Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım yok beklemyiordum da hani hap dışındaki koruma yöntemlerine pek güven olmuyor acıkcası içime bir kurt düştü ondan yaptım .

evet canım haklısın. korunurken de bazı kişiler hamile kalabiliyor ama benim gibilerde o şans yok maalesef. üzme kendini canım. inşallah hepsi geçer ve bizde iklimsu gibi burada takvimler yapıp bebişlerimizin gelişmelerini takip ederiz.:teselli:

inş temiz kalpli arkadasım. dedğinde doğru bizi bulmaz öyle bi korunmayıp hamile kalma olayı :)))
takvimi güzel yapmışsın eline sağlık artık bizde ileriki aylarda yaparız. yarın sen dr a gideceksin gelince hemen yazarsın bize.

inşallah canım birkaç ay içinde hepimizin böyle cıvıl cıvıl takvimleri olur.
ben yarın gelince yazarım hemen. inşallah kötü birşey demez. en kötüsü ne olabilir diye düşünüyorum kist gitmemiştir, belki daha da büyümüştür. adetle atamama ihtimaline karşı doğum kontrol hapı verebilir. mantarım hala devam ediyor olabilir, yada yara falan da olabilir.

ama belki bunların hiçbiri de olmayabilir dimi canlarım.

inş hiç bişi çıkmaz
hep kötü tarafını düşünüyoruz. birde çok bilmişisiz ya herşeyin dibine kadar iniyoruz.
sanki eksilerde yoktu mantar kist yara :)))

inş hiç bişi çıkmaz
hep kötü tarafını düşünüyoruz. birde çok bilmişisiz ya herşeyin dibine kadar iniyoruz.
sanki eksilerde yoktu mantar kist yara :)))

ay sorma canım ya gerçekten çok bilmişiz herşeyi araştırıyoruz. bazen hiç duymadığı şeyler okuyorum başlıklarda ama açıp bakmıyorum. çok şey bilince çok öğrenince çok da kafa karışıyor maalesef.

Günaydin dilekim ,nasilsin iyileştin umarim
evet yaprağin haberlerini bekliyoruz.
Benimde sabah uyaninca şüküler olsun kasik ağrim geçmişti.

iyileştim sayıır ilsucum uçuğun şişi indi
sırtım da geçti çok şükür
senin de kasık ağrılarının geçtiğine çok sevindim inş.hemencik adetinde gelirde rahat edesi fıstıkım

selam kızlar geldim geldim merak etmeyin. doktorun acil operasyonu çıktı 1 saat rötarlı muayne oldum. site çok yavaş, açamayınca cimbomum sana uzun bir mail attım okursun. haberler güzel kızlar şimdi ayrıntısını yazıyorum bekleyin.

kızlar doktora şikayetlerimi anlattım. ilişkide yanma ve ağrı oluyor, kendi doktorumun mantar olduğunu ve ilaç verdiğini ama hala yanma ve acı var dedim. yara olmasından korkuyorum dedim. vajinal muayne etti spekulum mu ne bir alet varya vajinayı açmak için ondan taktı baktı yara falan yok dedi. hafif bir vajinal enfeksiyon varmış, ondan dolayı ilişkide tahriş olmuş ama yara değil dedi. ilaç kullanacakmıyım dedim gerek yok şu an geçici bir şey dedi. sonra vajinal ultrasonla kontrol etti. kist küçülmüş, büyük ihtimalle ilk adetinle atarsın dedi. en çok da buna sevindim. peki niye hamile kalamıyorum dedim. sen daha yeni bir gebelik geçirmişsin, tekrar hemen olmaması normal biraz daha sabret yakın zamanda kalırsın dedi. ben çok büyük bir problem görmüyorum dedi.glikofen şeker ilacını düzenli kullan senin için çok faydalı dedi. adet olunca tekrar çağırdı. kiste bakıcak, hormon tahlilleri yapacak fsh, lh, t3 t4 falan. gerekirse tekrar ilaç başlarız ve yumurta takibi yaparız dedi. ben de klomen işe yaramıyor ben iğneli aşılama istiyorum dedim. iğnelerin de riskleri var hem pahalı bir tedavi o dedi. yani ilaçlar pahalı, rapor bile çıkarsanız yine pahalı dedi. klomen kullanabiliriz hatta hiç birşey kullanmadan bile hamile kalırsın dedi. klomenle 1 tane yumurtam oluşuyor ancak dedim. biz zaten ikiz üçüz gebelik istemiyoruz ki, 1 yumurta yeter dedi. böyle yani arkadaşlar. adam çok kibar ya spekulumla vajinayı açarken biraz acıdı kaç defa özür diledi ya. çok saygılı ve kibar biri. erkek doktorlar kesinlikle bayanlardan daha kibar ve kaprissiz. adam bana çok moral verdi. içim ferahladı yani. üstümden kaç ton yük kalktı. haberler böyle kızlar. çok korkarak gitmiştim ama çok rahatladım. :sm_cool:

yaprak merhaba cnm neler oldu cicimmmmmm yazda okuyalımmm

canım hoşgeldin. sen de yeni bir doktora gitmişsin. geçen gün aysonu kızlarında senin yazılarına denk geldim. sende de haberler iyi. doktordan memnun kalmışsın. evdeki işleri bitirmişsin, diyete başlamışsın. çok sevindim canım. hayatım sende de pko olduğu kesinleşmiş dimi. şu şeker ilacını mutlaka iç. glikofajı. bizim için çok önemliymiş. biraz mide bulantısı yapıyor ama çok güzel kilo verdiriyor ve yumurtalıklara çok iyi geliyormuş. sen de düzenli kullan canım. pko lular için olmazsa olmaz bir ilaç. hatta gebelikte bile içmelisin dedi doktor.

yaprakcığım senin adına çok sevidim canımmm hakkında hayırlısı olsun cnmmm

yanlız doktorunun iğneli tedavi pahalı demesini yanlış buldum çünkii

biliyorsun puregon aldımki bana 1200 unitelik ilaç aldırıd cnm ve çatlatma iğnesi dahill 180 ytl tuttu

ama biliyorsun ssk lı olarak aldım ben yani raporla

ve iğneli aşılamada illaki ikiz olacak diye bir kaide yok arkadaşımız papatya iğneli aşılama oldu

şuan 7 aylık 1 bebeğimiz var onda iğne ile 2 yumrutası gelişti

yani doktorun dozunu takibini düzgün yaparsa ve ilacı bünyene göre dozunu ayarlarsa çok yumurtan gelişmez ve daha iyi sonuç alırsın

ama bunlar benim görüşüm cnm yaşadım ve gördüm.....

bende yeni bir doktora gittim ...benimkide çok iyi inş. güsel olacak herşey
sıkı bir diyete başladım ve spor yapıyorum tabi bende şeker ilacına başladım
doktor kesinlikle pkosun dedi... cnm

mailine cevap olarak yazdığım gibi gözlerim dolu dolu okudum yazını inanılmaz sevinçliyim günün hatta haftanın en güzel haberi diyebilirim
bütün sıkıntılıar kuş gibi uçup gidicek görüceksin bitanem benim
biz yeniden hamiş kalıcaz kistten mistten kurtulucaz görüceksin bak
meleklerimizin gelmesine az kaldı
azcık daha sabır bitanem azcık daha

canım evet öyle dedi. belki iğneli aşılama sürekli uyguladığı bir yöntem değilse bu konuda kendine çok güvenememiş olabilir. bir de bende pko var ya o yüzden bu iğne ve ilaçlar bizlerde diğer hastalara göre riskli olabiliyor. sende de öyle oldu ya canım geçen ay, büyümediler, kist oluştu. bu doktor da çok sık yaptığı bir işlem değilse güvenemiyor herhalde. ama ben zaten buna aşılama yapsın diye gitmedim. muayne ve ultrason olsun dedim. tüp bebek doktorları bu aşılamalarda ve ilaç dozu ayarlamada daha başarılı. eşim de öyle bir doktora gitmek istiyor. ama adet olunca gideceğim hormon tahlili yapacak. bakalım ne diyecek.
canım senin gittiğin tüp bebek doktoru sanırım o yüzden daha tecrübelidir. senin aşılama ile hamile kalan arkadaş pko muydu. yumurtlama problemi varmıydı. onun kaç yumurtası oluşmuş bilgin varmı? iğneler pahalı da olsa raporla alınca çok tutmuyor. o kadar da verelim artık.

sağol canım benim. sen bitanesin. hepinizi çok seviyorum. sizler bana çok desteksiniz bu kötü günleri sizler sayesinde atlatıyorum. inşallah en kısa zamanda birbirimize hamilelik müjdesi veririz. dilekcim bence senin kistin de küçülmüştür hayatım. benim düşün bak geçen hafta pzt. gitmiştim diğer doktora 10 gün falan oldu yani 3 cm dedi. bugün adam büzülmeye başlamış büyük ihtimalle adetle atarsın dedi. bir de karnımda biraz su birikmiş bundan dolayı sancın olabilir ama adet olunca atarsın dedi. kistle ilgili o da sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…