmiyorum ya mantar daha geçmedi ya da başka bişey var. o yüzden bir gidip muayne olayım da ne var ne yok bir çıksın ortaya. birşey yoksa içim rahat eder, birşey varsa da tedavi olurum. ama esas aşılama tedavisi için bursada çok ünlü bir doktor var aynı zamanda tüp bebek tedavilerine de bakıyor ona gitmeyi düşünüyorum. hem gidersem bu doktorun da fikrini alacağım. benim doktor beni başından savıyor artık. o da haklı sonuç alamayınca sinir oluyor. ama ne yapayım benim elimde değilki. pozitif ol diyor da her gün bir sorun çıkıyor nasıl pozitif olurum canım ya yine de dayanmaya sabtermeye çalışıyorum umutluyum yani.

aferim fıstıkım sakın ha umudumuz bitti mi bizde bittik demektir bak arkadaşlarımız teker teker hamile kalıyor dua adenlerimiz çoğalıyor sen sıkma canını zaman ve dertler kuş gibi uçup gidicek görüceksin
medical park iyidir bitanem ist.iyi yani
bu arada murat işaret ediyor çıkmam lazım
seni kocaman kocaman o gül yanaklarından yarın görüşürüz bitanem

mrb adaşım hoşgeldin o kadar gezer tozarsan tabii hasta olursun niye dikkat etmiyorsun bakim kendine sen kızıyom ha haha canım bak stres nelere neden oluyor işte artık takma şu amcayı kafaya ya bırak unut yokmuş gibi davran şunu kendinide boşuna strese sokma emi güzeller güzeli adaşım benim

oo dilek hanfeduleri tesrif etmiş .kızzz niye dikkat etmiyosun kendine .ama eminim istemeden olmuştur nbaya bi gezmişsiniz.sıcak havada buz gibi suları götürürken kesin sen şifayı kaptın. çok geçmiş olsun bitanem .

Sevgili Yapraknil, oncelikle iy dileklerin ve dualarin icin cok tesekkur ederim...
Insallah sizlerde tez zamanda saglikli gebelik haberleri verirsiniz bize...Allah gonlunuze gore verir insallah...
Ben bu siteye ilk girdigimde yazmistim insanlarin kendilerine ettikleri dualardan daha makbulmus birbirlerine ettikleri dua, burda herkes o kadar yurekten dua ediyor ve o kadar icten paylasiyor ki duygularini, insallah Mevlam duyuyordur sesimizi...
Bu arada Cimbomlu ve sen basta olmak uzere kimse moralini bozmasin arkdaslar, ben de cok genc sayilmama 32 yasindayim, bos gebelik yasadim, ve cikolata kistim vardi...Yani benim de isim zordu ama iste kaderinde ne varsa O'nu yasiyorsun, mevlam ne yazdiysa...
Kaderciyim galiba ben biraz ama size de ayni seyi oneriyorum, kizlar bu sayfada okuduklarimla ilgili soylemek istedigim bir kac sey daha var aslinda; genel olarak hepiniz cok bilgilisiniz, arastiriyor, okuyor ve en guzeli birbirinize destek oluyorsunuz... Ben sonradan araniza katildigim icin disardan bakiyorum biraz patlastiklarimiza...Hepiniz gercekten ozelsiniz sizlere soylemek stedigim tel sey nacizane, nolur kafanizda cok buyutmeyin, karamsar olmayin lutfen...Cunku daha once de soylemistim bu iste stres faktory cok olumsuz etkiliyor sonucu, tedaviyi biaktiktan sonra kendiliginden gebe kalan kadin sayisi o kadar cok ki...Siz bence bireysel olarak ustunuze dusen seyleri fazlasi ile yapiyorsunuz, egitimli insanlar olarak cok sey biliyorsunuz ama bazen kucuk olumsuzluklari da buyutup moralinizi bozuyorsunuz...Inaniyorum ki 3-5 ay sonra hamis listesindesiniz kizlar, kendinizi rahat birakin biraz...Umarim kizdirmamisimdir siziyerimseniben
Takipteyim, iyi haberlerinizi bekliyorum insallah...

canım çok teşekkür ederim. çok güzel yazmışsın. seni tekrar tebrik ediyorum ve Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
evet canım stres gerçekten etkiliyor ama yaşlar ilerleyince insan daha bir sabırsız oluyor sanırım. bir de çevre faktörü de etkiliyor tabi. ama Allah nasip edince ve zamanı gelince de hiç bir şey engel olamıyor.
canım ben sen de sorun olduğunu bilmiyordum, belki yazmışsındır ama aklımda kalmamış. çikolata kisti de problemli birşey diye biliyorum ama tedavisini oldun sanırım. Allah nasip edince kist falan bahane yani. bende de polikistik over var. dolayısıyla yumurtlama problemi. ben de hiç beklemediğim bir zamanda hamile kalmıştım ama nasip değilmiş sonuna kadar götüremedim. inşallah bundan sonrası daha iyi olur. şu an kist ve mantar problemim var onların geçmesini bekliyorum gerekirse aşılama yaptıracağım.
evet canım biz bu başlıkta birbirimize çok destek oluyoruz. sen de uzaktan takip etme, aramıza daha sık katıl. ben bugün iklimsuya da söyledim sizler birer tane gebelik takvimi yapın da sayfamız şenlensin. bizlere de dualarını eksik etme canım.

günaydın kızlar, bugün nasılsınız.
sayfa yine 2 ye düşmüş. hemen çıkarmak lazım diye bugün erken davrandım.
taze hamişler nasılsınız, başladımı belirtiler. herşey yolundadır inşallah. kendinize iyi bakın.

iklimsu canım ben dün sana gebelik takvimi ile ilgili bilgi vermeye çalıştım okudun mu bilmiyorum. babygaga.com adresine git. orada pregnancy tickers diye bir bölüm var oraya tıklıyorsun. orada zaten hafta hafta gelişen üzerinde embriyo resmi olan takvim var. oraya bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yazıyorsun, son adet tarihini değilmiş yani. sonra zaten o otomatik olarak hesaplıyor kaç haftalık olduğunu. sonra ya adresi ya da resmi orayı tam bilmiyorum ama öğreniriz. onu kopyalayıp kendi profilindeki kilo doğum takip kısmına yapıştırıyorsun bir dene istersen. olmazsa daha iyi bilen birilerine sorarız. konu açmada gebelik ana sayfada forum araçları diye bir kısım var üstte kalıyor oradan oluyor.

günaydın İlsu canım pek sırt bel ağrım yok ama midem ara ara yokluyor bide yağlı yemekleri görünce çok bulanıyor ne bilim çok erken 5.haftanın ortalarına doğru daha yoğun olur teyzesi şimdi çok küçük yiğenin pek etki etmiyor sen nasılsın bitanem

yapraknil canım çok teşekkür ederim canım bi denim bakim becerebilecek miyim bu arada sen nasıl oldun mantar enfeksiyonun adetinede nekadar kaldı canım

yapraknil canım dediğini yaptım takvimi oluşturdum ama kopyalanmıyor kopyalıyorum resmi kilo takip bölümüne geliyorum yapıştırmıyor hayatım adresi nasıl kopyalayacağım onu anlamadım

yapraknil canım çok teşekkür ederim canım bi denim bakim becerebilecek miyim bu arada sen nasıl oldun mantar enfeksiyonun adetinede nekadar kaldı canım

tamam canım bir dene bakalım. olsa güzel olur yani sayfamızda bir hamiş takvimi.
canım dün gece hafif bir yanma oldu travazol diye bir krem vermişti doktor ondan sürünce biraz yatıştı. normalde çok rahatsız etmiyorda ilişkiye girerken yanma ve acı oluyor. o yüzden endişeleniyorum birazda. bakalım yarın gitmek istiyorum doktora ama inşallah ordadır. şimdi izin zamanı ya olmayadabilir diye düşünüyorum.
canım ben geçen ay 29 haziranda adet olmuştum. bu ay kist varya tam kestiremiyorum. mesela geçen yılda bu büyüklükte bir kistim vardı 1 hafta önce falan adet olmuştum. mesela cimbomluda da kist var o da geç adet oldu yani kist erken de getirebilir, geciktirebilirde. ay inşallah tatile denk gelmez. ağustosun ilk haftası tatil düşünüyoruz eşim izne çıkacak adet olursam kötü olacak. denize falan giremediğin gibi rahat da edemiyorsun, istediğin gibi gezip dolaşamıyorsun yani benim biraz sancılı oluyorda o yüzden. adet oluncada doktora gidip kistin durumuna bakılacak. böyle işte canım.

yapraknil canım dediğini yaptım takvimi oluşturdum ama kopyalanmıyor kopyalıyorum resmi kilo takip bölümüne geliyorum yapıştırmıyor hayatım adresi nasıl kopyalayacağım onu anlamadım

canım en üstte çıkıyor ya mesela şu an benim bilg.da en üstteki adres
http:/www.kadınlarkulübü.com/newreply.php?do=newreply&p=3377643 şeklinde çıkıyor. ben burayı seçip sağ tıkla kopyala diyorum ve gerekli yere yapıştırıyorum öyle olması lazım. bide onu dene. çok kişide var bu takvimden ya gerekirse sorarız. hatta bu konuyla ilgili başlıklar vardı ben buarada onlara bir bakayım bulursam sana heber veririm.

canım ya doktoru ara gitmeden ordaysa sonra git bence boşu boşuna gitmemiş olursun hem banada taravazol vermişti ama ilşkiye girmeden yarım saat önce kullan dedi ağrıyı aza indirir demişti halada kremim var arada mantar oldum mu kullanıyordum . canım allahın izniyle şu kistleri bir atsanız ne güzel olacak ya gerçi az kaldı öyle hissediyorum hem sen hem adaşım adaşım bitecek erken erken olursan bugün yarın olman lazım inşallah şimdi olursunda tatilinde rahat edersin benimde adette çok sancım olur bazı kadınlar hiç adet olduklarını bile hissetmiyorlar çok acayip

yesin teyzesi onu hammmmmmmmm.
bitanem miden bulansın iyi derler yani gebelik hormonların iyi calıştığının göstergesiymiş .
bende napiim feci bir şekilde sol kasığım ağrıyor. dün senin söylemen üzerine geri kalan fitlleri kulanmaya basladım bende .bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…