- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.041
Kizlar bi arkadasim vardi cocuklarimiz ayni yasta ben kurtaj oldugumda dünyanin öbür ucundan bana tel acti kizkardeside benden bir ay önce ayni seyi gecirmis baagi bi konustuk sonra bende hamileyim diye guzel haberi verdi bende cok sevinmistim. Bu gin baska biarkadastan ögrendim tatil iicn turkiyeye gitmisler ve orda bebegini kaybetmis ama ulasamiyorum telefon numarasi beklyiroum cok uzuldum ya kendi gecirdiklerim geldi aklima daha cok üzüldüm(((
malesef düşük ve kürtaj sonraki çürüğe ayrıldık resmen canım. korundum eşim korundu yani .dün test yaptım negatif çıktı .2,5 ytl lik testlerden . inş değilimdir ya fitil antibiyotik kullandım. ama olsaydim testte pozitif çıkardi sanirim . en iyisi dr u aramak sanirim çünkü adet belirtim hiç yok kasık ağrım şiddetli
mrb kızlar bütün grup toparlanmışınız ben biraz uyudum ütüm vardı onu yaptım yemek koydum nettede bir problem vardı derken bağlanamadım .
Yapraknil canım sana zahmet olmazsa takvimi yaparsan çok sevinirim arkadaşım yarın için randevu almana çok sevindim içine ferah tut iyi şeyler düşünkü iyi şeyler olsun
Adaşım hoşgeldin canım görüşemiyoruz uzun zamandır kötü üşütmüşün baksana biraz dikkat et tatile gitmeden iyleş ki bol bol denize gir
İlsu canım benimde adetime yakın özellikle sol kasığım çok ağrıdı ama geçti o ucuz testler gebeliği göstermiyor adetinin üstünden 3 gün geçmesi lazım yani 30+3 gün diye biliyorum o yüzden pek emin olma bir doktora görün yinede sen
Meltem arkadaşın için çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı kimseye
Yapraknil canım 30 mart muhtemel doğumu tamam yap nereye yapıştıracağımıda yaz olur mu canım
oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oldu çok saol canım arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?