Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım çok geçmiş olsun arkadaşına. umarım en kısa zamanda toparlar kendini.
son zamanlarda maalesef çok arttı bu düşükler, boş gebelikler bunda yediklerimizin doğal olmaması, sularımızın kirli olması, soluduğumuz havanın kirli olması gibi sebepler de yatıyor. eskiden herşey doğalmış, kadınlar ne doktor ne ultrason evde ebeler doğurtuyormuş. şimdi her dakika doktor, her dakika ultrason ama düşükler arttı. inşallah herkesin şifasını versin Allah.

canım ara bence de hatta git birdaha baksın. o idrar testleri yanıltıcı olabiliyor ayrıca. kan testi daha kesin sonuç verir. bende kullandım canım ve korunmadım ama bende kist olduğu için olmaz diye düşündüm ayrıca mantar yüzünden çok ilişki de olmadı. ay bitsin şu sıkıntılar artık ya.:roflol:

mrb kızlar bütün grup toparlanmışınız ben biraz uyudum ütüm vardı onu yaptım yemek koydum nettede bir problem vardı derken bağlanamadım .
Yapraknil canım sana zahmet olmazsa takvimi yaparsan çok sevinirim arkadaşım yarın için randevu almana çok sevindim içine ferah tut iyi şeyler düşünkü iyi şeyler olsun

Adaşım hoşgeldin canım görüşemiyoruz uzun zamandır kötü üşütmüşün baksana biraz dikkat et tatile gitmeden iyleş ki bol bol denize gir

İlsu canım benimde adetime yakın özellikle sol kasığım çok ağrıdı ama geçti o ucuz testler gebeliği göstermiyor adetinin üstünden 3 gün geçmesi lazım yani 30+3 gün diye biliyorum o yüzden pek emin olma bir doktora görün yinede sen

Meltem arkadaşın için çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın aynı acıyı kimseye

saol canım adaşım iyiyim biraz midem kötü oluyor ama genelde iyiyim vallahi canım ben elimden gelini yapıyorum gerisi allahıma kalmış sağlıklı sıhatli hayırlısı ile kucağıma nasip ederse bizlik bir problem yok mustafa zavallım pervane oluyor bütün gün işlerinde akşamda geliyor benle ilgilenmeye çalışıyor yardım ediyor ben ona kıyamıyorum o bana ne olcak sonumuz bilmiyorum
lekelenmem oldu diye yazmışın canım adetine azda kaldı zaten demi canım hayırlısı ile bir olsan şu kistide atsan çalışmalara başlasan inşallah

canım uyu sen bol bol dinlen. bol bol su iç. meyve ye. sıcakta dışarı çıkma.

canım sen bana bebeğin muhtemel doğum tarihini ver ya da son adet tarihini söyle ben sana takvimi yapayım sen de yapıştırırsın. eğer seninkini başarırsak diğerarkadaşlara da yaparım.

Yapraknil canım 30 mart muhtemel doğumu tamam yap nereye yapıştıracağımıda yaz olur mu canım

tamam canım şimdi yemek yiyeceğim, bulaşığımı falan toparlıyayım 1 saat içinde gelirim. yaparım. sen de yapıştırırsın. inşallah olur da gözümüz gönlümüz açılır.:1hug:

arkadaslar bugun işi kesinleştirmek için fortel erken gebelik testlerinden aldım negatif çıktı. yani o testler adetten 1 hafta öncesinden kesin sonuç veriyormuş . cumartesiye kadar adet olmassam artık tekrar bir dr a göürünürüm .

evet İLSU canım bende fortel almıştım onlar kesin sonuç veriyor yani kesin hamile deilsin benim adetime nerdeyse 1 hafta vardı çıktı biliyorsun adet gecikmen kullandığın antibiyotikten olmuş olabilir o yüzden doktora görün

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev088pr___.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev088pr___.

iklimsu yapmaya çalıştım canım ama inşallah olmuştur ve sayfada gözükür. şimdi sen önce ilk linki kopyala ve profiline git. orada kilo doğum takip çizelgesi diye bir bölüm var en sonda oraya yapıştır ve değişiklikleri kaydet butonuna bas bakalım görünecekmi. eğer olmazsa birde ikinci linki yapıştır. değişiklikleri kaydetmeyi unutma. tamam canım. biraz uğraş sen olmazsa birdaha bakarız.

ilsu canım sen zaten korunuyordun o yüzden de hamile olmayı beklemiyordun herhalde canım. ama o sancı ya da ağrı yaradan dolayımı acaba. ilaçlarını bitir doktoruna tekrar bir git kontrole. adetin yakınsa da sancı olur. inşallah kötü birşey yoktur canım. içini ferah tut.

canım yok beklemyiordum da hani hap dışındaki koruma yöntemlerine pek güven olmuyor acıkcası içime bir kurt düştü ondan yaptım .

oley oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oldu çok saol canım arkadaşım

canım süper olmuş ya hayırlı olsun. gözüm gönlüm açıldı valla. Allah bizlere de böyle takvimler yapmayı nasip etsin canım inşallah.
şimdi senin embriyocan 4 gün sonra kutucuk atlayacak. o kutucuk atladıkça bizde çok mutlu olacaz. teyzesinden küçük embriyocana ilk hediye olsun bu. inşallah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde dünyaya gelir de teyzeleri ona daha ne hediyeler alır inşallah.
diğer hamişler de yapsın böyle takvim, bilmiyorlarsa ben onlara da yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…