- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #2.061
canım yok beklemyiordum da hani hap dışındaki koruma yöntemlerine pek güven olmuyor acıkcası içime bir kurt düştü ondan yaptım .
inş temiz kalpli arkadasım. dedğinde doğru bizi bulmaz öyle bi korunmayıp hamile kalma olayı :)))
takvimi güzel yapmışsın eline sağlık artık bizde ileriki aylarda yaparız. yarın sen dr a gideceksin gelince hemen yazarsın bize.
inş hiç bişi çıkmaz
hep kötü tarafını düşünüyoruz. birde çok bilmişisiz ya herşeyin dibine kadar iniyoruz.
sanki eksilerde yoktu mantar kist yara :)))
yaprak merhaba cnm neler oldu cicimmmmmm yazda okuyalımmm
kızlar doktora şikayetlerimi anlattım. ilişkide yanma ve ağrı oluyor, kendi doktorumun mantar olduğunu ve ilaç verdiğini ama hala yanma ve acı var dedim. yara olmasından korkuyorum dedim. vajinal muayne etti spekulum mu ne bir alet varya vajinayı açmak için ondan taktı baktı yara falan yok dedi. hafif bir vajinal enfeksiyon varmış, ondan dolayı ilişkide tahriş olmuş ama yara değil dedi. ilaç kullanacakmıyım dedim gerek yok şu an geçici bir şey dedi. sonra vajinal ultrasonla kontrol etti. kist küçülmüş, büyük ihtimalle ilk adetinle atarsın dedi. en çok da buna sevindim. peki niye hamile kalamıyorum dedim. sen daha yeni bir gebelik geçirmişsin, tekrar hemen olmaması normal biraz daha sabret yakın zamanda kalırsın dedi. ben çok büyük bir problem görmüyorum dedi.glikofen şeker ilacını düzenli kullan senin için çok faydalı dedi. adet olunca tekrar çağırdı. kiste bakıcak, hormon tahlilleri yapacak fsh, lh, t3 t4 falan. gerekirse tekrar ilaç başlarız ve yumurta takibi yaparız dedi. ben de klomen işe yaramıyor ben iğneli aşılama istiyorum dedim. iğnelerin de riskleri var hem pahalı bir tedavi o dedi. yani ilaçlar pahalı, rapor bile çıkarsanız yine pahalı dedi. klomen kullanabiliriz hatta hiç birşey kullanmadan bile hamile kalırsın dedi. klomenle 1 tane yumurtam oluşuyor ancak dedim. biz zaten ikiz üçüz gebelik istemiyoruz ki, 1 yumurta yeter dedi. böyle yani arkadaşlar. adam çok kibar ya spekulumla vajinayı açarken biraz acıdı kaç defa özür diledi ya. çok saygılı ve kibar biri. erkek doktorlar kesinlikle bayanlardan daha kibar ve kaprissiz. adam bana çok moral verdi. içim ferahladı yani. üstümden kaç ton yük kalktı. haberler böyle kızlar. çok korkarak gitmiştim ama çok rahatladım. :sm_cool:
yaprakcığım senin adına çok sevidim canımmm hakkında hayırlısı olsun cnmmm
yanlız doktorunun iğneli tedavi pahalı demesini yanlış buldum çünkii
biliyorsun puregon aldımki bana 1200 unitelik ilaç aldırıd cnm ve çatlatma iğnesi dahill 180 ytl tuttu
ama biliyorsun ssk lı olarak aldım ben yani raporla
ve iğneli aşılamada illaki ikiz olacak diye bir kaide yok arkadaşımız papatya iğneli aşılama oldu
şuan 7 aylık 1 bebeğimiz var onda iğne ile 2 yumrutası gelişti
yani doktorun dozunu takibini düzgün yaparsa ve ilacı bünyene göre dozunu ayarlarsa çok yumurtan gelişmez ve daha iyi sonuç alırsın
ama bunlar benim görüşüm cnm yaşadım ve gördüm.....
bende yeni bir doktora gittim ...benimkide çok iyi inş. güsel olacak herşey
sıkı bir diyete başladım ve spor yapıyorum tabi bende şeker ilacına başladım
doktor kesinlikle pkosun dedi... cnm
mailine cevap olarak yazdığım gibi gözlerim dolu dolu okudum yazını inanılmaz sevinçliyim günün hatta haftanın en güzel haberi diyebilirim
bütün sıkıntılıar kuş gibi uçup gidicek görüceksin bitanem benim
biz yeniden hamiş kalıcaz kistten mistten kurtulucaz görüceksin bak
meleklerimizin gelmesine az kaldı
azcık daha sabır bitanem azcık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?