Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

evet cnmmm işler bitti evimin sefasını sürüyorum ufak tefek işlerim kaldı ama
her sabah kalkıp saati saatine kahvaltı hazırla sonra kahvaltı sonrada kk ya yaz sonrada
öğle yemeği hazırla o arada yürüyüş bir iki ev işi valla yetmiyor saat
o ilacana başladım cnm sporum diyetimde iyi inş..sonucunu alacaz cnmm

adet olamadım hala sadece falutalım biteli 7 gündeyim ama ben genelde son gün oluyorumm

ohhh canım güle güle otur evinde. temiz temiz mis gibi çok güzel oluyor ya. çok uğraştırıyor şu temizlik işleri ama sonunda insan çok rahat ediyor.
canım sen bu tempoyla devam et. kesinlikle kilo verirsin. ama kararlı ol. bu ilaç glikofaj da çok fayda ediyor kilo vermeye ben 3-4 kilo verdim düşükten sonra bu ilaç benim iştahımı epey kesti ve bazen ölçüyü kaçırsam da kilo almıyorum. şu an 63 kiloyum. eskiden 70 lerde geziyordum. 60 kiloya düşsem tam ideal olacak. boyum da 169.
adet olunca da 1-2 kilo gider. sen de yakında adet olursun canım. adet öncesi vücut su topluyor sanki. şişiyor. ama adetle beraber atılıyor.

evet cnm hemen adet olmak isityorum
h.sonuna kadar olacam kesin 3 günüm kaldı zatennn
hayırlısı olsun allahtan ne diyeyim cnm yaaa

cnm eşinnnnn çokkk haklııı bu iğneli aşılamayı kesinlikle tüp bebek uzmanı yapmalı cnm
çünki biz pkoluyuz diğer kadınlar gibi olmuyor durumumuz bak ben geçen gittiğim doktor normal bir jinekologdu benim gibi problemli bir hastaya tedaviyi düzgğn uygulayamadı yanii.......dediğin gibide doktorun bu işi bilmiyorsa bu işe girmek istememiştir..

evettt cnm benim gittiğim doktor şuan tüp bebek uzmanı ve bana kesinlikle illa zayıfla gel demedi .......biraz hızlı kilo verelim dedi ama illa şu kadar demediii....
ben anlattım geçen iğneleri nasıl kullandığımı dozunu felan
oda bana dedikiii sen düşünmeee biz orasını aylarlayacazzz dediiii ......

ve raporlu ilaçlar çok tutumuyorrr cmm emin oll

çok sevindim yaprakciğim hiçbir sorun olmadiğina .ve sana çok güzel bir moral olmuş .bencede dediğin gibi erkek dr lar daha iyi ve kibarrr

oh oh allah muhabbetinizi arttırsın dırım hanım yaprak hanım maşallah valla
bu dilek nerde demiyonuz yani tesüf ederim size
ama bi noktanız ortak olduğu için muhabbetinizi bölmek istemedim ama anca bu kadar dayanabildim
kıskandım da azcuk

canım benim kıskanma, sen bitanesin. senin yerin bende çok farklı biliyorsun :1hug: dırımcığımla ortak sorunlarımız var pko maalesef. o konuda birbirimizle bilgilerimizi paylaşıyoruz. sizin sayfa aysonu kızları çok kalabalık. kim kimdir bilmiyorum o yüzden ben oraya pek yazmıyorum. bizim sayfa daha tenha o yüzden dırımcım sağolsun geliyor. dertleşiyoruz.
canım dilek nerde demezmiyiz hiç ama kimseden ses çıkmadı sen de aysonuna gitmişsindir diye ben de bursalı kadın doğumcular sayfasına gittim. biraz orda takıldım bir geldim. dileğim gelmiş, ilsucum, dıırımcım herkes gelmiş.

çok sevindim yaprakciğim hiçbir sorun olmadiğina .ve sana çok güzel bir moral olmuş .bencede dediğin gibi erkek dr lar daha iyi ve kibarrr

canım sağol çok moral oldu. kaç gündür kendi kendimi yiyip bitirmiştim. yara mı var diye. çok şükür yokmuş. gerçi olsaydı da onun da çözümü var hayatım. sen moralini bozma. benim üzüldüğüm sadece belirsizlikti. kistim de küçülmüş, adetle atarım inşallah. evet canım erkek doktorlar kadınlara göre hastalara daha kibar ve hassas davranıyorlar. aysimanın başına gelenleri biliyoruz işte. kadının bir dövmediği kalmış kızı. oysa erkek olsa kesinlikle çok daha kibar davranırdı.

canım benim yerim ben seni
beni sevdiğini biliyorum çünkü ben de seni çok seviyorum
ev bi o sayfadayım bi bu sayfada
saat te 5 olmuş
sanki bugün vakit geçti gibi ama
yani bana öyle geldi

canım evet pko konusunda tecrübeli bir doktor olsa benim için çok iyi olacak. bu doktorun pek o tip hastaları yok sanırım, normal jinekolog yani ama muayne ve ultrason kontrolünde çok iyi. moral veriyor. en azından moral bozmuyor. ama benim sorunlarıma çözüm bulurmu bilmem. ben bir adet göreyim de canım şu hormon tahlillerini bir yaptırayım, bakalım ne çıkacak. kistim gidecekmi. adet bitiminde diğer tüp bebek doktoruna da gitmeyi düşünüyorum. ilaçlar için de rapor çıkartırız artık. ne kadar tutarsa tutsun canım böyle beklemek de kötü.

evet cnm jinekologda çok önemli ben mesela çokkk doktor değiştiridm
ve and içtim yanii kadın jinekoloğa gitmiyorum 3 kadın jinekoloğum oldu hiççç ama hiççç memnun kalmadımm saçma sapan tedaviler yaptılar bana .....

bende senin gibi düşünüyorum dokotr hastasına nazik olmalı o kadar para döküyoruzz
neyse benim şuan gittiğim doktordan çok iyi elektirik aldımmmm

bizdende eşimin sprem testini istediii ama yıkamalı istedi yıkamalı olsunki kesin ne var elimizde bilelim dedi ve onun sonucuna göre senden rahim filmi isteyecem dedi ve tedavimize karar verecez dedi........ama benim eşim malesef haftaya seyhate çıkacak o yüzden dönünce yaptırcazzz ........geç olsun güç olmasınnn

ama düşüncem şuki sanırım spermler baya düşük veya az çıkarsa mikro enjeksiyon tüp bebek diyebilir gibi geliyoooo tabi bu benim düşüncemmmm
eğer öle bişey dersede yaptırcam ...zaten sskya bağlı bir hastane eminki ssk lı olacak tüp bebek olursaa eğer yine raporla hallederizz bu işiii

canım benim eşimde de sperm problemi vardı. ama sayı iyi fakat hareket ve morfoloji çok parlak değildi. ürolojiye gitti. e vitamini ve çinko hapı verdi. bende evde keçiboynuzu yapıyorum. düzeliyor değerleri. sen de yap. birde fındık, badem ceviz, kuru üzüm, kuru incir vs yiyor.
dur canım ya hemen tüp bebeğe gitme. daha yaşın genç senin. düzgün yumurta elde edilirse sen aşılamayla hamile kalırsın hatta normal bile kalabilirsin. ama rahim filmi çektir. ben çektirmiştim 1 ay sonra hamile kaldım. çok işe yarıyor. tüplerde bazen hafif yapışıklıklar oluyormuş bu da gebeliğe engel oluyor. biraz acı oluyor ilaç verirken ama çok kısa sürüyor.

cnm eşim varikoselden ameliyat oldu baya bir süre keçiboynuzu suyunu pekmezini kullandı arıpoleni üzümçekirdeği çeşitli vitaminler

sigara içerdi 2 günde bir paket şimdi 1 haftada bir paket içiyor
yeme konusunda baya iyiydirrr.....

ama genede sorunlu eşim küçükken ateşliihastalık geçrimişşş büyük olasılıkla onla alakalı .....

tüp bebek içinnnnn ben öle düşündüm cnmmm yoksa adamın öle dediği yokkk
rahim filmi hiç çekilmediii
ama çok korkuyorum okudum burada herkesss yüzde seksennn çok acı çekmişşş ben anestezi isteyecem yaaa yeter zaten birsürü acı çektimmm....

ben biraz uzanacağım cnmmmm gelişmeleri yazarım cnm sana

cimbom canım sen küstünmü bana ya yazmıyorsun. belki de çıkmışsındır.
canım küsme sakın sen bitanesin bunu biliyorsun dimi. burdaki bütün arkadaşlarımı çok seviyorum, hepsi çok iyi, çok cana yakın ve çok destek oluyorlar sağolsunlar ama senin yerin başka. bunu sende biliyorsun zaten. ayrıca diğer arkadaşlar için de senin yerin farklıdır. uzun süre yazmayınca küstün bana herhalde dedim.
ilsuda kayboldu. o da mı küstü acaba bana. küsmeyin kızlar sakın. bugün azcık mutlu oldum ama sizi küstürdüysem yine üzülürüm.:roflol:

ya bu arada iklimsu nerde bugün hiç girmemiş. ayrıca sabırsızımda kaç gündür uğramıyor, aynı şekilde uglywife da. hamiş arkadaşlar arada bir ses verin. şimdi sizin mide bulantılarınız başlar, uykunuz gelir devamlı bilgisayar başında olamazsınız ama arada bir de olsa haber alalım sizden dimi. meltem de başka başlıklara takılıyor sanırım. neyse birgün inşallah hepimiz aynı anda toplanırız şurda da doya doya muhabbet ederiz.

Sevgili Yapraknil,
Ben geldim, muhabbetleri okudum ve benden istediğiniz üzere gebelik takvimimi de ekledim...
Sayfamıza uğur getirsin, bebişim yalnız kalmasın arkadaşları da bir an önce gelsin diye
Benim hafif bulantılarım var, bir çok kişinin aksine sürekli yemek yemek istiyorum geçsin diye, şimdiden kilo aldım:-(
Uyukluyorum bir de bol bol, vücudumdaki değişikleri düşündükçe biraz da korkuyorum aslında. Nasıl hissedicem karnım büyüdüğünde, çok kilo alırsam diye ama tatlı telaşlar bunlar dediğinizi duyar gibiyim...Eeee ne diyim o zaman;
DARISI BAŞINIZA İNŞALLAH....
:dance:

canım hoşgeldin. ben de nerde bu hamişler diye merak etmiştim. hayırlı olsun takvimin çok güzel olmuş. Allah en yakın zamanda bizlere de nasip eder inşallah hamile kalmayı :CüvCüv: ve böyle takvimler yapmayı. inşallah dediğin gibi uğur getirir.
canım ye tabi aç kalma, sen şimdi hamilesin canın ne çekerse yemelisin ama çok ağır yağlı şeyler yememeye çalış ki mideni daha da fazla bulandırmasın. bol bol su iç ve taze meyve ye. kilo alıcaksın tabi canım hamişken kilo almamak olurmu hiç. ama tabi çok da almamlısın sağlık problemleri çıkmasın diye. doğumdan sonra verirsin kilolarını merak etme. hayırlısıyla ve sağlıklı olarak bebeğini kucağına al da diğer şeyler hallolur. darısı başımıza inşallah.

Yapraknil canım biraz geç oldu ama bugün ablamdaydım onun kızıyla oynamaktan pek fırsat bulamadım sen hep aklımdaydın canım çok sevindim sana demiştim iyi düşün diye bak herşey yoluna giriyor allahın izniyle daha da güzel olacak sadece sabır demi güzel arkadaşım
benim midem ara ara bulanıyor tabii benim daha çok yeni gebeliğim ama bide uyku sürekli uyukluyorum yoksa başka bişey yok o kadar etkileri başlamadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…